Puiuti de Sept-Oct 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna seara fetelor gravidutelor Am ajuns si eu de la tara...

oanab04Bine ai venit felicitari si sarcina usoara sa ai.

Zubi sper sa reusesti cu tikerul.CUm este in concediu?

Fetelor am vazut din mesajele voastre povestea cu picassa.Imi pare rau dar si bine ca ati rezolvat pana la urma.

Eu ma bag la o poate ma mai relaxez ca ma doare capul de mor.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
bebelinul meu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Eu folosesc crema de galbenele. Mi-a recomandat-o o prietena care a nascut. Si ea nu are vergeturi.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Eu folosesc Elancyl.
De cand iau elevit ma constip de mama focului.............eu fiind o pers. predispusa la asa ceva.Ce ma sfatuiti sa fac?
Va pup.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Buna seara si de la mine.
In chestiunea cu vergeturile, eu am convingerea ca predispozitia genetica e cea care conteaza. Cunosc persoane care s-au dat cu creme scumpe si fara rezultat. Altele care nu au folosit nimic contra vergeturilor si nu s-au ales cu niciuna. In plus eu sunt pentru produsele naturale. Eu folosesc pentru ingrijire uleiul de argan, cica bio.
Pentru constipatie - seminte de in inmuiate, luate pe stomacul gol, dimineata ... dar trebuie consumate lichide in cantitate suficienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Seara buna si de la mine..

Pt vergeturi, e important sa folosesti inainte sa le ai.. si si asa parerea mea, ca si a lui rocaille , e ca nu conteaza neaparat.. adica cand am slabit m-am dat cu n-spe mii de creme si tot le am.. acum ar fi oricum tarziu sa ma mai dau.. insa parerea mea e ca orice crema hidratanta poate fi utila, atata timp cat te ai constant..

In legatura cu constipatia, eu personal m-am reglat cu : prune uscate inmuiate in apa, si bauta apa pe stomacul gol.. sau pur si simplu consumul de prune deshidratate mi-au reglat tranzitul, bea pe stomacul gol o canita de apa calduta indulcita cu o lingurita de miere.. mult iaurt, si dacasuporti tarate, cereale fara zahar integrale sau purr si simplu mananc multa varza ( acra are efecte miraculoase la mine), spanac, salata verde.. Ca sa evit constiparea, insa utilizat cu precautie si masura, dr mi-a recomandat supozitorul cu glicerina..dar il folosesc mazim 1 data la 2 -3 sapt...
Mie inul ( semintele) , imi face rau.. pe langa dureri de burta, gaze si miscarile intestinale violente -gazele ( care cica ar putea provoca contractii daca sunt puternice si de lunga durata), am facut de multe ori colite ( fermenatri)... dar nu toti sunt ca mine si eu nu sunt ca toti

Merg la patur..
Sa aveti somnic usor si o noapte buna...

PS:;;; iupii maine e luni si il vad pe bebe.. pe care l-am simtit prin burtica de 2 zile..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna fetelor. Am reusit sa va prind din urma dupa un week-end de relaxare.

May sunt convisa ca se vor rezolva hematoamele. Sunt multe transformari in organism in perioada sarcinii. Si eu am ramas surprinsa cand am fost la primul eco la 6 sapt si mi-a spus medicul ca am un chist de 6 cm desi cu o 2 luni inainte facusem o eco si nu aveam nimic. Insa s-a retras singur. Asa ca ..... mult curaj

Camady am mai recomandat undeva pe forum unei gravidute un tratament bun pentru constipatie: ulei de parafina de la Hofigal luat dimineata pe stomacul gol.Poti incerca.

Eu ma confrunt cu deranjamente la burtica, mai ales dupa ce mananc fructe, uneori am niste crampe de ma sfasii pe toaleta. Incerc sa am mai multa grija la asocierea mancarurilor pentru ca e problema

Cand aveti parola de la picasasa va rog sa mi-o trimiteti si mie, vreauy sa va arat o burtica voluminoasa

Multi pupici si o saptamana usoara

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna diminineta

Poftiti ls o cafea ... sa aveti o sapt usoara

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata Neataza...

O saptamana frumoasa si linistita...

Raluca asteptam pozele.. si mai asteptam poze si de la alte fete..

EU pe langa somn, nervii matinali de la servici ( jur ca azi vb cu dr sa imi dea hartie sa stau la serv numai 6 h), am si emotii

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Neata si de la mine. Nu va invit la cafea, ca nu beau, deci nu fac.
O zi buna si fara stres tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata. Seidana pana la urma pe ce adresa ramanem la poze? Sa nu puna unele fete intr-un loc, altele in altul.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput