Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 6
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Neatza fetelor! Brrr... ce de bolnaviori.... multa sanatate tuturor! Fetele cu diete si timp de sala si mai ales vointa jos palaria. Eu nu ma pot organiza deloc. Yaia felicitari pentru schimbarea prefixului, tot in jos de acum incolo. Si noi avem cartonase de la MI, albumul nu l-am luat ca ma enerveaza numai cand le vad. Adelina se joaca cu ele si le imprastie peste tot prin casa. Azi dimi iar a fost plangacioasa la gradi, are zile si zile. Eu nu o mai las pe adelina sa se spele singura pe dinti ca incepusera si la ea sa fie un pic mai colorati. Acum stie si sta cuminte la periaj, iar d-na asistenta de la gradi o lauda mereu ca are dintisori foarte frumosi. Roxana succes cu noua sefa! ![]() Ema multa sanatate! Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) ![]() |
multumesc Cristina
Pupam frumoasa Adelina !
si Seb cica se spala singur pe dinti , dar mai mult rontaie periuta aia decat sa faca periaj. Asa ca am facut un targ cu el si se spala el pe dinti si-l spal si eu . Intrebarea e fost si ,,ce primeste el'' . Asa ca i-am spus ca-i dau voie cel mai important lucru :sa se spele el primul
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
alinkav spune:
Nu am habar ce fel de haine sunt la H&M, adica ce fel de stil, ce fel de magazin, un fel de Zara, sau cum?Sunt chiar curioasa....
In rest, eu continui cu sala si mananc moderat!
Ieri m-am cantarit si aveam 61.8, sunt foarte multumita de cum merge!
Azi Alex e cu scoala la Real, distribuie pungi ecologice, cum a spus el, misiunea lui e sa faca oamenii sa inteleaga cat de important este sa aiba grija de mediul inconjurator, si ei la randul lor vor invata alti oameni sa fie responsabili!![]()
ceamica spune:
Luy , eu colectionez cartonase , nu Sebastian. Vine si-mi zice , uite mama cartonasul tau .
asadar in colectia mea exista nr 1, 2, +3 (carte actiune cica) si 5. Sau care cifre tb sa le citesc?
ti le dau cu draga inima
acestea fiind spuse plec afara la cumparaturi
sa aveti o zi frumoasa
mihailescu teodora spune:
'neatza!!!!
Si noi avem tone de cartonase,Mihnea le ignora,Luy vi le dam cu mare placere!
Cat despre H&M astept si eu cu viu interes!
Sper sa am sansa sa ajung la deschiderea neoficiala
,adica pe 24 seara in Unirea,la petrecerea cu media,sor'mea are invitatie,incearca sa-mi faca si mie rost de una ca nu pot intra 2 pers cu aceeasi invit,in seara aia poti cumpara orice cu 30% discount si tare m-ar tenta!
greyeras spune:
Foarte tare targ ai facut cu Sebi doamna Ema!
Las' ca se face el mare :). Abia astept sa ma mut inapoi in cartier, te invit la o cafea, ca o sa stam si mai aproape, ca tot ma intrebai daca fug de tine, acum na ca ma tin dupa tine.![]()
![]()
Am intrat si eu pe site la H&M, au lucruri dragute, bani sa fie. Trebuie sa ii mai iau si eu Adelinei ca s-a inaltat si cam toti pantalonii i-au ramas scurti. I-am luat de curand alti botosei pt gradi si deja am trecut la 27.
Bine ca si-a mai revenit cu mancarea, dar tre sa ma duc cu ea la dr ca se cam vaita ca o mananca la fundulet, se cere un copro.
Luy daca mai ai nevoie le strang dupa aici si ti le dau si eu, la noi sunt neintersante.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
crishtina spune:
Ca tot veni vorba de spalatul pe dinti :) Lui Robert nu ii placea nici el sa se spele nici eu sa il spal. Si i-am aratat un filmulet pe youtube(l-am cautat tare mult)cum se fac cariile reprezentate de ceva animalutze, sa inteleaga de ce ne spalam pe dinti. Si de atunci cere el si a inceput sa ii placa. ![]()
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora 'neatza!!!! Si noi avem tone de cartonase,Mihnea le ignora,Luy vi le dam cu mare placere! Cat despre H&M astept si eu cu viu interes! ![]() Sper sa am sansa sa ajung la deschiderea neoficiala ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
Excelent Teodora. Sper sa ajungi maine la petrecere.
Eu ma si vedeam cu David in carucior la deschiderea de la AFI...
. Oricum in week-end merg sa vad ce au interesant pentru copii. Eu sper sa ma pot premia cu ceva inainte de vacanta...-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Noi am fost afara iar acum copiii dorm. Mai pe seara vreau sa pun un filmulet cum merge David sprijinit de carucior.
Le face foarte bine iesitul afara chiar si pe o zi mai racoroasa ca aceasta de acum.
Daria a mincat un castronel de ciroba cu trei perisoare , paine si scaglie di parmiggiano (nu am acrit-o).
Fug sa beau o cafea si la desfacut valiza (ca tot era vorba de haine...) si la organizat dulapuri.
Va las: www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw" target="_blank">Goo Goo Dolls - Iris (Video)
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Care racoroasa? Ca sunt 20 de grade. Eu plec de la birou cat mai pot, le fac copiilor o surpriza si ii scot in Herastrau (mai sunt amatori de intalnire?) acusica. Sa aveti o seara frumoasa!

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)