Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 4
Gini75 spune:
Bujo, ce mai faci? Vreau sa-ti zic ceva si nu mai am nr. tau de telefon, mi l-a sters Irina. O sa-ti trimit pm sau trimite-mi tu nr. si te sun.
anaco, multa putere mai departe. Viata le aranjeaza pe toate. Imi pare rau.
Tecky, pe Raluca la ce program o inscrii la gradi, la cel lung?
Tecky spune:
Gini cred ca o voi inscrie la program scurt pt ca o am pe mama care o poate lua dar nu sunt 100% hotarata...
bujo spune:
Vai Anaco, nu vreau sa-mi inchipui prin ce-ai trecut. Mai ales ca zici ca v-ati inteles extraodrinar. Dezamagirile astea inimaginabile te pun pe butuci. Multa putere sa-ti revii complet.
bujo mami de Filip si 17+ cu
Marina_1609 spune:
Anaco, bine ai revenit pe forum. imi pare tare rau de despartire. pe bune ca e ceva in aer!
--------------------------------------------
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
moni_or spune:
MONA, am dat un search pe google si am vazut ca poate fi din lipsa de vitamina A, nu stiu daca se potriveste la voi.
monalac spune:
moni.
apropo,voiam sa ti spun ca o eco ar fi totusi indicata,pt ca anumiti ganglioni din burtica pot fi inflamati [adenopatii mezenterice se numesc]si astia pot da dureri.
codi are carne vie pe buricele a doua degete....sa vad cand am tp sa ma duc cu el la dermato.
Marina_1609 spune:
mona, eu nu am raspuns pt ca am vazut pe net : pot fi din diverse motive. mai bine mergi la medic si vezi exact. poate fi le la lipsa de vitamine, de la o alergie sau cine stie, poate fi o ciuperca.... Eu zic sa mergi mai repede la medic ca sigur il ustura si nu e placut.
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
vias spune:
ce liniste pe aici...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."