Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele!!!
Aseara am ajuns si noi acasa. Suntem bine, totul frumos, Ale cuminte pe drum, a stat cu mama de sambata pana duminica, iar noi am fost singurei.
O sa mai scriu cand am timp zilele astea.

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

bentornati,ma bucur ca a fost fain in vacanta si ati avut si voi parte de o tzara de liniste.
vezi,ai baiat mare si cuminte pe deasupra.
va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

stefi - la multi ani pt. tati vostru!! SI astept sa vad cu ce bucate alese il incanti in seara asta. Sigur mesteresti tu vreun tortulet surpriza .

alina (D) - multa sanatate lu' Daviducu!!

ale - pai daca esti hodinita dupa vacanta, te asteptam sa ne povestesti, ai forte proaspete.

ally - oricand poate sa fie momentul de-acum. Sa ne dai de stire ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua fetelor!

DAVIDUCA, LAURA LUIZA - primesc cu placere urarile Va multumesc! tot ce e de bine...e binevenit oricand!

Va multumesc ptr urarile de vacanta placuta. Probabil ne vom intoarce mai obositi decat am plecat dar speram macar sa ne bronzam sa ne distram si oricum mai schimbam peisajul...

Maine plecam de acasa imediat dupa pranz , zborul e din Venetia la 15.35 si ajungem la destinatie,dupa un schimb de avion in Dubai, pe la miezul noptii.

Azi mi-am facut si manichiura asa ca acum sunt la punct din cap pana in picioare

Acum fug sa termin bagajul cat e sotul afara cu Ricky caci cu el nu se poate face bagajul. noi bagam si el scoate!

Sa aveti grija de voi si sa va gasesc pline de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Maine dimineata merg sa fac analiza aceea Tampon....si sper din suflet sa iasa ok ca am citit putin despre asta si nu suna foarte bine daca imi va iesii pozitiv.

Va pup pe toate si va doresc o seara minunata!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Neata!!

ally - bafta!! Eu zic ca nu-i asa de groaza daca iese pozitiv tamponul (bine, e de preferat sa nu), trebuie doar sa stii ca sa ii administreze lui bb antibiotic la nastere. Ti-am spus ca eu la prima sarcina l-am avut pozitiv.

nafi - vacanta placuta inca o data si asteptam poze multeeeeee!!

Restul fetelor??? Ioana, iar esti suparata pe viata???

stefi - asteptam retro-compleanno, cum fu??

Mergi la inceput

neatza si de la noi,
azi am daviduc in forma a papat lapticul urgent.pana mi-am pregatit sa ma asez langa el a intors ciotola si mi-a aratat:tito mami-finito mami.am fost asa bucuroasa,de mult nu l-am mai vazut asa....
acum ne prega sa iesim putin la soare.
ALLY-si el am avut tamponul pozitiv cand l-am nascut pe davide,mie mi s-a tras de la manusile lor de cauciuc,cum am facut controalele din ultimil trimestru mai dese am avut o specie de alergie la cauciucul ala...
NAFI-vacanta placuta,sa stapanesti sanatoasa camera si vrem pozici muuuuuuulte
STEFI-cum a fost compleanno???
IOANA-ci seeiiiiiiiii??
ALE-desfaci bagajele??hai sunt sigura ca te ajuta si alessa.ne-ai adus eugenia din RO??
BRAMBU-cum e S la asilo?a mai facut kk moale??tu??tot cu punga de biscotti??bine faci.sa stii ca n-am gasit de aia,m-am consolat cu un pachet de granturchese.buuuni
mergem la plimbarica,a dopo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Ziua buna la mamici si burtici
Am intrat sa va salutam si sa va uram o saptamana cat mai frumoasa -cam tarziu
Roxali la ce nebuneala te referi?
Stam mai mult pe afara -profitam de vremea buna , de soare si de mare .Asa o sa-mi revin si eu cat de cat -mersul pe jos e sanatos si nici nu e costisitor
Pediatra ne-a dat si picaturi pentru dintisori -Zymafluor-3 pic/zi
Am introdus si noi pestele(pentru ou mai avem de asteptat), in menu-a trebuit sa asteptam un pic sa nu coincida cu anestezia , sa nu-i dea ceva alergie.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

alina - e bine S., nu a mai facut kk moale, vad ca i-a revenit si pofta d emancare. Nu stiu ce-a fost, vreun pui de virus.

Oooo, biscuiti aia i-am terminat de mult! Si gogosile . Sa vad la ce mai poftesc. Sunt bine, da' n-am noutati pana pe 6 apr. Ieri la piscina cu S., care e tare incantata de balaceala.
Ma bucur ca Daviducu e mai bine, isi revine el incet-incet.

anne - te cred ca iti arde de plimbari, ca tot a venit caldura, primavara. Imi arde mie in satucul asta prafuit, da' sa fi avut marea langa mine!

Si eu i-am dat Silviei zymaflour pana pe la 2 ani parca ... diversificare, ce departe mi se par timpurile alea . Mananca bine Giuliano? Adica a acceptat bine papa solida?

Mergi la inceput

BRAMBU-ma bucur mult ca-i place silviutzei in piscina,o sa mai incercam si noi la anu,anul asta nu mai pot sa tin pasul si cu piscina si ultimul curs m-a cam dezamagit.instructoarea s-a schimbat fata de anul trecut si le facea giochi ptr bimbi mari,ori ei nu tineau pasul.poate daca e mai marisor ma descurc altfel cu el.
ANNE-bun ca va plimbati ,la noi nu prea ai unde sa mergi,fac si eu ca brambu,in satucul asta prafuit,dar stam in piaza,iesim cu cainele la plimbare si mergem aproape in fiecare zi la magazinul de animale,mereu e cate ceva nou pe acolo.
BRAMBU-asa,ca era sa uit,am vazut gogosile si tare mi-a venit pofta,dar sunt cam lesinata zilele astea,le-am amanat pe sf de sapt cand sunt acasa.

Mergi la inceput