Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Multumesc mult Miki , ai dreptate, acolo e starea civila acum (de cand s-a mutat primaria din Banu Manta nu mai stiam). Si in afara de certificatul constatator al nasterii, nu mai duci nimic?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

de fapt e o hartie care o primesti din maternitate..cred ca se numeste certificat constatator..eu de altceva nu stiu, dar cum l-a declarat sotul s-ar putea sa nu fiu informata corect..stai sa-ti mai confirme si alte fete

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

solutie de sterilizat de la CHICCO foloseste cineva???

miki multumesc de raspuns. termin flaconul si vedem 2-3 zile.

ama, e cum vre tu cu bb n camera sau nu. noi folosim si scoica si landoul. l-am scos in landou dar e ff ok si scoca.

hai cris!!! hai bb luca!!!!!!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Giuliaa si noi stam in Floresti, Il duc pe Tudor la gradinita Prietenii lui Mickey.

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ama, e cum vre tu cu bb n camera sau nu. noi folosim si scoica si landoul. l-am scos in landou dar e ff ok si scoca.

eu folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragelor, revin si eu cu intrebarea de la capitolul trecut

am vazut ca tot scrieti despre aceste huse impermeabile de patut - de unde ati luat voi? Pe internet vad peste tot un model Bebe Bleu, asta il aveti? Unde se gaseste, la MiniBlu sau in alte supermarketuri?
Multumesc!!!

Eu am luat un cearsaf impermeabil de la ikea. Este de fapt un cearsaf din finet si pe spate este lipit un material impermeabil (o musama). Dimensiunea este 70x100 si costa 25 ron. Deja l-am spalat la masina si l-am calcat si nu a patit nimic (nu s-a dezlipit musamaua de finet). aici e link-ul www.ikea.ro/product/show/code/40143304" target="_blank">protectie saltea Len Eu vreau sa-l pun sub lenjeria de patut. Nu este rece, este moale si nu cred ca nu ar lasa pielea sa respire, pt ca intre bebe si plastic va fi si lenjeria de patut si partea de finet.

36+

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

eu aseara era sa cedez, ma exploateaza asta mica seara ceva de groaza..ziua e ok, doarme si mananca, mai sta si cate o ora treaza dupa masa dar adoarme fara probleme..dar cum vine seara, parca se transforma..aseara de la 6 am reusit sa o mai culc la 11-12 noaptea si asta in landou cu mine in pat..cum o apropiam de patut in 2 minute urla..si vrea sa stea atarnata non stop de ttiti..dupa atatea ore de supt evident ca nu mai e nimic si ea e nervoasa si maraie..si o mai plimb 30 min ca sa se stranga ceva acolo, dar evident insuficient...nu mai stiu cum sa o scot la capat, am luat si stimulente exact inainte de perioada critica dar degeaba daca ea sta asa mult la san..mi-a facut sfarcurile praf cred ca singura solutie e sa ma mulg, dar asta inseamna sa-mi cumpar pompa si nu mai vroiam sa o iau pe calea asta..
nu stiu ce sa fac, mi-e teama ca se apropie seara iar

miki atunci cand ea inca mai cere chiar si dupa ce a supt tot sanul, incearca sa-i bagi degetul tau mic in gurita orientat cu unghia in jos, pe limbuta ca sa nu o ranesti in cerul gurii. Ei tind sa suga in continuare dupa ce sunt alaptati ca sa scoata gazele. Iti spun asta ca asa m-au invatat aici in spital unde am nascut si de asemenea si asistenta trimisa de compania mea de asigurari. Mult succes!

pishko mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna dimineata si de la mine, ca deobicei pe la pranz

Bineinteles ca asta-noapte iara am vazut un film, de la 2 pana pe la 4, asa ca, desi m-am trezit pe la 9, am stat in pat pana de curand. Am stat amandoi, sa ne bucuram de ultima leneveala de duminica in doi.
Acum, Strumphy, mi-am trimis sotul dupa inghetata, la o gelaterie care o face bunaaa buna, aproape ca aia de la Roma. As fi iesit si eu, dar la noi nu e inca primavara ca la Londra, sunt chir 5 grade si bate vantul Si cand ma gandeam ca mereu am zis ca nu m-as muta in Anglia din cauza vremii...
Tu esti o graviduta superba! Zau ca nu se vad cele aproape 20 de kg si radiezi!!! Deci, ma astepti pana pe 24 sau iti rezervi dreptul DPN-ului? Eu am doar contractii BH, nu stiu ce e aia durere inca, dar de maine e bine venit, oricand doreste el (si eu tot berbecut l-am vrut neaparat - ca sa aiba cine sa-mi manance urechile dupa aia )

