Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Of Alexandra ce rau imi pare..din pacate habar n-am ce e mai bine sa faci pt ca n-am fost in situatia ta, insa cred ca daca ai dubii si esti speriata te poti duce la spital, macar nu mai stai stresata.. si sper sa se faca piciul bine repede!

Ally, mai ai un piiiiiic! Ma bucur ca e mama ta la tine, eu una fara ea nu m-as fi descurcat.

Petro Prezenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ALE-am avut si eu frica asta de deshidratare si am mers cu el la PS,dar mi-au zis ca sunt semne vizibile,mai ales in gurita,sincer nu-mi mai amintesc exact.mi-au zis sa-i dau tot ce vrea,chiar si lapte,mancare normal,cum a venit asa trece si poa sa dureze sin 10 zile.i-am luat din farmacie HUMANA HIDRAVITA-saruri ptr ei,chiar ceai de lamaie din supermercat care nu i-l dadcdeam de obicei.eu am nimerit sarurile cu gust de banane lui D nu i-su placut,le-am servit eu.si chiar asa a fost,cum a venit a trecut.manca bucuros orez,de ala de la mellin-razuiam un morcov pe razatoarea cu gauri mici,il puneam la fiert cu apa rece,apoi cand incepea sa fiarba puneam 3 linguri de orez de ala.fierbi 8 min,apoi il scurgi si pui o lingurita de ulei si parmigiano,cat de mult.i da gust si e consistent.morcovul strange si el.
oricum,le trebuie mult sa se deshidrateze,mi-au zis ca mi-as da seama imediat-da la cat sunt de disperata eu...
cat despre somnic,nu cred ca e rau.compenseaza si el...
va ,sanatate multa!!!
apropo,asa sunt si eu de aseara,doar ca am si vomito...e di stagione cred.bleahhhhh

Mergi la inceput

PETRO-prezenta si eu,doar in formula zombie.
LAURA-chiar,ce bn cu mamicile langa noi...pacat ca nu pot sa stea mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Daviduca, eu pot sa ma laud Mama e la pensie, iar acasa nu e decat fratele meu cel mic, care are 21 de ani, deci se descurca singur f bine, asa ca mama sta pana-i dau eu voie sa plece Adica la pastele cailor!
Astept sa i se faca foame piticului, sa pape si sa iesim la plimbare..

Cam liniste pe aici azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ale - faptul ca doarme, ca e moale, e normal. E sleit de puteri. Ca nu bea, nu e bine. Da-i apa, lapte, orice accepta, in cantitati mici si dese (e greu, stiu). Si un sfat, mergi cu el la dr., pediatrul lui sau pronto soccorso. E mai bine sa il vada un dr. daca zici ca nu bea lichide. Sincer, eu nu imi dau seama cand e copilul deshidratat, de aia iti spun, ca eu m-as linisti sa il vada dr. Multa sanatate .

laura - da, tu erai prezenta, nu la tine ma refeream . Nominalizez in curand, daca nu apar fetele respective.

Ioi, ca am gura pocita, am citit la odiseea mar-apr. ca ally are contractii dese si dureroase . Asteptam vesti! Iata si cateva motate de incurajare:
nastere usoara!!!

alina (D) - cum mai e D? L-ai dus la nido sau e in refacere, acasa?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

BRAMBU-l-am dus,desi mi-a parut tare rau,l-as mai fi tinut macar azi,dar sunt de noapte si de aseara nu ma simt prea bn nici eu.
e ok acum,papa si si-a revenit de tot.a fost asa bucuros cand l-am dus,a fugit la usa si a deschis singur,iar cand am plecat nici nu m-a bagat in seama.
eu mereu zic,cred ca el se plictiseste cu noi acasa.
la 16 merg dupa el,abea astept...

Mergi la inceput

LAURA-beata te.la noi mai e si tata acasa,care nu se descurca singur.i lasa mama mancare congelata,merge fratele meu si gateste si el,dar apoi se supara cumnata mea,ca daca face la tata nu mai are timp sa faca acasa si uite asa de fiecare data se ridica un polverone cu treaba asta.vine si ea,dar mai mult de o luna nu poate sa stea.....
plimbare placuta.e soare si frumos si la voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

am intrat ca ne_a amenintat PETRO ca ne ia cu
noi suntem bine dar e super frumos afar si nu mai stam in casa decat dimineta si at facem curat si mancare,in rest afaraaa pe plaja la nisipppp.va rugam sa
ALE ce naspa cu virusul asta....ufff sper sa isi revina repede ALESA
ALLY esti la spital???
LAURA ce bine ca poate sa stea mama ta la tine,mami meu in afara ca e bolnava ....mai este si tati acasa asa ca..
aha am uitat sa va spun ca pana la urma mergem in ROMANIA pe 25 APRILIE are sotul concediu si mergem ca pe 30 are cumnata botezul,eu si D o sa stam pana pe 23 mai,dupa care de ziua mea o sa vina mami si tati la mine 1 sap si de ziua lui D vin cumetri si alti 4 prieteni dragi noua tot de la LONDRAasa ca o sa fie plin la noi ca la hotel....nu conteaza cand te simti bine nu?
ALI sigur e de la virus greata?
fetele va pupacesc si inca o dat sa ne iertati ca intram rar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor...m-am simtit cam rau dupa amiaza....cu burtica tare si multe intepatri pe acolo, pe jos....cu siguranta erau contractii. Am dormit cateva ore si sunt mult mai bine acum ...!

Ally , Eduard 39+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Sunt atat de aiurita incat nu am vazut ca ati intrebat de mine...ioiiiiiii si ce de majorete!

Va multumesc din suflet pt gandurile bune si promit ca atunci cand merg spre spital va tin la curent cu tot.....nu stiu sigur daca eu, dar ma bazez pe prietena mea.

pt fiecare

Ally , Eduard 39+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput