Aspirante optimiste >20 ani (656)
Raspunsuri - Pagina 21
mirunita1983 spune:
of ma fetelor
ce ti-e si cu ciclul asta ;la mine de obicei e la 26-28 de zile dar am si luni cind vine la 24 sau la 35 ;cel mai enervant e la 35
;dar lasa ca o sa vina si vremea noastra
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetele oare sa se pozitiveze mai greu ca eu nu stiu ce sa mai zic. Sa ma duc sa fac un beta, dar ma gandesc ca daca iesea o liniuta cat de pala la test eram insarcinata dar asa nu cred ca ar iesi nici la beta nu? Si plus de asta luna aceasta am multe cheltuieli la care s-a adaugat EKG pe nepusa masa, pastilele si ceva pentru stomac.Daca as sti ca iese la beta as cheltui si banii astia dar daca nu mai tare ma supar. Sfatuiti-ma si voi, inca nu am mancat si as putea sa o fac, oricum indata ies in oras. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu vreau sa te supar dar daca erai gravi se pozitiva deja. nu are rost sa faci beta parerea mea.
2. beta poti sa o faci la orice ora din zi chiar daca ai mancat

te-ai mai uitat la test? primuls i mi-e mi sa pozitivat mai greu dar aveam si a doua liniuta pala, dar era

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+6
corina_s spune:
si mie mi-a venit luna trecuta la 28 de zile, si de obicei venea la 33 ...
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s fetele, ce sunt vestile astea asa la inceput sa saptamana.. ![]() Mihaela, eu zic sa mai astepti cateva zile si daca tot nu vin sa faci un beta..macar te lamuresti ![]() Monique..imi pare rau, la 22 de zile? de obicei la cate iti venea? ![]() -ici de incurajare..vine luna cu incercari mai repede![]() http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
la 24-25

mirunita1983 spune:
miha dar tie cel mai lung ciclu e de cite zile?la sora mea i sa pozitivat doar dupa o saptamina de intirziere;poate si la tine e la fel
corina_s spune:
moni, luna asta ai facut teste de ovulatie?
a fost cumva si ovulatia mai devreme?
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Mihaelafalt spune:
Bela nu ma superi si eu sunt constienta ca trebuia sa iasa pana acum daca eram insarcinata dar totusi am mai sperat.
Si sa stii ca la test stau cu el in mana.

lucianamoga spune:
Neata fetelor
Paula mersi de cafea!
Ati fost vorbarete
abia am recuperat
Multe teste de ovulatie pozitive...Sa dea Domnul ca peste 2 saptamani sa fie la fel de multe teste de sarcina pozitive 

Moni imi pare rau pentru urati 

Si eu declar zi 2
Lorena tin pumnii 

O saptamana minunata!
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Mihaelafalt spune:
Mirunita acum mi-am scos lista cu datele din fiecare luna si vad ca anul trecut in februarie cand am inceput cu dereglarile mi-a venit ciclul la 48 de zile dar dupa ce am luat duphaston.Asta a fost cel mai lung ciclu dupa aia 29,30,34,25,43,31,37,19 iar de cand am inceput cu naturistele a venit la 32 si 27 de zile credeam ca mi-am revenit dar vad ca inca am probleme, adevarul e ca luna trecuta dupa urati am sunat-o pe doctorita care mi-a dat naturistele si s-a bucurat foarte mult cand i-am zis ca sunt mai bine iar ea mi-a zis ca daca tot le-am luat 2 luni sa nu mai iau extractul de coacaz si kamaiany iar la zmeur am redus doza deci cred ca nu s-a reglat ciclul meu foarte bine.Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine si va rog in continuare sa va uitati la datele mele de la ciclu si sa imi spune-ti ce parere aveti.