Copiloi, inca o data felicitari, Dorothea ta este o minunatie! Si pare asa maruta in pozici! Iar tu radiezi, in ciuda celor 13 ore de travaliu greu, care nu si-au lasat deloc amprenta pe chipul tau. Pari asa linistita si fericita! Ma gandesc ca si ambianta a contribuit la asta...

Ama, am vazut filmuletul tau si puteam sa jur ca e burtica mea Am o alunita exact ca a ta si exact in acelasi loc si burtica face la fel cand misca bebe. Si eu am filmulete, dar mai vechi. N-am mai facut in ultima luna. Dar o sa fac, ca e asa frumos!

As fi vrut sa fac ceva week-end-ul asta, sa ma bucur de ultimele momente in doi, insa e asa frig aici si nici de plecat nu prea avem unde, ca cel mai apropiat munte e la peste 100 km de aici, iar orasul asta e mort complet. Nu ai ce face aici!!!! Week-end-urile sunt o plictiseala totala.

toate burticile, mamicile si burticile

Stef 38+ cu Tudor Stefan

AMR 4 zile!!!!

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

scrish- multumesc pentru mesaj.,
Sa stii ca sunt foarte hotarata sa termin aceasta relatie in cateva luni daca ceva nu se schimba. El m-a dezamagit cu multe pe durata acestor 9 luni si intotdeauna am mai dat o sansa pentru fetita.....ii dau o sansa sa fie alaturi de noi cand vine fata, sa fie tata....
daca ceva nu se schimba ( si sincer...sperante sunt putine) n-am sa raman in aceasta relatie
L-am iubit extrem de mult, si pana sa raman gravida eram topita dupa el, era pentru mine...un barbat superb, frumos, destept...
Numai ca...in timpul sarcini....au fost atatea lucruri care m-au dezamagit, a inceput sa imi para ca nu are pic de empatie, ca nu e capabil sa sacrifice sentimentele lui pentru a ma proteja pe mine, ca nu e nimic mai important decat propria lui persoana, ca vrea sa fiu fericita si linistita numai cu conditia sa primeasca el atentie multa, sa se invarta soarele in jurul lui....ca mandria lui e mai importanta decat linistea cuplului...au fost multe faze urate in timp si totusi..am rezistat gandindu-ma la copil, la faptul ca nu as putea singura in perioada asta si totusi...de cate ori ne-am certat si l-am mai dat afara....m-am simtit bine cu mine , singura sau cu dani....eram linistita...imi dadeam seama ca putina liniste mi-a facut tare bine si cand il primeam inapoi, reveneau tensiunile dupa scurt timp
Eu nu mai cred ca oameni se schimba si cel mai grav e ca....poate s-ar schimba daca ar intelege unde greseste dar...nu e capabil.
Am sa-l las in pace si am sa imi vad de treaba mea si de copii....incerc sa stau linistita si sa ii dau o ultima sansa de a fi cu noi, de a forma o familie....si in cateva luni daca ceva nu se schimba..vreau sa merg mai departe

