Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

legat de schimbatu culorii la ochisori,am citit k se pot shcimba pana la 2 ani.
buba s-a nascut cu ochisorii albatrii dar inchis, acu vad k usor usor se fac caprui.

Roxx si eu visam sa fie bruneta k tati si cu ochii albastrii k mami. dar se pare k nu o sa fie asa. pana la urma sanatoasa sa fie.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Am "incercat-o" si eu pe Sara cu manele si Liviu Vasilica . Nicio reactie. Cred ca trebuie sa mai creasca . Noua ne place deocamdata Juanes, desi ni se vara mereu in urechi muzica claasica .

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata..la amiaz

Cum va petreceti duminica?

Noi ne pregatim de iesit..sa imi caut ceva de imbracat pt botez..ceva simplu si elegant..gen pantaloni stofa si o camasa sau un top ceva,daca nu facem petrecere mare nu are rost sa ma bag in rochii si alte alea.
ieri am avut o zi relaxanta de cumparaturi..musafiri...luat masa, a fost placut si obositor,dar a meritat.
azi o luam de la capat,luam masa cu vecinii in oras si cu copilasii..apoi umblam dupa haine.

Sa aveti o duminica frumoasa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Lega de culoare ochilor/parului pot as spun ca sora mea a foat blonda cu ochi verzi pana la 2 ani si apoi au inceput sa i se inchida la culoare si parul si ochii. Ea e satena cu ochi caprui.
Si finutul meu avea ochi albastri la nastere si acu la aproape un an ii are verzi.
Eu azi am plan de ieseala cu fetele de la munca. Cica sa ne intalnim la "Hanul berarilor". Stiti cumva cum se poate ajunge acolo. Ca ce e pe internet nu ma lamureste deloc? Si normal ca il scot la restaurant si bebe meu sa se obisnuiesca cu lumea si localurile.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la noi!!!

* vreau sa va multumesc inca o data pentru urari, fete din calculator ce sunteti! i-am citit fiecare urare de-ale voastre, si a fost f mandra si s-a simtit importanta, mai ales ca o pereche de bunici au uitat de ziua ei, pana seara tarziu iar voi ati fost mai pe faza...

* ROXX, ti-am vazut creatia cu like-urile de la albumul Oldies . Asa este, e emotionant sa vezi cum trece timpul, si ce schimbari si surprize aduce cu sine... De-aia l-am facut, sa-mi aduc aminte sa pretuiesc momentele astea de 'bebelusie' care treeec
Si ce e mai haios e ca li se schimba fizionomia pe luna ce trece. La inceput zici "parca e tanti Marioara" dupa aia e "tati intreg" apoi intri la idei...si tot asa

* legat de suzeta, eu nu am nimic impotriva. Daca aici la spital nu ne-a spus nimeni nimic, in Franta ni le-au recomandat tocmai pt nevoia bebelusului de suctiune (sau cum ii zice - de supt, maica!) mai ales in primul stadiu al dezvoltarii, cel oral. Cum spuneau si fetele, mai frica mi-e de deformarea gurii de la suptul degetului (cumnata-miu si-a deformat chiar degetul!!!) decat de la suzete care in zilele noastre sunt create special pt cerul gurii si limba copilului...
eu una sunt pro si am si o tactica. Cand e felix marait si vrea somn + luat in brate + mangaiat, il iau pe picioare (pe pulpe), ii dau suzeta doar daca o vrea, si cand incepe sa suga mai tare din ea, cu degetul mic i-o sustin si cu restul degetelor ii fac un masajut pe frunte, pe sprancene, pe pleoape (Flavia inca mai cere uneori "masajul lui mos Ene") pana incepe sa se inmoaie tot, si vine somnul greu, cade suzi, si gata. e numai bun de pus in patut.
-> si flavia a avut suzi, de la doua luni, iar la un an deja nu mai prezenta nici un interes.

