Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

ori eu sunt foarte toanta...ori nu inteleg cum pot sa imi adaug la semnatura emoticonul cu burticuta

Irinush4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Referitor la picassa&probleme, eu propun sa facem un cont de gmail, e muuult mai simplu si cu picasa in felul asta. Ca sa nu mai zic ca gmail mi se pare mult mai usor si comod de folosit decat yahoo mail. Eu am reusit ieri sa ma loghez pe picasa, dar nu am reusit sub nici o forma sa ma loghez pe yahoomail ca sa va dau linkul la pozele mele` vxds-asta a scris fii-mea

may3 imi pare rau de problema aparuta! Fii increzatoare ca totul va fi bine!

de si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

May stiu ca esti foarte ingrijorata si speriata de noile vesti aflate. Sincer m-am gandit mult daca sa iti scriu sau nu acest mesaj.
Sfatul meu e sa mergi cat mai curand la medicul de familie sa-ti dea trimitere la un hematolog. Hematoamele tale pot indica o problema de trombofie. Trombofilia nu e problema, daca, este descoperita si faci tratamentul adecvat(crede-ma vb in cunostiinta de cauza).
La hematolog cere-i sa-ti faca urm analize:

APCR (rezistenta la proteina C activata)
INR
APTT(activated partial thromboplastin time)
homocisteina
anticoagulant lupic (LUPUS ANTICOAGULANT)
anticorpi anticardiolipinici IgG
anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
antitrombina III
proteina C
proteina S

si obligatoriu cele de biologie moleculara:

Mutatia factorului V Leiden
Mutatia protrombinica G20210A(factorII) ,
gena MTHFR (mutatiile C677T si A1298C) ,
Mutatia Factorului XIII (G102T)
PAI

Analizele de biologie moleculara dureaza mai mult pana primesti rezultatele intre 2-3 saptamani. Aceste mutatii sunt genetice si sunt mostenite de la parinti. O parte din ele se activeaza numai in sarcina, adica poti trai mult si bine fara probleme.
Insista sa-ti faca analizele astea la hematolog pt ca daca iti face doar analize pt leucocite, eritromicite, hemoglobina, hematocrit, trombocite, nu prea rezolvi mare lucru, astea sunt analize uzuale.

Sunt profund mirata ca dr desi a vazut hematomul asa mare 5 cm nu ti-a recomandat nici un tratament. Ar fi fost indicat macar ovule cu progesteron si aspirina 100 mg.
Stiu ca mergi la privat si faci ecografiile ....nu ai putea sa mergi si la un alt dr sa mai ceri o parere (poate gasesti pe un forum sau cineva sa iti recomande un medic bun)

Stiu ca tu tot ai probleme cu , insa ajuta mult la eliminarea hematoamelor multe lichide si statul linistita in pat (pe cat posibil)

Ma bucur ca bebe e bine, el e un luptator si vrea sa stea cu mami lui pana la 40 saptamani.
Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine.

+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alayna...poate nu mai ai asa burta
din cauza ca dupa 12 sapt trec si acea senzatie de balonare..
eula 12 sapt aveam burta mai mare decat de multe ori acum, rareori
ma mai balonez ca si la inceput.

Hellena ..nu are rost sa mai plangi... asta e .. ce rezolvi? faci rau bebelui?
nu sunt insensibila, si eu am pierdut anul trecut pe cineva f drag si nu era
nici in varsta nici bolnav...avea 32 ani si era jumatate din mine.. imi e dor
de el mai mult decat orice, mi-as da viata sa mai fim impreuna pt cativa ani... insa
orice as face nu il mai aduc inpoi.. acum trebuie sa ma gandesc la bebe.. inainte
sa stiu ca sunt insarcinata l-am visat cum imi dadea unbebe.. a doua zi am facut testul..

Zubi.. nu esti enervanta tu .. e enervanta ea... m-am saturat, si am inceput sa ma cert
si cu al meu...Si eu mi-am baut cafeaua si tot ma doare capul.. e mohorat si rece..

Intusa.. avem cont de gmail.. astept sa vad ce decid fetele.. daca e sa folosim ct de gmail,
fine with me.. numai ca pe vechiul picassa avem toate pozele.. si asta e o treaba..

Va pup.. duminica placuta...mai vb

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna dimineata fetelor!
Irinuh, subscriu la problema cu semnatura, nici eu habar nu am cum sa imi pun burtica la semnatura, poate ne ajuta una dintre fete. Iar cu rosu in gat eu mai imi fac zeama de la o lamaie amestecata cu 2-3 linguri de miere, e bun si pentru tuse(Helena parca tu aveai probleme cu tusea).
May imi pare foarte rau pentru problemele tale, sper sa se rezolve cat mai repede sa te poti bucura de sarcina, nu cred ca superi pe nimeni ca ne impartasesti problemele si ai vazut cate sfaturi ai primit de la fete.
Alayna, te inteleg si eu ma ingrijoram la fel mai ales ca nu am avut prea multe simptome de sarcina niciodata, ma ingrijoram ca nu ma mai dor sanii, ii palpam toata ziua:))) Dar cu apa nu e bine, trebuie sa bei macar 2 l pe zi.

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput

Sa va dau si eu datele pt listuta ca vad ca s-a rezolvat: UM 20.12.2010, DPN: 26.09.2011, dr. Cristurean, DN: 04.06.1981

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanab04

Sa va dau si eu datele pt listuta ca vad ca s-a rezolvat: UM 20.12.2010, DPN: 26.09.2011, dr. Cristurean, DN: 04.06.1981

acum te adaug in lista..
seidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Merci fetelor. Merci Stefi. O sa le zic ce mi-ai spus dar m-as mira sa ma bage in seama ... poate la privat
Am citit pe forumuri si siteuri englezesti de hematoame. N-am gasit vreo leg cu trombofilia si nici vreun tratament ... doar statul acasa la pat
Am citit si pe siteurile romanesti
Se da tratament cu clexane, aspirina si aspertan
La fel ca la trombofilie
Oare de ce sunt astia aici impotriva medicamentelor?
Nu stiu ce sa fac. As merge in Romania. Dar oare am voie sa zbor?
Mie mi-e frica acum sa merg singura si pana la colt ...

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Merci fetelor. Merci Stefi. O sa le zic ce mi-ai spus dar m-as mira sa ma bage in seama ... poate la privat
Am citit pe forumuri si siteuri englezesti de hematoame. N-am gasit vreo leg cu trombofilia si nici vreun tratament ... doar statul acasa la pat
Am citit si pe siteurile romanesti
Se da tratament cu clexane, aspirina si aspertan
La fel ca la trombofilie
Oare de ce sunt astia aici impotriva medicamentelor?
Nu stiu ce sa fac. As merge in Romania. Dar oare am voie sa zbor?
Mie mi-e frica acum sa merg singura si pana la colt ...

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

MAY,imi pare rau ca ai iar probleme.incearca sa mergi la GP.dar mergi la un dr.specializat in ginecologie.incearca si varianta mea.minte cit poti de mult.plingi ca ai dureri si ce iti mai vine prin minte.si cu plecatul in ro,daca ai trombofilie si in starea ta nu poti zbura.stai cit mai mult in pat si cauta(stiu ca e foarte greu)sa nu te stresezi.te pup si ai grija de tine.

15+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Multumesc Seidana ca m-ai adaugat la listuta. Fetelor voi cu ce va dati pentru vergeturi?

Mergi la inceput