IN legatura cu alte femei, ca am spus-o prea scurt si nu s-a inteles...lucrurile au stat in felul urmator
Acum vreo 2-3 luni, am gasit in laptop=ul meu un program de spionat tastatura, instalat de el. M=am suparat rau si l-am intrebat la ce ii trebuie? ce crede ca fac? vrb cu alti barbati? il insel...sunt gravida totusi..cum poa sa isi inchipuie asa ceva.....si-a cerut scuze...bla bla..a zis ca e gelos
dupa faza asta...m-am tot gandit ca e prea obsedat de inselat, si de lucrui din astea si ca poate el are ceva de ascuns....
a doua zi am instalat eu un program pe laptopul meu, dar unul bun, insesizabil pe care am si dat niste bani...si l-am lasat acolo
de cate ori a folosit laptop-ul meu..tot ce facea el se inregistra...
tre sa mentionez ca el niciodata nu se loga pe messanger, facebook sau email de la mine, sau in prezenta mea ci doar la el la cabinet in schimb seara, de acasa, cand dormeam eu...dadea tot felul de cautari pe google....nume de femei...cu care interactiona el in timpul zilei pe la cabinet....numele meu..sa vada ce poate gasi pe google...inclusiv numarul meu de telefon...
intr-o seara, i-am zis ca i-am dat un mail...a fost asa de curios incat a accesat casuta de mail de pe laptopul meu si i-a aflat parola....si atunci am descoperit pe facebook, ca o abordase pe o tipa, o femeie maritata si cu un copil.care lucra la clinica unde mai lucreaza si el....si i-a propus o intalnire
tipa i-a raspuns si i-a zis ca i-ar face mare placere in conditiile in care el poate sa fie discret si sa nu creeze probleme...
tot pe facebook, am vazut la setarile lui, ca eu nu apaream ca iubita lui decat pentru un grup de persoane...eu si familia mea. in rest, toti prietenii lui de pe facebook il vedeau ca single...desi eu eram convinsa ca apar acolo 'in a relationship with...' asa cum aparea el la mine. tot la setari, avea selectat in mod expres ca tipa asta s anu ii vada post-urile.....pt ca noi mai vrb pe facebook pe wall...era clar pt mine ca isi ascunde relatia fata de ea
ma rog...au continuat cu mesajele..si au stabilit sa se intalneasca cu 2 zile inainte de ziua mea..intr-o sambata, intr-un club
vineri..mi-a zis ca vrea sa iasa si el sambata seara cu un prieten de-al lui si ca daca ma supar...i-am zis bineinteles ca nu ma supar...dupa care..tot el a inceput ' iubita, sa nu fi geloasa ca tu stii ca eu nu pot sa vad alte femei nu? sa nu fi prostuta! ' Nu il intrebasem nimic, nu-l acuzasem dce nimic...vroia doar sa se convinga ca il cred, si ca m-a prostit....

