Aspirante optimiste >20 ani (656)
Raspunsuri - Pagina 23
Mihaelafalt spune:
Sper sa nu ma intelegi gresit dar cu candida si cu alte probleme care le-am avut tot cu medicamente homeopate si naturiste le-am rezolvat, tot timpul dupa ce termin tratamentul cu naturiste daca se poate la afectiunea tratata ma duv si repet analizele si vad cum stau.
lucianamoga spune:
Da Moni iar ne luam de manuta![]()
Mai fetelor eu nu am avut mucus deloc cand ar fi trebuit sa fiu in perioada fertila , si nici testele nu au fost la fel de pozitive ca inainte , daca pot sa spun asa,nici dureri nu am avut la ovulatie , sanii durerosi putin de tot , aproape insesizabil , iar in zi 23 si 24 am avut mucus , iar in zi 25 au venit uratii.Se poate sa fi ovulat asa aproape de menstra?
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Va invit la:
CAPITOL NOU

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sophia_m spune:
buna dimineata fete dragi

dau si eu o cafeluta cu miere bio
eu-s invers fata de voi, sunt fericita ca mi-a venit ciclul acum juma de ora:-))
mai am luna asta de luat antibiotic si gata, de luna viitoare sunt si eu om in toata legea
astept cu nerabdare sa vaz pe ce parte o sa ovulez acuma, ca daca o sa ovulez tot pe stanga si acum , poate in aprilie vin cu vesti bune
va pup fetelor, sa aveti o saptamana usoara si sa vina mai repede caldura ca ne-om fi saturat si noi de ploaie
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
Monique77 spune:
fetele,
cat nu trebuie sa ai raport sexual sau sa faci spalatura intravaginala inainte de colposcopie?
cate zile?
vreau sa stiu pt. o amica si nu mai retin cate zile mi-a zis mie?
Monique77 spune:
da miha, te inteleg perfect
si eu pana am gasit un doctor calumea m-am tot plimbat din floare-n floare pe la vreo 5-6 alti doctori...de ma saturasem...ma gandeam deja ca sunt eu prea ciufuta...![]()