Aspirante optimiste >20 ani (656)
Raspunsuri - Pagina 22
Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bellasamoyed
stiu,cam atata m-am chinuit si eu. te termina psihic luna de luna cand ai test negativ ![]() da nu trb sa iti pierzi speranta. tu ti-ai facut toate investigatiile? eu am ramas gravi dupa hsg Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6 |
cred ca o sa ajung si la asta.....
ca restul mi le-am cam facut...aproape
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s moni, luna asta ai facut teste de ovulatie? a fost cumva si ovulatia mai devreme? http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
mai din cate-mi amintesc in ziua 11-12
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Neata fetelor ![]() Paula mersi de cafea! Ati fost vorbarete abia am recuperatMulte teste de ovulatie pozitive...Sa dea Domnul ca peste 2 saptamani sa fie la fel de multe teste de sarcina pozitive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moni imi pare rau pentru urati ![]() ![]() ![]() Si eu declar zi 2 Lorena tin pumnii ![]() ![]() ![]() O saptamana minunata! Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Luci hai ca iar suntem apropiate
elenusht spune:
Monique77 imi pare tare rau...Dar de ce oare ti-a venit mai devreme? Si mie luna trecuta mi-a venit la 27 de zile si de cand ma stiu eu nu mi-a venit mai devreme de 30 de zile. Eu sunt inca in perioada in care sper si prestez.Oricum sunt hotarata sa-mi fac toate analizele care mi le-a dat doctorul macar sa-mi iasa din cap ca sunt bine sau sa tratatez problema. Luna viitoare o sa fie sigur bine si daca nu luna viitoare, sigur se va intampla in curand.
Va pup fetelor!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor ati vazut de cate zile am avut eu ciclul in ultimil timp?Ce spuneti? |
dada, am vazut... ecam zbuciumat ciclul tau
dezordonat
Mihaelafalt spune:
Ce sa ii fac Monica sa il regleg ca nu mai stiu, cu duphaston cat iau imi vie si dupa ce il las iara nu mai vine?
lilimara spune:
Buna dimineatza fetele am venit si eu la cafelutza,fff buna.Monica imi pare rau de uratii tai 
,trebuia sa ne testam amandoua sapt. asta.Capul sus si forta pentru luna urmatoare.
Miha si eu am CM foarte aiurea la 23,25,20,26,21 ...si tot asa,numai de 3 luni vad ca se mentine la 26,poate de la naturiste desi nu pot baga mana in foc.De luna viitoare incep si eu testele de ovulatie si vad si eu exact predioada de prestare.
O saptamana usoara va doresc fetele 
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Ce sa ii fac Monica sa il regleg ca nu mai stiu, cu duphaston cat iau imi vie si dupa ce il las iara nu mai vine? |
Pai ma gandesc ca poate trebuie sa vorbesti cu doctorita sa iti dea ceva sa iei tot timpul nu?
ca nu prea stiu exact si la hormonale inca n-am ajuns sa mi le fac

tu ti-ai facut analizele hormonale? esti ok? cae f important
Mihaelafalt spune:
Da moni am sa sun sa vad daca imi zice la tel daca nu ma duc inapoi la o consultatie. Hormonalele nu le-am facut ca nu a vrut doctorul ginecolog sa mi le dea. Si credema ca m-am saturat de doctori nici nu mai merg in alta parte decat la doctorita asta homeopat in care am incredere.

+5
abia am recuperat