Dupa ce s-a culcat....eu nu reuseam sa dorm..nu mai dormisem de vreo 3 zile cand descoperisem mesajele....nu mancam, nu dormeam...imi venea sa-l omor....
asa ca m-am dus in dormitor...hotarata sa pun capat minciunilor si sa ii spun ca stiu
l-am trezit, si l-am rugat calm sa imi spuna si mie tot despre femeia aceasta....s-a trezit buimac...a tacut putin...a dat sa imi zica ca nu stie despre ce vrb, i-am zis numele ei intreg si 2-3 mesaje dupa care..primul lucru pe care mi l-a zis a fost ' e o femeie cu care flirtez pentru ca tu nu imi dai atentie'
Am plecat, l-am lasaty singur in dormitor....a venit sa imi explice cum este vina mea ca nu ii dau atentie, ca nu facem dragoste, ca sunt rece...si ca el avea nevoie de atentie din partea unei femei frumoase , ca sa se simta bine dar ca nu ar fi facut nimic vreodata cu ea, ca era doar o iesire la un suc....
va dati seama ca nu am vrut sa mai aud nimic, eu fusesem in ultimul timp cu tratament sa mai tin sarcina pt ca mi se deschisese colul, aveam tot timpul dureri in pelvis.....eram vai de capul meu si el se hotarase ca ii trebuie ceva atentie....mi se facuse greata de explicatia lui....
i-am zis sa plece, i-am zis ca s-a terminat...dar ..nu s-a putut...s=a rugat de mine, a incercat sa ma convinga pe toate partile ca e nevinovat, ca nu mi-a zis ca stia ca o sa explodez...ca el doar vroia sa bea un suc....
weekendul ala l-am dat afara, de ziua mea am fost singura..pe 28 feb, pe 1 martie la fel....ma tot suna ziua....iar serile...nu mai dadea nici un semn.....a iesit cu vreo 2 tipe...prietene..bleah....nu putea sa traiasca fara mine, ma iubea..dar seara, cand socializa cu alte femei..era bine mersi
a tras de mine zile intregi sa ne impacam....era un stres continu fizic si psihic, slabisem 3 kg intr-o saptamana....si am cedat...am cedat fara sa cred un cuvant din tot ce imi spune....fara sa cred ca nu va continua.......avea inclusiv cod pe telefon sa nu pot sa ii vad apelurile...mesajele...cand ne-am 'impacat' mi-a zis ca e cuminte, ca o sa isi scoata codurile....etc.
nici pana in ziua de azi nu a scos codul de la telefon...de vreo doua ori a zis..ahh, sa scot codurile diseara ca am uitat...ca n-am avut timp...dar continua sa fie acolo
Nu cred in el, nu mai cred in iubirea lui, nu cred ca e capabil sa ma iubeasca asa cum spune el...tot el este cel mai important, tot nevoia lui de atentie...dar il las in pace..i-am tot dat sanse .....ii dau si acum sansa sa aibe o familie..ese ultima lui sansa pe care i-o dau fix pentru fetita....pentru mine oricum el este un mincinos, un fals....dar nu ii mai zic nimic...il las in pace...m-am racit oricum extrem de tare si probabil ca o sa ma indeparteze din ce in ce mai tare....nu mai vreau acum stresul unei despartiri,..ar fi in stare sa traga de mine, sa ma sune, sa ma caute si in primele zile de la nastere cand eu am nevoie de odihna si de liniste sa pot alapta, sa ma pot ocupa de bebe..pentru asta nu ma despart inca de el...dar sanse sa-l mai iubesc vreodata asa cum l-am iubit...nu mai sunt...
zilele trecute ma gandeam ca...sper sa ma impresioneze cu fetita...sper sa ma emotioneze cand voi vedea ca o iubeste, cand va incerca sa fie alaturi de mine, cand va pierde nopti cu mine, cand va sta cu ea ca sa dorm eu.....dar...am un feeling ca nu va fi asa, am un feeling ca nu va reusi sa ma impresioneze si sa ma faca sa il admir din nou.....
iertati-ma pt titamai mesajul...sper sa aveti rabdare sa-l cititi si va rog nu dati cu pietre.....probabil ca eu as da intr-o femeie care vrb ca mine si suporta atatea..obisnuiam sa fiu a naibi cu barbatii si sa nu accept nimic rau din partea vre-unuia dar uite ca....se pare ca acum e randul meu sa fiu proasta, sa sper intr-un om care.....probabil ca nu merita....

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu folosesc

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria si Alex in culori

si esti multumita?? mie nu imi prea place ca miros a solutie bibe dupa aceea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute si mamicute

ally ce bine ca totul este bine, ai analizele bune, trebuie numai sa prinzi epidurala sa nu ajungi si tu la spital cu dilatatie mare

catank durerea aia de burta si iesit la wc imediat am avut si eu de cateva ori. nu este contractie, este cred legat de intestine....cred, ca altfel nu-mi explic. eu imediat ce ieseam la wc imi trecea durerea si asa usurata ma simteam. poate a ingramadit bebelina intestinele

simona mie nu-mi goleste ambii sani, numai unul. pai stii cat mananca? ca am si cantarit-o inainte de masa si dupa ca sa vad si mananca intre 110-130 ml la o masa dintr-un san. cred ca este bine nu? si daca mai scot si din sanul celalalt.... este mult, oricum n-ar manca atata. si celalalt il mulg normal.

roxanda bine ati venit acasa. deja au venit musafiri? eu in primele zile nici nu vroiam sa aud de ei, apai sa-i mai vad. dar ei nu se gandesc? pai trebuie si tu sa te odihnesti, te doare si burta....nu se gandesc si ei? ce ma enerveaza oamenii astia. eu oricum le zic direct ca n-am chef de ei, sa vina alta data.

ioanna se apropie momentul si la tine, imediat o sa treaca timpul.

bb_yasmi multe lunite inainte lui Lucas, sa creasca mare si cuminte. deja a trecut o luna

pisuc daca te-a apucat aranjatul prin casa este clar, se apropie nasterea eu asa am fost cu cateva zile inainte sa nasc. aveam o energie si-un chef sa aranjez tot la bebelina, prin casa, am facut luna de curat. si inainte nu aveam chef de nimic. asa ca asta cu cuibul cred ca este cam adevarata

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput