Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

citesc si revin
m-am apucat si eu de gimnastica (azi, acsa). vreau sa slabesc porcul in ajun[:)))]

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

caruselul tb montat cu grija, nu deasuprea capului.
La noi "centrul de joaca" a fost o achizitie grozava. Multumiri fetelor care ua mentionat..cred ca sta cam 2 ore pe zi in el, trage de maimutoaie, le loveste. E f bun.
Aaa..si ne-a venit si noua colacul, l-am probat.Pacat ca atinge cu picioarele cada. Darius e cam lenes..pluteste, nu prea da din picioruse dar si asa dupa ce l-am scos si a mancat a adormit dus (o juma de ora )

Mergi la inceput

nici eu nu cred ca dam marturii.
tb sa ne gasim o melodie , de deschidere sa dansam toti 3

roxx tu ziceai ceva de invitatie, coperta de revista?cum vine aia?
eu as da pe mail ceva..dar nu ma prea pricep.O poza de-a lui bebe pe care scriu ceva

Mergi la inceput

hihi..numai eu scriu pe aici. vreau sa ma laud: de la 8 biberoane pe zi am ajuns doar la 3 sau 4 restul san. Sunt f. happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Zumzu, imi poti spune si mie ce restaurant, pls?

Nici eu nu stiu daca dam marturii. Si cu invitatiile, tot asa ma gandeam: sa trimit pe mail o poza cu bebe si un mesaj. Iar pentru cei care nu le au cu mailul (bunici, matusi), telefonic. Dar mai stam si cugetam.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

zumzu nasa cumpara lumanarea, trusoul, pt biserica trebuie sa dea un prosop,.sapun, ulei, fasa, crasma. cam astea trebuie sa le ia nasa.
vezi k in oras, la magazinele pt bb sunt seturi speciale cu tot ce trebuie pt biserica, asa sti k nu ai uitat nimic.

ni ne bagam la nani noapte buna si somn usor tuturor

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MIMO, vrei intr-o zona anume? O suma-limita pt meniu?

ZUMZU, lumanarea si tot ce mai trebuie la biserica sunt cumparate de nasi. nasii platesc si biserica.
Parintii se cam scot la botez:) ei tre sa-l imbrace pe bebe de acasa pana la biserica (asta daca nu ai moasa, sau o nasa ca a mea care a tinut mortis sa-l imbrace tot ea). mai pot lua un cadou pt nasi, aici parerile sunt impartite, n-ar fi o chestie chiar obligatorie. Si se ocupa de organizare, partea de restaurant. cam atat
Felicitari pt laptic!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Dragele mele..va invit sa visati putin citind un eseu emotionant si exceptional,scris de o tanara domnisoara talentata care are nevoie de voturile noastre. poate ca nu premiul este important, eu cred ca este important sa prinda aripi..curaj in fortele proprii si sa nu se opreasca aici.

gasiti aici www.aca-demia.ro/informatii-utile/concours-2011-SERENDIPITY.php" target="_blank">SERENDIPITY ,cititi si dati-ne un vot

ca sa votati apasati pe manuta care arata nr de voturi..sus langa numele fetei.
se poate vota o singura data de pe un ip si va cere un pseudonim si o adr de email.
Multumesc

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Roxx, ma gandeam la max.150 - 170 ron /persoana, dar nu prea sunt la curent cu ce preturi se mai practica. Si cred ca bufet ar fi cel mai bine.
Ref. la zona, n-am o preferinta anume, desi parca nu i-as plimba pana spre marginile Bucurestiului, dat fiind ca mi-as dori sa facem botezul la biserica S. Spiridon Vechi, care e la Unirea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Dragele mele..va invit sa visati putin citind un eseu emotionant si exceptional,scris de o tanara domnisoara talentata care are nevoie de voturile noastre. poate ca nu premiul este important, eu cred ca este important sa prinda aripi..curaj in fortele proprii si sa nu se opreasca aici.

gasiti aici www.aca-demia.ro/informatii-utile/concours-2011-SERENDIPITY.php" target="_blank">SERENDIPITY ,cititi si dati-ne un vot

ca sa votati apasati pe manuta care arata nr de voturi..sus langa numele fetei.
se poate vota o singura data de pe un ip si va cere un pseudonim si o adr de email.
Multumesc

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Citit, placut, votat. Mia ales ca am urmat cursurile aceluiasi liceu

Mergi la inceput