Fluturasi de Mar-Apr(185) Bravo lauriciu, roxanda!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning ladies!

Coffe, tea? Biscuits?

Hai ca deja e trecut de amiaza in Ro si eu cu buna dimineata si cafea cu biscuiti Ce sa fac si eu daca am dormit pana la 10 , de aseara de la 11 jumate M-am trezit de cateva ori pentru pipi si cate un rennie ca iar m-au apucat arsurile, cred ca de la prea multa inghetata glumesc, multa nu e niciodata la cat e de bunaaaa ieri am mancat o cupa cu 3 gusturi si mai voiam dupa ce am terminat-o , prea buna e

Va multumesc inca o data pentru complimente sunteti prea dragute cu "balena" glumesc, oi fi eu mare da ma simt bine, sunt fericita si abia astept sa nasc sa imi vad puiuta , sa o tin in brate, sa o pup, sa o smotocesc am timp dupa ce nasc sa dau jos kilogramele de le-am pus in sarcina acum doar ma bucur de sarcina , cat a mai ramas din ea, si incerc sa savurez la maxim fiecare miscare a burticii, fiecare lucrusor o sa imi fie dor de burtica Nick radea cand i-am spus asta ca zicea ca o sa imi fie dor de liniste ca dupa ce iese de acolo o sa tipe si o sa faca galagie, de asta o sa ii fie lui dor, de liniste

Azi noapte nu stiu ce a avut donsoara mea de s-a sucit si invartit de numa`, cred ca se pregateste de aterizare . Dimineata pe la 6 jumate m-a trezit ca se suise sub coaste in stanga si se ghemuise si ma durea , nu stiu cum a reusit sa se urce asa sus dar mai avea putin si imi ajungea in gat m-am ridicat sa ma duc la pipi si apoi s-a relaxat si ea si s-a dus inapoi la patutul ei la nani

Ama22, eu tot am strigat dupa tine de la inceputul anului de mi s-a lungit si limba daca spui ca ne-ai citit de ce nu ai raspuns macar asa in treacat, sunt pe aici , ok... va citesc din umbra dar nu am ce sa va spun... bla bla... ??? acum vreo luna in urma mi-a spus madutza_bra de tine ca faceai ciolan cu fasole , puteai sa vii sa ne dai macar reteta

bb_yasmi, ce frumos doarme bebe ce scump e are si suzi vad si mie imi plac copii cu suzi dar eu nu stiu de ce nu as vrea sa i-o dau ?? dar cine stie, o sa vedem la fata locului cum va fi, eu oricum i-am luat 2 , macar asa de drag

persi, bebe radu tau poa` sa se ia de mana cu a mea gogoasa, am spus mai sus cred ca azi nopate gresise directia si voia sa iasa pe sus si nu pe jos

Ally, fericitooo!!! vine mami la tine bine ca nu a venit bebe Edy pana cum, sa il vada si buni cand iese

Lalely, iti arde de cluburi uh? a dansat si David azi noapte? sau a stat cuminte ca nu stia ce e cu galagia aia?

Pisuc, profita de somnul asta, o sa ii duci dorul curand cat despre Belgia, daaaa....si mie imi place , am fost de 3 ori acolo si mi-a placut tare, as vrea sa ma mai duc candva

Stefana am uitat ieri sa iti trimit Pm , acusi iti trimit si inca odata ca ti-am facut pofta de gelatttttttooo Joi vine bebe da ? A mea cred ca vrea pana la termen, dar nu se stie la ce noapte agitata a avut azi noapte

Inchei aici pentru acum ca scriu de o ora la mesajul asta Mai beau niste laptic si pap biscuiti si poate mai revin daca mai am ce spune

Zi frumoasa si cu soare va doresc aici e iar o zi superba cu mult soare si caldut

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Sa stii ca sunt foarte hotarata sa termin aceasta relatie in cateva luni daca ceva nu se schimba. El m-a dezamagit cu multe pe durata acestor 9 luni si intotdeauna am mai dat o sansa pentru fetita.....ii dau o sansa sa fie alaturi de noi cand vine fata, sa fie tata....
daca ceva nu se schimba ( si sincer...sperante sunt putine) n-am sa raman in aceasta relatie

