Pufi de ian-feb 2010 (6) - Felicitari Bea !
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 neatza si de la noi....brrr ce urat e afara...daca n-ar fi musai sa ies as sta in casa. noi am terminat cu masa de ora 10. se vede mare diferenta de cand l-au durerile de la masele, manaca mai repede. azi trebuie sa mergem la vaccin. bine, aveam ieri programare la dr de familie, dar dupa ce am stat la un codoc iese dr si asistenta ca ele merg sa vada un bebelus. Cand le-am zis ca eu am venit pentru vaccin si stiu si situatia lui David ca nu pot sta o zi intreaga pe la usi, mi-a zis asa pe un ton raspicat ca de aia am telefon sa le sun din fata usii sa le zic ca am venit. ca ele n-au ce face dar trebuie sa plece si ori sa astept ori sa vin luni. asa m-am enervat, asa ca l-am luat pe David si mi-am bagat piciorul. am zis ca nu ma mai duc acolo decat pentru vreao trimitere pana m-oi hotari la ce dr sa-l inscriu pe David. MAi aveam eu niste buline negre pt dr asta si m-am hotarat. Am sunat la MedlIfe si mi-am facut o programare pentru azi la o dr la care am mai fost si ii voi face acolo vaccinul. Dau 1 mil dar macar stiu ca nu astept pe la usi, o sa se uite mai atent la el. Prefer asa, ca si la dr de familie din cand in cand ii mai duceam cate ceva, sau ii dadeam niste bani. Ma duc sa-i prepar pranzul sa fie gata pe cand ne intoarcem si ne ''auzim'' mai tarziu. ca mi-am amintit, asa inainte sa plec, sa va zic o faza haioasa, care ma distreaza pe mine. am o carte cu fructe (aia de care ne-a zis alexuzzza) si de fiecare data cand ajunge la pepene rosu spune un fel de yami-yami, desi nu a mancat niciodata pepene rosu, dar cred ca se trage de la mine ca eu sunt inebunita dupa el,e fructl meu preferat si toata vara bag la greu si poate o fi tinand minte de asta vara cand ma tot vedea pe mine mancand desi nu cred ca au capacitatea sa-si aminteasca de asa de demult. cert e ca e tare haios cum face cand se dechide cartea la pepenele rosu...no am plecat ca mai am ceva treaba pana tre sa plecam |
Lali..bafta la vaccin, sa fie fara reactii!
Bine ai facut ca nu te-ai mai dus la mf...asa ar merita toti cei care se poarta asa..sa ramana fara pacienti!
Ce scump e David, cu pepenele din carte......
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
nyny spune:
Am si eu o intrebare...
Stie cineva care e treaba cu stimulentul pentru intoarcerea la serviciu inainte ca bb sa implineasca 2 ani? Este vorba de o mamica cu copil de 1 an si 5 luni care vrea sa renunte la indemnizatia de crestere a copilului si sa se intoarca la serv. Primeste ceva de la stat?
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
ale1212xa spune:
offf...ma declar oficial plictisita...Dragos doarme de la 13:45, sotul a venit de la servici, a papat si s-a bagat si el la somn de vreo ora asa si eu bantui pe aici ca nici somn nu imi e
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
miremia spune:
citat din mesajul lui ale1212xa offf...ma declar oficial plictisita...Dragos doarme de la 13:45, sotul a venit de la servici, a papat si s-a bagat si el la somn de vreo ora asa si eu bantui pe aici ca nici somn nu imi e ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Vreau si eu plictisealaaa.
Sorina am reusit sa-i bag degetul in gura dar n-am simtit nimic. De vazut nu ma lasa sa vad...
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Vreau si eu plictisealaaa. Sorina am reusit sa-i bag degetul in gura dar n-am simtit nimic. De vazut nu ma lasa sa vad... |
Daaa, vreau si eu plictisealaaaaa!!!!
Daca nu te lasa sa vezi...treaba e clara..o doare, deci e ceva pe tzeava.
