Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)
Raspunsuri - Pagina 6
florintunde spune:
Ziki;si noi de cate ori am fost la botez am dat plicuri..sper sa le primim inapoi acum..nna..mai bine ii cumpar Eu tot ce-i trebuie..si asa am primit o groaza de prostii cadouri..printre altele niste hainute galbene de iti scoate ochii..asa galben lamai
Bebelu;de aseara am facut maclavaisul ce mi-0a scris Gabi.Pisca tare dar curata nasul..si mi-a zis doctoresa o reteta pt inhalatii;1l apa clocotita+3 plicuri de musetel+1 lingura de sare+1 lingura vick balsam(vaporub..din ala de uns pieptul la tuse)+1/2 sticluta inhalant.
Mi-a zis ca nici antibioticile nu isi fac efectul pe deplin la sinuzita..mai bine ma tratez natural.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
bebelu86 spune:
Mersi mult TUnde
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
ziki spune:
multumesc pentru raspunsuri cu botezul, ma lamurii
TUNDE sotul iti recomanda SINUPRET, contra sinuzitei.
si el e mereu cu sinusurile in punga, si pe langa maclavaisul lui GABI pe care il stia si el (cred ca i-a invatat la scoala pitesteana ), zice ca si SINUPRETUL isi face treaba bine
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
bebelu86 spune:
Ziki mie mi-a dat dr sinupret. dar pananu am bagat antibiotic la mine nu s-a facut efectu. a inceput si sotu sa ia de ieri, asteptam efectu
am pus poze aici cu buba in patut
Lorich spune:
Mai, Robert s-a culcat singurel si mie mi-e somn de mor, dar zgatia se holbeaza la mine, rade si ma gangureste... n-are gand de nani. Am incercat si cu adormitul la san, n-a mers decat partial-adica m-am adormit pe mine
roxx da, Ana rezista eroic, dar inca nu s-a terminat amenintarea, sper sa rezistam in continuare, azi i-am scapat o secunda din ochi si l-am gasit pe Robert la ea, dragalind-o de zor.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 am pus poze aici cu buba in patut |
super!!! Avem si noi steluta tomy.
bebelu86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
super!!! Avem si noi steluta tomy. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
din pacate noi o folosim doar cand e adormita asa si sa ii cante ceva in ureche, mai ales noaptea k sa nu dau drumu la pc cu muzici. in rest, nici nu o baga in seama.
poate aia sa cante pana termina 10 randuri de baterii, nu o adoarme
Lorich spune:
Oh, da si la noi e obiectul preferat a lui Robert, o ia in patul mare, stingem lumina si ne povesteste de buburuze, baloane, albinuta care se ascunde... pt cei mici insa inca nu e mare lucru; dar cred ca peste cateva luni o sa se zgaiasca in tavan dupa jocul de luminite.
PS Buba s-a facut din zi in zi si mai frumoasa!! Deci, lapticul lui mami e minunat da??? Mai da-i si tu cate un sut in dos socrelei. Asa, ami in gluma, mai in serios.
florintunde spune:
citat din mesajul lui ziki multumesc pentru raspunsuri cu botezul, ma lamurii TUNDE sotul iti recomanda SINUPRET, contra sinuzitei. si el e mereu cu sinusurile in punga, si pe langa maclavaisul lui GABI pe care il stia si el (cred ca i-a invatat la scoala pitesteana ), zice ca si SINUPRETUL isi face treaba bine AMR 11 kg Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011] |
oare pot lua daca alaptez?
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
bebelu86 spune:
citat din mesajul lui Lorich Oh, da si la noi e obiectul preferat a lui Robert, o ia in patul mare, stingem lumina si ne povesteste de buburuze, baloane, albinuta care se ascunde... pt cei mici insa inca nu e mare lucru; dar cred ca peste cateva luni o sa se zgaiasca in tavan dupa jocul de luminite. PS Buba s-a facut din zi in zi si mai frumoasa!! Deci, lapticul lui mami e minunat da??? Mai da-i si tu cate un sut in dos socrelei. Asa, ami in gluma, mai in serios. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
o sa ii dau...
aseara i-a dat un bibe de lp k cica ii era foame (noi eram la cumparaturi) cum i l-o fi dat, ce i-a acut, ca fata a mancat, nu refuza de obicei. si cand am venit imi zice..vezi? nu se satura de aia a mancat tot si acu doarme..si dupa 3 ore era cu ochii in tavan.la 1 avea chef de vorbarie