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Antguess imi pare emorm de rau ca treci prin asa ceva. Am citit tot mesajul tau si m-ai emotionat f tare. Mi se pare ca esti o femeie extrem de puternica. Modul in care scrii prin ce treci - concis, realist, fara dulcegarii, lacrimi sau vorbe din telenovele- arata ca esti stapana pe situatie si deja stii ce trebuie sa faci.
Eu nu sunt adepta oferirii de sfaturi altora in legatura cu relatiile lor. Fiecare stie mai bine ce este in casa lui.
Nu uita ca trebuie sa ai incredere in tine, sa iti aduci aminte mereu ce iubesti la tine si care sunt punctele tale forte. Tu si copiii tai sunteti cei mai importanti. Dupa atitudinea ta impacata, sunt convinsa ca esti pe drumul cel bun, iar deciziile pe care le vei lua vor fi cele mai bune atat pt tine, cat si pt cei pe care ii iubesti cel mai mult.
Iti doresc putere sa treci peste toate acestea, mami curajoasa!

36+

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asa ceva dupa ce ne-ai povestit aici, din punctul meu de vedere ce aveti voi nu e o relatie, e asa, ceva fara nume...sa ma ierti daca sunt dura, nici nu stiu foarte bine cum sa ma exprim dar sincer, decat asa mai bine singur!

stii care e ideea? ca se presupune ca un om singur e ok. are activitatile lui, preocuparile lui, viata lui. in momentul in care alege sa fie intr-o relatie, toate lucrurile trebuie sa fie si mai frumoase nu? sa ai cu cine sa vorbesti, cu cine sa razi, cu cine sa imparti ganduri, preocupari, sa ai pe cineva sa te sprijine in cele mai negre momente, un stalp, un om caruia sa ii oferi si tu la schimb aceleasi lucruri. respect, iubire, ajutor, intelegere..din punctul meu de vedere asta inseamna o relatie adevarata. cand doi oameni care se iubesc cu adevarat stiu sa comunice si stiu sa "traga in aceeasi directie". altfel...se alege praful.

sa aiba tupeul fantastic sa iti spuna ca vorbea cu femeia aia pentru ca avea nevoie de atentie, cand tu erai varza cu tratamentele, mi se pare culmea nesimtirii. las-o naibii ca nu mai avem 15 ani sa inghitim prostii d astea. pai asta inseamna ca tu, draga mea, orice ai pati in viata si oricat de greu ti-ar fi un moment, sa lasi totul deoparte ca sa il menajezi si sa il rasfeti pe print nu? ca altfel, fuge repede sa "bea un suc" cu oricine ii iese in cale. asta e o baza solida pentru o relatie? asta inseamna incredere? sau tortura psihica? merita sa incerci macar sa faci un asemenea efort, sa stai permanent la dispozitia lui? si daca il faci, cine iti garanteaza tie ca pana la urma nu se plictiseste si tot la altele ajunge? oricat de nota 10 ai fi tu!

acum o sa vina bebe...se zice k un bebe ori consolideaza un cuplu solid si mai bine, ori ii desparte pe cei care nu sunt "sudati". sincer crezi ca atunci cand o sa fii obosita, cu ochii in cap cat cepele de nesomn, cu griji si prioritate fetita, el nu o sa se simta neglijat? pai e in stare iar sa-ti zica domne, eu ma duc cu alta ca tu nu ai parul ondulat, nu esti aranjata, nu ai slabit insatnaeu dupa nastere si nici nu ma bagi in seama ca stai permanent cu copilul care plange ca are colici!

ce face acest om nu e ok. vroiam sa il numesc barbat, dar el nu e barbat. e un copil rasfatat, egoist, si care nu stie ce inseamna valori ca respect, incredere, daruire, si FAMILIE.

si stii ce e cel mai important? ca tu nu ai de ce si pentru ce sa ramai prinsa in asa o situatie. eu cred ca e momentul in care trebuie sa te gandesti la tine, pentru ca ai in fata 2 alegeri: fie sa o termini cu el, sa iti cresti copii linistita si sa intalnesti un om care sa te respecte si sa te iubeasca cu adevarat, fie sa incerci sa ramai langa el, sa ii mai dai a "n"a sansa, sa vezi cum trec ani din viata ta pe langa tine traind cu o speranta desarta ca s-ar schimba. nici tu, nici copii nu veti fi cu adevarat fericiti intr-un asemenea mediu.

orice hotarare ai lua, gandeste te si imagineaza ti viitorul peste cativa ani. sa nu ajungi niciodata in situatia in care sa te uiti in urma si sa iti para rau ca nu ai luat decizia corecta cand trebuia!

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

IONYYYYYYY... ce printesa frumoasa ai !!!!