Poti sa spui ca suntem barbari, dar eu si cu tati de iris am imobilizat-o dimi, am luat o lanterna, si ne-am chiorat in gura ei, in timp ce urla...si asa am vazut coltii la cele 4 masele, gata sa pocneasca. Macar sa stim si noi de unde ni se trage... Ca de simtizt la deget...si daca ies, tot mai dureaza vroe 2 zile pana te zgarie....
Edit: daca ii dai cu gel pe gingiutze, sau putin nurofen...se linisteste?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Am si eu o intrebare... Stie cineva care e treaba cu stimulentul pentru intoarcerea la serviciu inainte ca bb sa implineasca 2 ani? Este vorba de o mamica cu copil de 1 an si 5 luni care vrea sa renunte la indemnizatia de crestere a copilului si sa se intoarca la serv. Primeste ceva de la stat? |
Conform OUG 148/2005 va primi un stimulent lunar de 100 lei.
decenuela spune:
citat din mesajul lui nyny Am si eu o intrebare... Stie cineva care e treaba cu stimulentul pentru intoarcerea la serviciu inainte ca bb sa implineasca 2 ani? Este vorba de o mamica cu copil de 1 an si 5 luni care vrea sa renunte la indemnizatia de crestere a copilului si sa se intoarca la serv. Primeste ceva de la stat? Mamica fericita de Mara si de David Povestea Marei |
daca nu ma insel primeste restul lunilor pana la 2 ani cateva mil...da o googaleala
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lalitica2000 spune:
De bine ce ma laudam cu mesele, pranzul a durat o ora si un sfert si tot nu a mancat cat a trebuit asa ca dupa o ora jumate a trebuit iar sa-l hranesc cu fitze si figure.
Pana la urma afara nu a fost asa de firg pe cat ma asteptam. Am facut o plimabre pe jos pana la clinica. David a plans un pic atunci cand l-a intepat si atat. Acum am reusit sa-l adorm si eu ca azi nu a dormit decat jumatatea aia de ora pana am ajuns la clinica, unde din pacate a trebuit sa-l trezesc.
Bea, n-ai nici o veste pentru noi, n-a veit sora ta cu testul de sarcina? Hai ca asteptam vesti…
Ale1212xa, sa va fie de bine petrecerile….as vrea si eu putina plicitseala din asta…auzi tu, sa doarma copilul de la 1 si ceva si acum e 5 jumate…ce viata domle…
Mire, sigur se intrevede primul dintisor, daca nu o fi o explozie. Si eu zic ca daca e mega maraita si nici nut e lasa sa te uiti in gura ei, numai asta trebuie sa fie. Sa ne tii la current si iti tin pumnii sa treaca repede.
Nyny, te lamuresc eu. Prietena ta va primi lunar cate 300 ron pana face copilul 2 ani. Daca tin eu bine minte, 100 ron este stimulentul si 200 ron alocatia. Oricum trebuie sa depuna un dosar ca sa poata primi acesti bani.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 De bine ce ma laudam cu mesele, pranzul a durat o ora si un sfert si tot nu a mancat cat a trebuit asa ca dupa o ora jumate a trebuit iar sa-l hranesc cu fitze si figure. Pana la urma afara nu a fost asa de firg pe cat ma asteptam. Am facut o plimabre pe jos pana la clinica. David a plans un pic atunci cand l-a intepat si atat. Acum am reusit sa-l adorm si eu ca azi nu a dormit decat jumatatea aia de ora pana am ajuns la clinica, unde din pacate a trebuit sa-l trezesc. |
Bravo lui David, curajosul!
Sorry de mese aiurea...poate mai iese iar vreun coltz de maselutza....Si la noi e cam nashpa acum cu mancarea, dar in pauza de vreo 10 zile dintre ultimul incisiv si masele...chiar imi faceam cruce, ca papa tare bine, si mai baga si cate un bibe maricel, dupa fiecare masa...parca stia, saraca, ca urmeaza iar foamea...
simplicity spune:
Multumesc frumos pt suport cumva o sa fie
La noi e foarte frumos afara,deja am fost de 2 ori afara si mergem imediat si la Biserica.
Am gasit o www.trilulilu.ro/scoutboy/873bf3de3e5d1a" target="_blank">melodie interesanta
Aveti grija de voi
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "