Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

E asa frumos afara si un miros de primavara, magnoliile inflorite
gagici v-ati ascuns ca trece norul radioactiv??

[purple]Sa-ti traiasca sotiorul STEFI si voi pe langa el ca trebuiti[/purplea
cum e cu munca, ai inceput ceva??

picea si-a revenit dupa o zi de stat acasa, da fapt azi avea un motiv bun de mers la gradi ca au gimnastica, ca altfel e jale cu gradi asta...de fapt e lunga la fimea saptamana

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut!
M-am gandit sa scriu si aici nu numai pe facebook, sa nu cumva sa fiu acuzata de tradare

Noi suntem bine..nimic nou, astept sa faca ochisorii piscotelul sa iesim la plimbare.
Am facut ceva rau..de vreo 4 nopti se trezea Edu de 4 ori pe noapte (in loc de 3 ca de obicei) asa ca eu, mama denaturata si obosita, i-am bagat un bibe cu LP la mijlocul noptii si uite asa a dormit 3h jumate , bine cu scrematurile de rigoare. Sunt rea stiu..mi-am promis sa mai fac asta numai cand n-am sa mai pot de oboseala (ca azi noapte) ca am laptic destul...
Intrebare: Bubicii vostrii cand erau mici mici se scremeau si in somn? Al meu s-a scremut de la 5 la 8 si de abia pe la 9 a facut bucuria... Mi-e si mila de el ca se trezeste de zeci de ori si dupa ce face trebusoara rusinoasa cade rapus de oboseala..

Mai nou, adica de 3 zile, pe la 7 seara ceas incep colicii si plange saracu vreo ora...imi rupe inima.. Plange cu lacrimi de crocodil pana se face mov Oare e posibil sa se fi obisnuit cu picaturile de colici si sa nu-si mai faca efectul?

Abraburika, ma intrebai de pompa. Am Avent manuala, sunt f multumita de ea, doar ca fac muschi la mana dreapta (precum tenismenii). M-am tot gandit sa inchiriez o pompa profesionala, dar m-am gandit ca ma simt mai comod sa ma mulg oriunde ma taie capu, in varfu patului, la TV..etc, plus ca opot lua cu mine oriunde.

Multam de aprecierile facute pe picassa

Eu de maine pana duminica seara raman fara sot, merge acasa pe motiv de botez de nepotel, vazut tata bolnav si petrecut pana-n zori.. Daca acum o vreme spuneam ca nu-mi lipsesc iesirile, imi retrag cuvintele! Vreau si eu!!! Acum vreo jumatate de an macar tot mai am de asteptat..

Alexandra, cum fu vacanta?

Pupici pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Daviduca , Abramburika-unde locuiti?
Eu locuiesc in Alghero-un vechi oras catalan , daca pot spune asa.Port la Mediterana , plin de ambarcatiuni turistice-este un oras-port turistic.Foarte frumos si foarte curat .In ciuda faptului ca in vara si nu numai este full de turisti .Este renumit in prelucrarea coralului rosu si este plin de istorie-merita vizitat

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Milano (provincia).

Da, da, de aia am zis ca te invidiez .. pt. marea curata si frumoasa a Sardegnei, despre care am auzit numai de bine (n-am fost).

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ANNE-eu locuiesc la maniago,provincia di pordenone,intre udine si venezia ca sa zic asa.dupa ce am stat 6 ani la roma,aici ,asa prafuit cum e mi se pare raiul pe pamant.avem la indemana munca,asolo lui davide si supermercate.dar cu toate astea tot te invidiez ca ai marea la indemana,n-am avut ocazia sa merg de la roma in jos...dar cine stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Astazi am fost degeaba la spital pt acea naliza...trebuia sa merg intre 7.30 si 9.30 si nu am stiut...am ajuns acolo la 10. Deci, merg vineri iarasi....

Sunt foarte obosita....vorbim maine!

Va pup pe toate si va doresc o seara linistita si somn usor!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Sa inteleg ca sunteti toate afara...cu o asa vreme minunata cred si eu !!!

Va pup!!!

Ally , Eduard 39+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ally - mai ai timp pana maine sa faci tamponul?

E cazul sa vin cu parul ca sa scoteti nasul din barlog??? E valabil pt. fetele absente, se stiu ele .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!
ALE asteptam impresii

Referitor la fluorul ptr dintisori, ptr junior am folosit, dar ptr picei nu i-au mai dat...cica face rau , deja sant o gramada de alim care contin...asta e parerea mai multora ca eu nu ma las cu una cu doua

pup fug la munca , sala si poate intru mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao...nu pot scrie

de ieri Alessa are kk moale, moale si multtt...nu mai vrea mancare deloc, ma chinui sa il fac sa bea apa...doar lapte a vrut seara si dimineata...si nici asta nu e prea bun pt situatia lui.

se pare ca a luat un virus de acasa...in fine, nu am timp sa detaliez.

daca tot nu vrea apa cred ca ajung sa merg la spital sa ii faca perfuzie.

care ati mai fost in situatie...mai ziceti-mi, poate imi dati idei de ce sa mai fac...

aaaaaa, si e tare somnoros, acum doarme...oare e bina sa il las sa doarma?...daca se intampla ceva in somn, daca s-a deshidratat si dormind nu imi pot da seama....

HELPPPPPPPPPPPPP

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput