Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 6
lalitica2000 spune:
neatza si de la noi....brrr ce urat e afara...daca n-ar fi musai sa ies as sta in casa. noi am terminat cu masa de ora 10. se vede mare diferenta de cand l-au durerile de la masele, manaca mai repede. azi trebuie sa mergem la vaccin. bine, aveam ieri programare la dr de familie, dar dupa ce am stat la un codoc iese dr si asistenta ca ele merg sa vada un bebelus. Cand le-am zis ca eu am venit pentru vaccin si stiu si situatia lui David ca nu pot sta o zi intreaga pe la usi, mi-a zis asa pe un ton raspicat ca de aia am telefon sa le sun din fata usii sa le zic ca am venit. ca ele n-au ce face dar trebuie sa plece si ori sa astept ori sa vin luni. asa m-am enervat, asa ca l-am luat pe David si mi-am bagat piciorul. am zis ca nu ma mai duc acolo decat pentru vreao trimitere pana m-oi hotari la ce dr sa-l inscriu pe David. MAi aveam eu niste buline negre pt dr asta si m-am hotarat. Am sunat la MedlIfe si mi-am facut o programare pentru azi la o dr la care am mai fost si ii voi face acolo vaccinul. Dau 1 mil dar macar stiu ca nu astept pe la usi, o sa se uite mai atent la el. Prefer asa, ca si la dr de familie din cand in cand ii mai duceam cate ceva, sau ii dadeam niste bani.
Ma duc sa-i prepar pranzul sa fie gata pe cand ne intoarcem si ne ''auzim'' mai tarziu.
ca mi-am amintit, asa inainte sa plec, sa va zic o faza haioasa, care ma distreaza pe mine. am o carte cu fructe (aia de care ne-a zis alexuzzza) si de fiecare data cand ajunge la pepene rosu spune un fel de yami-yami, desi nu a mancat niciodata pepene rosu, dar cred ca se trage de la mine ca eu sunt inebunita dupa el,e fructl meu preferat si toata vara bag la greu si poate o fi tinand minte de asta vara cand ma tot vedea pe mine mancand desi nu cred ca au capacitatea sa-si aminteasca de asa de demult. cert e ca e tare haios cum face cand se dechide cartea la pepenele rosu...no am plecat ca mai am ceva treaba pana tre sa plecam
decenuela spune:
neatza fetili...sarumana de coffe sorina...
livia..ti-a zis bea atat de bineeee....
stiu si eu ca muuuuuuulte dintre noi cum sa stai mai non stop cu bb...si...mama e mama , tata e tata....in cele mai multe cazuri...ajungi la sf zilei dupa o roboteala continua sa constati ca nu se vede mai nik...apoi urmeaza o noapte....di vis...si dimi o iei de la capat.
cred ca ajuta ffff mult comunicarea cu partenerul de viatza...fie ca ne intelege sau nu...macar ne descarcam...apoi....incearca sa iesi, sa socializezi...ajuta f mult si asta...chiar daca esti k carutul...
nu trebuie sa te lasi dusa de valul...butoiului...pt ca atat de repede se aluneca in el...si apoi greu iesim..ba barca ne place sa accentuam, sa ne facem singure si mai rau...
nu...tre sa lupti cu tine...eu uneori imi zic..ca nu-mi permit sa alunec pe panta...si ca ma gandesc mai tarziu la problema mea...apoi uit...
tin minte ca asa faceam la scoala...se suna...si auzeam...doamnaaaa...x m-a....etc etc...suparati...urland...si daca stiam k e un kk....ii spuneam...calmeaza-te...hai sa incepem ora si discutam in pauza ce s-a intamplat si rez prb....incele mai multe cazuri...nu mai era cazul...pt caiind fleacuri...uitau..
simpli...la fel si tie..esti o mama exccelenta...probabilnu esti tu pregatita sa o intarci...nu pot da sfaturi pt ca sunt in aceiasi oala...si recunosc mi-as dori f mult...sa se intarce singur...pt ca eu...nici la 40 n-o sa fiu pregatita...
bea..hai o data cu testul ala castau ca pe ace....
kay e un dulce...stie el ce e bun...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
dece, daca tu mori, ce sa zic eu??????????????
ai rabdare............si eu am.......
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
ale1212xa spune:
neatza
cafea mai este sau mai dau eu una pentru fetele intarziate?
noi am petrecut ieri, a fost ziua mamei mele asa ca la pranz ne-am stras cu totii la ea iar seara am fost la nasa ca a fost si ziua ei..deci petrecere de dimineatza pana seara
am ajuns termianti la 11 acasa si ne-am culcat...
of ce de butoaie pe aici, hai fetele varsati amarul aici si bucurati-va de pui acasa...sper sa vina repede primavara la loc..asa de bine m-am simtit in cele 2 zile cat a fost cald si soare...
va doresc o zi frumoasa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
miremia spune:
Hello, hello!
Copilul meu este iar mega marait, am reusit sa o adorm cu greu. I-am pus "the princess and the frog" si s-a uitat f atenta vreo 10 minute, apoi a ceut tzitzi si s-a culcat.
Eu ma mai uit la o emisiune pe TLC "Toddlers and tiaras", concursuri de frumusete pt copii , unde mamele isi imbarca bietii copii in toate nazdravaniile, le pun unghii si gene false si ii bronzeaza artificial.
M-a socat azi o mama cu 2 gemene in concurs care si-a facut in mod intentionat una dintre fetite sa planga pe motiv ca isi rupsese putin rochia la un alt concurs. Dupa ce a plans bine copilu i-a zis...nu-i nimic, am comandat alta rochita. Dar cred ca i se potriveste mai bine surorii tale. Si asa una dintre gemene a mers la concurs cu rochita noua si cealalta cu rochita rupta pt ca "a uitat sa i-o coasa". Plus ca era mereu nemultumita de ea, nu avea nicio vorba buna sa-i spuna, in timp ce pe cealalta o ridica in slavi. Frateee, cum sa faci asa diferente intre copii?
Tot din emisiune...fetita de 4 ani cu febra tinuta la sedinta foto, i-a promis ma-sa ca dupa ce termina o duce la Mac. Bebe de 2 saptamani adus la concurs pe motiv..."sa vad daca ii place pe scena".
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Hello, hello! Copilul meu este iar mega marait, am reusit sa o adorm cu greu. I-am pus "the princess and the frog" si s-a uitat f atenta vreo 10 minute, apoi a ceut tzitzi si s-a culcat. Eu ma mai uit la o emisiune pe TLC "Toddlers and tiaras", concursuri de frumusete pt copii , unde mamele isi imbarca bietii copii in toate nazdravaniile, le pun unghii si gene false si ii bronzeaza artificial. M-a socat azi o mama cu 2 gemene in concurs care si-a facut in mod intentionat una dintre fetite sa planga pe motiv ca isi rupsese putin rochia la un alt concurs. Dupa ce a plans bine copilu i-a zis...nu-i nimic, am comandat alta rochita. Dar cred ca i se potriveste mai bine surorii tale. Si asa una dintre gemene a mers la concurs cu rochita noua si cealalta cu rochita rupta pt ca "a uitat sa i-o coasa". Plus ca era mereu nemultumita de ea, nu avea nicio vorba buna sa-i spuna, in timp ce pe cealalta o ridica in slavi. Frateee, cum sa faci asa diferente intre copii? Tot din emisiune...fetita de 4 ani cu febra tinuta la sedinta foto, i-a promis ma-sa ca dupa ce termina o duce la Mac. Bebe de 2 saptamani adus la concurs pe motiv..."sa vad daca ii place pe scena". |
Mire, dap, din pacate cunosc emisiunea...obisnuiam sa ma uit cand eram gravi, sau cand dormea iris pe picioare, pana pe la 6 luni. Sunt demente femeile alea...sorry de limbaj, dar eu, sa fiu organizator...as chema serviciile sociale.
Sorry de maraiala princesitei....nimic-nimic prin guritza?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ale1212xa spune:
i-am dat lui Dragos sa pape de pranz si l-am pus in patut la nani, binenteles ca a adormit in 5 minute asa ca acum ma pot baga si eu la un film pana vine tati de la servici...
ce pacat ca e vremea asa de urata..asa m-as fi plimbat azi..hai vara hai
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Mire, dap, din pacate cunosc emisiunea...obisnuiam sa ma uit cand eram gravi, sau cand dormea iris pe picioare, pana pe la 6 luni. Sunt demente femeile alea...sorry de limbaj, dar eu, sa fiu organizator...as chema serviciile sociale. Sorry de maraiala princesitei....nimic-nimic prin guritza? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Da da da...
Am vazut si eu azi... oameni nebuni. Dau zeci de mii de euro pe tinute, pe antrenori personali, trag de copii obositi si plictisiti, ii tin nedormiti... le penseaza, epileaza..
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
nyny spune:
citat din mesajul lui ale1212xa i-am dat lui Dragos sa pape de pranz si l-am pus in patut la nani, binenteles ca a adormit in 5 minute asa ca acum ma pot baga si eu la un film pana vine tati de la servici... ce pacat ca e vremea asa de urata..asa m-as fi plimbat azi..hai vara hai ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Relaxare si vizionare placuta.
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ale1212xa i-am dat lui Dragos sa pape de pranz si l-am pus in patut la nani, binenteles ca a adormit in 5 minute asa ca acum ma pot baga si eu la un film pana vine tati de la servici... |
Vizionare placuta! Bravo lui Dragos, ca doarme repede si cuminte, in patutul lui.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)