Cum ai putut tu sa nu ne arati comoara pana acum mai mami?

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si voua sa va aduca numai bucurii!!!!

_

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

irinuca multumesc mult pt ce ai spus:)

scrish- ai dreptate, si i-am spus si eu ca o viata in 2 inseamna multe momente in care unul din noi nu are timp sa-l pupe pe celalalt in posterior, L-am intrebat cum vede el primele luni dupa nasterea fetitei...cum isi inchipui el ca o sa am mai mult timp de el, i-am zis ca sunt convinsa ca la 2 saptamani dupa nastere el o sa aiba nevoie de ceva atentie din alta parte...si ca pentru mine nu asta e relatie....nu am chef sa stau la dispozitia lui de frica sa nu ma insele..daca este atat de superifcial...nu are decat sa plece de acum pt ca eu STIU CLAR ca nu o sa am timp de el. mai am experienta unui bebe mic si stiu cat de solicitant este asa ca sa se gandeasca bine daca sigur ma vrea inapoi....bineinteles ca a zis ca nu mai face...si ca o sa aiba rabdare...yeah right!
n=am de gand sa pierd ani alaturi de el daca nu schimba nimic. stiu ca sunt inca tanara,am multe de oferit, o sa am doi copii minunati...un barbat adevarat se poate indragosti de mine si pot sa imi refac viata oricand...nu o sa stau sa pierd mai mult timp cu el decat cateva luni de acum incolo....sansa pe care i-o dau acum simt ca i-o datorez fetitei mele....am crescut un copil singura, desi eu si tatal lui dani suntem prieteni buni, nu ne-am certat niciodata, am facut intotdeauna tot posibilul sa se simta iubit , sa ne vada pe amandoi...dani sufera ca nu e cu amandoi parintii...ii dau o sansa fetitei mele sa aiba un tata..atata tot

ma duc la cumparaturi ca am frigiderul gol si vine copilu de la taica-su mai incolo....
revin mai tarziu

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Salut mamici si burtici.
Am ajuns si noi acasa de ieri dupa-amiaza si suntem bine , papam laptic numai de la mami de a doua zi si avem si cativa colici pana acum.Speram sa nu facem mai multi de acum incolo.
Am sa pun si poze pentru ca inca nu am reusit sa le descarc de pe ap. foto dar urmatoarele zile le voi pune. PROMIT
Felicitari si proaspetelor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Buna fetelor
Felicitari Lauriciu,Roxanda80 refacere rapida si bebei necolicosi
Noi suntem bine
Sara este o scumpa, ii multumesc in fiecare zi Domnului ptr minunea pe care mi-a daruit-o
este cuminte, mananca si doarme
eu mai am ceva dureri, dar imi trec toate durerile cand ma uit la comoara mea
am pus si cateva pozici
sper sa pot intra mai des
va pupacesc pe toate
nasteri usoare celor care urmeaza sa nasca

O DUMINICA PLACUTA!

CEA MAI FERICITA de fetita SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

IONYYYYYYY... ce printesa frumoasa ai !!!!

Cum ai putut tu sa nu ne arati comoara pana acum mai mami?

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si voua sa va aduca numai bucurii!!!!

_

AMR 1 saptamana

SARU'MANA
nu am avut timp pana acum sa intru
iti doresc si tie o nastere usoara si o fetita sanatoasa

CEA MAI FERICITA de fetita SARA-MARIA

Mergi la inceput

aZaZ bine ati venit acasa si asteptam pozici cu Stefanut

Iony, multumesc frumos Sper sa imi tin si eu printesa in brate cat mai curand, ca simt ca nu mai am rabdare

M-a luat iar cu somn si nu stiu de ce, as face mai bine daca as iesi la o plimbare ceva, ca e iar soare si frumos dar am o leneeeeeee.... cred ca mai bine m-as duce eu sa imi fac manichiura si pedichiura ca nu se stie cand apare donsoara si sa nu o prinda pe mami cu gherutele nefacute

_

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, si eu ma bucur ca au iesit bine analizele si sper sa prind epidurala ca altfel imi plang de mila. Mai am de facut o singura analiza sapt viitoare, Tampon se numeste...si gata. pt tine si printesa Anastasia!!!

Strumfule, mai devreme vorbeam cu mama pe mess si imi zicea sa mai stea bebe macar 1 zi ca sa imi poata fii alaturi. Abia o asteptam...aterizeaza seara la ora 18 deci..mult nu mai este. Te !

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 10 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput