Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Nici eu nu sunt tare la gandirea pozitiva. Dar doresc sa vad ca se intampla lucruri bune in jurul meu... poate dintr-un motiv cat se poate de egoist. Daca lucrurile bune exista, atunci mi se pot intampla si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ma chinui sa citesc de cateva minute bune ce-ati scris in ultimele 2 zile ca nu am putut intra pe forum.Am uitat tot ce-am citit in momemtul cand am zarit pe aici ca au fost probleme cu contul de pe Picassa.
Fetelor ati rezolvat problema? Ati recuperat pozele? A fost o eroare de la server sau vreun dement/a isi bate joc de noi ?
Nu putem avea incredere in nimeni asa

La mine de 2 zile ,i-a dat burta inapoi Era destul de umflatica,dar acum e plataaaaaaa si nu simt nimic in burtica.Cand dormeam noaptea si ma intorceam pe partea dreapta sau stanga aveam intepaturi,acum nu simt nimic,parca sunt...goala inauntru .Sunt ingrijorata .

May ,iti doresc multa sanatate si putere.Esti o persoana destul de puternica ,nu stiu cum ma descurcam in locul tau,mai ales ca sunt fff sensibila.

Pupici la burtici

11+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hellena... esti o scumpa, sper sa aplici si tu ce i-ai zis la May..

Alayna. poate te simti asa din cauza ca nu simti intepaturile, si eu am zile in care uit ca sunt burtica... nu am simptome, nu am nimik..
oricum sper linistea ta , nu ai putea sa mergi la un medic sa te lamuresti ca totul e ok?

Rocaille... motive egoiste sau nu, se mai inampla si lucruri bune.. important e , zic eu, sa fim pe faza si sa deschidem ochii la timp... daca vrei sa vezi raul il vedem la tot pasul , mai greu e cu lucrurile bune.. din pacate.. insa eu am invatat in timp sa ma bucur de un cer senin si e florile de primavara, de o plimbare de mana prin parc.. si o conversatie placuta dimineata sau seara inainte sau dupa somnic... poate exageram insa .. lucrurile marunte ne fac sa mergem mai departe..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Daca as avea sangerari sau scurgeri ciudate,m-as ingrijora ....dar nimic de genul asta .
Acu cate zile aveam o ditamai burta de parca aveam 6 luni si acum sunt plata ,nici urma de burta .Nu mai am intepaturi ,contractii sau alte simptome.Am facut azi o proba si am urcat repede scarile si atunci am simtit un pic de durere in partea de jos a burtii ,care nu m-a lasat prea repede.
In ultimul timp am baut si fffff putine lichide,cred ca 1 pahar apa / zi si am stat cam prost cu mancatul,deoarece m-am speriat ca am luat 3 kile si......
Sotul imi tot zice ca i se pare ca am slabit si burta de dinainte era defpat cu apa si mancare ,nu bebele ce-si mai da si el cu parerea ,mor de ras aici

Am intrat si eu in sapt 12 ,adica maine intru dar mi-am schimbat semnatura de azi ca nu mai am rabdare.
Imi este frica de aceasta saptamana,prima sarcina am pierdut-o la aproape 12 sapt sper sa fie bine de data asta

12+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Merci fetelor. Nu-s puternica deloc si-s si f sensibila. Nu fac fata deloc bine ... sunt si f pesimista din fire.
ma rog...
O sa fac si test pt trombofilie . Merci de sfat.
Asta mai lipsea ... alta grija ...
Elly ce optimista esti :)
Eu sunt si speriata ca abia am facut 34 de ani. Am incercat un an sa raman... vreau sa il am acum, nu data viitoare :(
Nu mai zic ca de 2 luni imi vars matele si-s vai de mine...

Ce ma sperie e ca de marti a ajuns la 5 cm... adica marti nu era si azi bum un hematom de 5 cm...

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

in seara asta m-am rupt de plans, mi-e extrem de dor de bunica mea si fratele ei, unchiul meu care mi-a fost ca si un bunic! Au murit amandoi anul trecut, la o distanta de 3 luni, s-au dus....dar au ramas in inima mea. Pe unchi-miu l-am visat acum cateva nopti si stia de copil si imi spunea ca il cheama "sasha" (am cautat pe net si am vazut ca asa se spune in ruseste la Alexandru ).....si atunci m-am hotarat, Alexandru am sa-l numesc. Asa se numea strabunicul meu, tatal bunicii si al lui unchi-miu....e un semn ca ei stiu de copilasul meu, insa asa mult as fi vrut sa fie aici, sa il vada cand se va naste, sa ma sustina pe mine, sa ii mai am.
Am ramas cu mama si cu bunicul (87 ani), un om extraordinar,lucid la varsta lui mai mult ca mine la 25
Mi-e atat de dor de ei

