Aspirante optimiste >20 ani (656)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Sper sa nu ma intelegi gresit dar cu candida si cu alte probleme care le-am avut tot cu medicamente homeopate si naturiste le-am rezolvat, tot timpul dupa ce termin tratamentul cu naturiste daca se poate la afectiunea tratata ma duv si repet analizele si vad cum stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Da Moni iar ne luam de manuta
Mai fetelor eu nu am avut mucus deloc cand ar fi trebuit sa fiu in perioada fertila , si nici testele nu au fost la fel de pozitive ca inainte , daca pot sa spun asa,nici dureri nu am avut la ovulatie , sanii durerosi putin de tot , aproape insesizabil , iar in zi 23 si 24 am avut mucus , iar in zi 25 au venit uratii.Se poate sa fi ovulat asa aproape de menstra?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Eu am plecat in oras sa rezolv niste treburi.
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Va invit la:
CAPITOL NOU

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna dimineata fete dragi

dau si eu o cafeluta cu miere bio

eu-s invers fata de voi, sunt fericita ca mi-a venit ciclul acum juma de ora:-))
mai am luna asta de luat antibiotic si gata, de luna viitoare sunt si eu om in toata legea
astept cu nerabdare sa vaz pe ce parte o sa ovulez acuma, ca daca o sa ovulez tot pe stanga si acum , poate in aprilie vin cu vesti bune

va pup fetelor, sa aveti o saptamana usoara si sa vina mai repede caldura ca ne-om fi saturat si noi de ploaie

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetele,
cat nu trebuie sa ai raport sexual sau sa faci spalatura intravaginala inainte de colposcopie?
cate zile?
vreau sa stiu pt. o amica si nu mai retin cate zile mi-a zis mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

da miha, te inteleg perfect
si eu pana am gasit un doctor calumea m-am tot plimbat din floare-n floare pe la vreo 5-6 alti doctori...de ma saturasem...ma gandeam deja ca sunt eu prea ciufuta...

Mergi la inceput