Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Ana multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza noi avem citeva cartonase de la Mega Image. Le caut si iti scriu care sunt. Noi nu facem colectia (MI JV s-a deschis de curind si oricum facem in general cumparaturi in Auchan si Metro) doar pentru sushi, premix paine de casa si alte chestii mai deosebite mergem la MI.

Ema sanatate multa! Se deschide pe 25 H&M in Afi Cortoceni. Cineva interesat?

De fapt vroiam sa iti pun online stylerul de pe site-ul H&M dar vad ca e under constriuction. E foarte cool ca poti sa alegi optiunea ca modelel sa isi bage bluza in fusta...etc...

Cu ce spuneai tu despre corpul care isi face depozite, e adevarat de aceea trebuie scos din ritm cu diete si antrenamente diferite.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, nu stiu exact ce costuri au pentru ca le platim prin gradi, au oferta speciala pentru noi. Insa ma pot interesa daca vrei. Iar dintisorii lui Andrei asa imi par si mie, mai colorati putin.

Ziceati de cartonasele de la Mega, ai mei au fiecare albumul lui, insa al Alexandrei este aproape complet si Andrei primeste dublurile ei. Oricum mai avem inca un teanc de dubluri pentru schimb la gradi. La noi au prins tare bine, am ajuns sa cumpar de acolo desi pana acum nu o faceam, si sa cumpar si produse de care nu am nevoie ca sa luam carduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

finalul e pentru Alinkv
am revenit la ora ce m-a consacrat :)))) Nu ma uit la ceas ca-mi fuge somnul

Ema, sanatate , sa te faci bine mai repede!

Mergi la inceput

La noi cardurile au ajuns un subiect de cearta! Acum zac aruncate prin toata casa, ca nu mai e interesat nimeni!
Alex al meu, cica le ducea la scoala sa faca schimb, si se intorcea fara ele, fiind foarte generos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ema sanatate multa! Se deschide pe 25 H&M in Afi Cortoceni. Cineva interesat?

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Erina multumesc

am facut combinatiile acum vreo 4 zile pe site -ul lor varianta pentru romania. e haios ! un timp nu m-am descurcat cum sa scot cate un produs de pe manechin , caci daca imi alegeam si altceva se suprapuneau.
De mers , eu as merge daca nu ar fi asa aglomerat . Cred ca totusi voi merge cand se vor mai linisti apele , presupun ca se vor aproviziona si nu vor lasa rafturile goale :))). E drept ca m-am linistit stiindu-i atat de aproape , dar pe de alta parte am asteptat atata , mai pot asteptat sa treaca un pic din febra inceputului.
Da ' te sun cand intentionez sa merg , poate ne vedem !
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Brrr... ce de bolnaviori.... multa sanatate tuturor!

Fetele cu diete si timp de sala si mai ales vointa jos palaria. Eu nu ma pot organiza deloc. Yaia felicitari pentru schimbarea prefixului, tot in jos de acum incolo.

Si noi avem cartonase de la MI, albumul nu l-am luat ca ma enerveaza numai cand le vad. Adelina se joaca cu ele si le imprastie peste tot prin casa. Azi dimi iar a fost plangacioasa la gradi, are zile si zile. Eu nu o mai las pe adelina sa se spele singura pe dinti ca incepusera si la ea sa fie un pic mai colorati. Acum stie si sta cuminte la periaj, iar d-na asistenta de la gradi o lauda mereu ca are dintisori foarte frumosi.

Roxana succes cu noua sefa!

Ema multa sanatate!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:

finalul e pentru Alinkv
am revenit la ora ce m-a consacrat :)))) Nu ma uit la ceas ca-mi fuge somnul

Ema, sanatate , sa te faci bine mai repede!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

multumesc
nu te pup sa nu-ti dau :))))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

La noi cardurile au ajuns un subiect de cearta! Acum zac aruncate prin toata casa, ca nu mai e interesat nimeni!
Alex al meu, cica le ducea la scoala sa faca schimb, si se intorcea fara ele, fiind foarte generos!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Citat:

multumesc
nu te pup sa nu-ti dau :))))

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

o lasam pe alta data!

Mergi la inceput