Sunt in 15 sapt cu o minune de la D-zeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

hellen,sper sa nu te superi pe mine... la noi daca visam rude apropiate care au decedat... mergem la biserica sau cimitir... sau facem pachete si dam de pomana. Cu plansul las-o mai moale... ca bebe simte.
May3, frntea sus, ca o sa fie bine, nu mai gandi negativ,ca ii faci rau la bebe si tie ...incearca sa vb cu medicul tau si sa tineti sarcina din scurt ca sa nu fie problme ... nu stiu ce vitamine ei... dar de la vitabiotics sunt vitaminele pt gravide cu omega3 ...nu stiu daca se gasesc si in tara.

ce am mai citit din urma... alte capitole, gravidutele cu Rh negativ ... ma alatur si eu,

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burticile
Eu, ca de obicei, ma culc o data cu gainile si ma trezesc la 7 dim:(
Seidana, ce treaba ai facut zilele astea cu noi, multumim pt tot, pt rabdare, pt implicare, pt pricepere ( sa te mai intreb ce mai face cumnatzica???,deja am devenit enervanta , cred ca ma cam injuri tu un pica:)
Elly_b, am vazut ca ai lupus coagulant, nu situ exact prin ce se deosebeste de lupusul ala general, pe care eu il am, dar ma ingrijorez aici, ca daca de la lupusul meu am si d'asta coagulant?
Fetelor, dar eu asa , in general, ma sint foarte bine, si m-am simtit de la inceputul sarcinii, si mereu ma gandesc ca daca totul e bien,eu de ce sa imi fac griji degeaba, nu?
M-am hot si sapt viit vreau sa fac si eu tripul test,macar sa stiu ca l-am facut si gata, oricum o sa iasa perfect, pt ca bebe o sa fie foartee puternic, ca tati al lui,prin cate a tecut el mititelul la mami in burtica de cand a aparut si pana acum...
Alayna, draga mea, nu trebuie sa iti faci griji, e normal sa ne gandim tot timpul daca bebe e bine acolo, vezi ce inseaman sa fii mamica, sa iti faci griji pt puiul tau, sa vrei sa il protejezi pt tot, cand am fost la spital pt concediu,dr mi-a facut si un consult normal, pe capra, pana acum nu facvusem niciunul cu bebe, si ma paasa pe burta si erama sa d enervoasa, dupa cateva secunde i-am zis, e de ajuns, multumesc, pt ca imi faceam griji pt bebe, ma gandeam c ail deranjeaza prea mult, ca paote apasa prea tare pe el si il doare sau e speriat, offf,ce ma mai emotionez cand ma gandesc la el...nu ai cum sa il simti tot timpul pe bebe, dar el e acolo, danseaza, se joaca...si nu vrea sa faca prea multa galagie sa nu il deranjeze pe mami lui..Si Seidana era ingrijorata uneori, la fel, cai se parea ca nu mai are simptome, mai stii Seidana?dar totul e bine si asa trebuie sa ne gandim
Racheel, saru'mana, ai vazut ce semnatura am acuma?
Va astept si pe voi la o cafea pe forum, eu am baut juma de cana si tot mi-e somn,aici ploua si e mohorat:(, dar bebe rade in burtica asa ca sunt fericita

May3, te rog fii linistita, stiu cat e de greu, stiu, dar in primul rand noi putem sa facem ceva bine, adik s afim optimiste, si eu stii prin ce emotii am trecut, cu lupusul , stai catit poti tu de linistita si doar gandeste-te ca totul e bine si roaga-te, relaxeaza-te, te imbratisez tare de tot

Zubi, mami16+
minunea lui mami
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Zubi&year=2011&month=9&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Buna dimineata si de la mine.
Hellena_d, parerea mea este ca cei care nu mai sunt si pe care ii visam, ne transmit mesaje. In cazul tau probabil ca ti-a transmis ca totul va fi bine cu bebe. E normal sa-ti fie dor si cred ca e ok sa plangi, daca asta te elibereaza sufleteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

buna dimineata si o zi minunata pentru toate gravidutele!

azi m-am trezit ca de obicei foarte dimineata si stau si ma gandesc unde sa imi scot mandra de aproape 7 ani.duminica trecuta era soare si am mers cu bicicleta in parc.acum nu prea m-as incumeta.la film nu as vrea sa stea inchisa.ce imi recomandati?

cu sarcina ce sa zic...aveam rosu in gat...cred ca inca mai am...am facut cum m-ati sfatuit gargara cu apa si sare,vineri am vazut iar sange pe hartia igenica...noroc ca nu a mai aparut nimik ca albeam mai rau decat sunt deja.sunt deja in 13 saptamani si vreo trei zile si astept 18 saptamani sa fac cerclajul profilactic.(se pare ca tot polipul mi-a dat de furca)
pe de-o parte de-abia astept sa stiu ca bebe va ramane acolo ...pe de alta...o sunt o femeie foarte activa si nu stiu dak asta ma va imobiliza de acum la pat.am inteles ca nu imi va pune firul clasic ci o bandeleta(dak ma exprim bine) ceva mai lat...si mai elastic.ati auzit de astfel de cerclaj??difera cu ceva de cel clasic?

ps:cel putin neavand initial parola de la picassa...ies din sfera banuielilor:)

Irinush4u

Mergi la inceput