Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
La multi ani, Mada28 ! 
Sa fii fericita si implinita alaturi de baietii tai ! Sa-ti aduca numai bucurii ! 

Sper ca mai primesti urari intarziate ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Multumesc mult pt raspunsurile despre cartonase, eu intrebam daca exista colectionari seriosi
cu care sa pot face schimb, ne mai lipsesc vreo 20 de cartonase din cele 162 cate sunt in total.
Mi se par interesante, am inventat un joculet pe care-l joc cu Maria : 'ghiceste animalul' - pe baza descrierii facute, trebuie ghicit animalul de pe cartonas
.
E haioasa cand imi spune de 'chira cu creasta mare'
sau alte animale de-astea de care nu auzisem pana acum. Si ma distreaza cum zice 'saramura' la salamandra
.
Bine, la noi cea mai mare contributie de cartonase a adus-o bunicul, care de altfel i-a si cumparat clasorul si care a inceput sa cumpere produsele cu cel mai mare nr de pachete de carti
.
O sa revin eu maine cu nr care-mi lipsesc, poate ii prisosesc cuiva
. Si, Rox, daca ai lipsuri in album, sigur gasesc ceva pt tine, am cred 100 de dubluri in total. Si oricui mai este interesat 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Care racoroasa? Ca sunt 20 de grade. Eu plec de la birou cat mai pot, le fac copiilor o surpriza si ii scot in Herastrau (mai sunt amatori de intalnire?) acusica. Sa aveti o seara frumoasa! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Roxana, poate in oras sa fi fort 20. Pe la 11:17 cind am iesit noi era un vint racoros de-a binelea. Cum a fost in parc?
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Luiza avem: gazela,macaul albastrusi auriu, fluturele idea leuconoe, pasarea flamingo rosie, foca, veverita, orca (dar am scris o parlola pe ea) bufnitaX2, broasca raioasa verdeX2.
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| citat din mesajul lui alinkav Nu am habar ce fel de haine sunt la H&M, adica ce fel de stil, ce fel de magazin, un fel de Zara, sau cum?Sunt chiar curioasa.... In rest, eu continui cu sala si mananc moderat! Azi Alex e cu scoala la Real, distribuie pungi ecologice, cum a spus el, misiunea lui e sa faca oamenii sa inteleaga cat de important este sa aiba grija de mediul inconjurator, si ei la randul lor vor invata alti oameni sa fie responsabili! Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Alina, stilul H&M il poti vedea aici:
http://www.csid.ro/beauty/tendinte/h-m-tendinte-primavara-vara-2011-8081434/
Bravo pentru consecventa!!! Si eu continui. Imi tot spun sa am rabdare penru ca rezultatele nu vor intirzia sa apara.
Bravo Alex!
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
| citat din mesajul lui crishtina Ca tot veni vorba de spalatul pe dinti :) Lui Robert nu ii placea nici el sa se spele nici eu sa il spal. Si i-am aratat un filmulet pe youtube(l-am cautat tare mult)cum se fac cariile reprezentate de ceva animalutze, sa inteleaga de ce ne spalam pe dinti. Si de atunci cere el si a inceput sa ii placa. Crishtina cu Robert(09.09.2007) & Nicole (18.11.2009) |
Christina, vrem sa vedem si noi filmuletul. Eu tare as vrea unul japonez despre asta. Imi amintesc ca in Japonia copiii aveau o carte in care li se explica despre kk, toti se distrau si intelegeau foarte bine procesul digestiei.
Ce sa mai spun despre explicatia aceasta: http://www.youtube.com/watch?v=hWBpMyYq9e0
Pentru cine nu le cunoaste cultura poate parea nepotrivit si pueril dar nu e deloc asa!
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
www.youtube.com/watch?v=qTK0KkJnMzw" target="_blank">Primavera in anticipo
mamica Dariei
si a lui David
Roxana_G spune:
Luy, noi avem aproape toata colectia si inca vreo 50 de schimb. Mai usor e sa imi zici ce cartonase va lipsesc voua.
Erina, a fost superb in parc. Nu adia un vant, la masina arata termometrul 17.5 grade. Ne-am dus la locul de joaca de la roata mare si am stat cam o ora si un pic. Au fost tare incantati copiii.
Aseara a fost program dedicat lor si s-a vazut ca erau bucurosi pentru ca au fost tare linistiti. O ora si ceva in parc, apoi la masa la Mac ( e drept ca nu prea sanatos, dar a fost alegerea lor). Nu imi venea sa cred ce linistiti erau la masa. Apoi ne-am cumparat niste caiete de activitati pe varste si am continuat seara acasa lipind si colorand.
Azi e insa seara mea, ma duc si eu la sport si la coafor.
Si asa m-am trezit cu noaptea in cap sa iau viza de la chinezi, sper sa nu evolueze lucrurile in Japonia si sa fie vreun pericol suplimentar pentru calatoria mea.
Sabina spune:
Neata!
la multi ani ultimelor sarbatorite! va pup si va iubesc!
Am auzit ceva de hM si eu repede sa imi dau cu pararea:)
si anume: super pt stil sport, lejer. Nu stiu ce preturi o sa bage aici, dar nu sunt neaparat f ieftine decat la din astea de genu consumabil: tricouri simple samd. Eu una cand intru in HM stiu exact6 ce cumpar, nici nu mai porbez, cand e de tricouri, panatloni de trening samd.
Si blugi mi-am luat de la ei, din aia skinny pt cizme.
Eu prefer sa imi iau hainele astea simple de la ei, pt ca au un gen unde nu conteaza firma, sunt asa simple incat oricum trebuie sa le accesorizezi ca sa iesi din anonimat.
Cele mai complexe....le cam poti recunoaste pe strada, ceea ce la mine personal e un mare no, no :P
Pozele arata fantastic, hainele nu mereu. E misto ca au si marimi mai mari, care pica bine.
la copii insa sunt dragute foc si de calitate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Am intrat sa scriu un PM.
Roxana ce bine ca nu era vint in Herastrau. Intradevar pe seara era mult mai placut!
Sa ai o calatorie placuta spre China. Asteapta-te la preturi mari acolo.
Sabina, perfect de acord cu prezentarea despre H&M. Cit despre basics la fel de bune se gasesc la Marks&Spencer sau la C&A.
Cum ieri am ametit organizind hainele copiilor nu le mai iau nimic pina inainte de vacanta cind vor avea nevoie de hainute de vara pe marimea de atunci.
Totusi de curiozitate as merge sa vad oferta de la deschidere.
mamica Dariei
si a lui David

Nicole (18.11.2009)