Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 3
Gini75 spune:
Tecky, prietena mea are deja copilul la gradinita. Acum il inscrie pentru anul urmator. Dar banuiesc ca e acelasi lucru daca il inscrii prima oara sau il reinscrii. Recunosc ca n-am intrebat-o fiindca eu deocamdata o tin pe Irina la aceeasi gradinita.
Gini75 spune:
Asa...
Ca sa nu dau informatii inexacte, am sunat-o pe prietena mea care e in tema si zice ca exista diferenta intre inscriere si reinscriere.
Astfel, daca copilul frecventeaza gradinita, se fac reinscrieri in perioada 4 - 29 aprilie. Daca se inscrie pentru prima data, se fac inscrieri in perioada 2 - 31 mai.
Tecky, ai avut dreptate, nu fusesem eu atenta la detalii.
Didi81 spune:
Gini, si eu ma pregateam sa protestez, ca fusesem sapt asta pe la o gradinita si era afisat pe usa ca inscrierile se fac in mai
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
monalac spune:
mie mi a primit cererea mai devreme,cred ca v o primeste si voua....
altfel,puteti sa riscati sa se ocupe locurile...
monalac spune:
am aflat ca baby r e din nou insarcinata!felicitari!!!
in alta ordine de idei,eu pe 8 aprilie m am programat la colonoscopie.a facut cineva ?
anaco spune:
Buna dimineata...
primiti oita ratacita? de-ati sti ce dor mi-a fost sa mai stau pe aici pe forum cu voi!
Am citit cam putin si in fuga....m-am bucurat sa aflu de noi gravidutze, de noi mamici deja...felicitari si toata bucuria din lume le doresc! (credeti-ma ca nu am cum sa nominalizez, la cat de absenta am fost...dar mi-am adus cu drag aminte de toate!!!)
Am citit cu tristete si despre probleme, si chiar vroiam sa zic, nu stiu ce se intampla in timpurile astea ale noastre, ceva nu este in regula, prea multe despartiri...
In alta ordine de idei...motivul "disparitiei" mele de pe forum, a fost tot una de familie...am trait deja 8 luni de cosmar, cu inima franta si dezamagita... N-am crezut ca mi se poate intampla mie, la cata iubire si daruire am avut eu cu sotul de cand ne-am cunoscut...avem 13 ani de cand ne cunoastem...si azi deja contorizez alt timp - 8 luni de cand nu mai suntem impreuna... un mare soc pentru mine, mai multe detalii nu stiu sa dau acum...
Despre noi alte vesti... Mara este foarte bine, e un copil absolut minunat.... merge la gradinita demult, nu am avut incidente cu racelile absolut deloc, si sunt si foarte multumita de evolutie... Stam amandoua singure, petrecem timp minunat...tati vine mereu si ne viziteaza, o duce in fiecare dimineata la gradinita etc. Eu merg pe directia inainte, la serviciu, acasa... au inceput si bunicii sa ne mai poata ajuta cu Mara si mai pot sa petrec si eu timp pentru mine. M-am apucat si de scoala de soferi, ca acuma chiar s-a impus...mare nevoie de permis! nu mai fac fata asa singura cu deplasarile...
Ma retrag deocamdata, am sa mai revin cu siguranta...va pup pe toate si sa auzim de bine...
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...
Tecky spune:
baby r felicitari!Sarcina usoara!
anaco imi pare rau ca ai probleme.In ultimul timp s-au despartit si cativa prieteni de-ai mei,pacat....A zis o astroloaga la inceputul anului ca anul acesta va fi anul despartirilor dar nu am crezut-o....
Eu ma tot interesez de gradinite de stat pe langa casa.Sper sa am noroc ca am ochit una,sa vad cum imi fac intrarea
O zi buna tuturor!
Poate mai scrieti fetelor,ca stiu ca multe doar cititi.