* Apropo de asta, am mutat-o pe Flavia inapoi in patul ei (unde dormeam eu ) si asa ca eu dorm din nou cu tati si ei doi in aceeasi camera, dar patuturi vecine. Si in seara asta tot doua treziri a avut ca de obicei, si datorita babyphone-ului, am fost pe faza. Iar Flavia e foarte incantata ca il are pe fratior in grija peste noapte .. asta i-am spus la culcare, ca o sa ma poata ajuta peste noapte sa-mi dea pampersii cand il schimb. dar logic ca nu s-a trezit, ca eu ajung la felix pana sa bazaie.

* ochisorii nostri vor fi precis caprui, nu au decat o vaga lucire de bleu... si noi voiam sa fie brunet ca tati cu ochi albastri ca mami, dar.. lasam asa

* in legatura cu botezul, noi il facem in aceeasi zu cu al flaviei, acum 5 ani pe 30 aprilie
dar habar nu avem cum organizam si cui dam si ce. un cadou ii facem nasului pt ca e cel mai bun prieten al lui tati, asa cum nasa flaviei e prietena cea mai buna a lui mami
dar in rest, daca facem sau nu party... nu stim. am o intrebare de mocartzan asa, - se dau bani la botez, ca la nunta cu plic? sau e doar asa, de party de bucurie? ma scuzati, dar chiar nu stiu. La flavia am facut botezul la biserica romana din Nisa care nici nu avea "sediu" - a fost intr-o catedrala catolica si nu ne-a costat un sfantz. preotul a spus ca celor departe de tara nu le poate lua si banii pt crestinare... perfect!
iar petrecere am avut cu 8 oameni - eu, mama mea, nasa, si 3 colege de facultate, plus cei doi preoti. iar la botezuri nu am fost niciodata, decat la al meu :) de-aia intreb si eu...

* iar despre solutia de la Boiron, si eu as vrea. Daca facem ceva in privinta asta, bineinteles.

va pup si va doresc o zi super!
+ LA MULTI ANI FRUMOSI celor 3 buburuze de azi!

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

noi si suzi si mai nou baga si degetul
acum au adormit pe o perna din aceea sul, sa vad cat ii tine

gabi tetinele sunt nr.2 de la avent, iar la san nu mai vor, i as mai pune eu
Robert isi face greata iar Razvi urla ca disperatul
abia accepta si biberonul
il molfaie daca nu ii este foame sau daca e nervos si plange
lupte pe noi sa mancam
Robert e ok, el suge repede, ca haplea

in rest nik nou

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multe lunite bebei dragi

MAIA REBECA
RAZVAN PETRU
TUDOR CRISTIAN

Buna gagici

Bebelu;functioneaza reteta!baga-l si la tati..

Lorich;sa se faca bine Robertel

Simo;succes la cumparaturi..sa-ti gasesti ceva frumi

La noi ningeeenu mai vreau zapada ..vreau vreau vreau plimbarici cu

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!
Noi am avut inca o super noapte, adormit la 11, trezit la 5. cred ca domnisoara mea a renuntat de cateva zile la una din mesele de noapte, dar inca nu-s convinsa...cine stie ce va urma, sa vedem!

LORI, mai termini mai fata cu prajiturile astea? Offf...cred ca o sa ajung obeza Saracul Robertel, nu-l lasa febra deloc! Macar Fifi e bine, ti-am zis eu ca ea e cea mai puternica!

RALU, io innebunesc cu soacrele astea care pun refrenul "nu-i ajunge lapticul", nu mai pot, pe bune! Ma bucur ca Buba dormit in patut, era si timpul, e fata mare de-acu!
Iti scriu imediat un PM!!!

ZIKI, daca petrecerea e la restaurant, da se dau bani, asta doar daca parintii nu sunt super banosi (nasii nostru au facut botezul tripletilor "fara dar", au anuntat de la inceput, dar nu oricine isi permite asta..noi in nici un caz)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Roxx mersi mult de tot. merge

Mergi la inceput

Ziki eu la toate botezuri la care am mers s-a dat plicu ca la nunta.

Roxx ieri i-am tot zis k i-am luat patut frumos si acu e deja fata mare si trebuie sa doarma la locusoru ei, ca sa nu se mai inghesuie cu mami si tati. se uita la ine si radea. vad k ii place sa stea in el chiar dc nu doarme. atat k se suceste pana sta p lat.

Mergi la inceput