Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut!
Abramburika mersi fain :) Nu stiu eu daca suntem chiar asa frumosi Apropos de FB, am primit o multime de like-uri :) Dar am inceput sa va invat si dupa numele adevarat, inca fac sapaturi

Nafi, primesti urari intarziate? La multi ani!! Vacanta placuta :)

Ally, eu dupa ce am nascut fara epidurala sunt de parere ca epidurala e sfanta! In afara de faptul ca travaliul trece ca un vis, fara dureri, te vei putea bucura intr-adevar de primele momente cu bebelusul tau (asta-i arele meu regret). Sper sa ai parte de ea si sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si frumos.

Dana, sa sti ca eu chiar am patit-o.. Era a doua zi de dupa nastere, spalam copilul la fund la chiuveta si in secunda unu mi-a venit sa fac pipi, si in secunda doi am facut.. efectiv muschii erau atat de slabiti incat n-am putut sa ma tin. Nici acum nu sunt ca inainte si cred ca nici nu vor mai fi.. Mi-e rusine si acum..a trebuit sa ma dezbrace mama, sa ma ajute sa ma spal...sa curete baia dupa mine. Groaznic!
Imi spusesei tu de un gel impotriva candidei, acelasi mi l-a recomandat si pediatra, de sambata dimineata ii dau si deja e mai bine.

Vineri a depus al meu sot actele pt certificatul de nastere, ne-au spusca intr-o luna va fi gata. Acasa o sa mergem cu titlu de calatorie pt ca pasaportul dureaza prea mult.. Mi-e groaza ca va trebui sa mergem toti 3 la ambasada la Roma.. nu stiu cum o sa fac cu mulsul meu.. sper ca poate intr-o luna sa pape mai rar. La drumul acasa nici nu ma mai gandesc...

Mi-a luat proximativ 2 ore sa scriu amaratul asta de mesaj... Sper sa revin tot azi mai in forta.

Ps: Aparatul de fotografiat bun chiar merita! Eu il folosesc cu setarile standard , n-am avut rabdarea sa ma specializez :D

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
tot pe fuga, dar macar un salut si un bolnavioarei de GEORGY (de aia era nervoasa fata!)

Abrambu deja greturi?...atunci e fetita sensibiloasa

ce furtuno gagici , aici vant si soare...m-am dus la un loc de joaca inchis ca fata ingheta saraca afara

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Laura, multumesc frumos!!! Pupici pt Eddy !!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 10 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

georgy - giuliei, insanatosire cat mai rapida!

laura - suteti frumosi toti 3! Ce fel de pompa ai? Nu functioneaza si cu baterii. EU am medela electrica si merge si la curent si la baterii. SI cand am fost la consulat pt. certificatul de nastere al S. am folosit-o cu baterii.

roxali - da, la sarcina asta am experimentat si greturile. La nici una din sarcinile trecute nu am avut. Da' nu ma vait, sa fie bine!!

Si aici e soare si vant ... da' cica de miercuri-joi vine caldura si primavara. Abia astept sa mai dau jos din cojoacele de pe mine precum Baba Dochia.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am vazut pozele cu cei mai recenti bebelusi, Eduard si Sebastian , sa va traiasca!!!

Si cu o burtica perfect rotunda si o mamica in forma (ally)!!

Ma duc sa iau fata de la gradi!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Na ca m-au chemat pe la 13 sa o i-au pe pitica...a vomitat impreuna cu pritena ei...maestrele cica sau vorbit
i-am dat in loc de enterogermina bioflor , ca nu aveam aletceva in casa...deocamdata e ok sa vedem pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Ce bebei frumosi am vazut!
Laura, e un scump micul bolfici, imi plac mult si foto cu voi 2, tu arati foarte bine!! (vreau si eu prietenia ta pe FB)
GEORGYIULY, m-a topit Sebastian cum doarme cu manutzele sub cap.Seamana foarte bine cu surioara!
Roxali, sper ca e bine fetita...ce idei si la maestre.
nafi, sa stapanesti sanatoasa cadoul . Distractie placuta in vacanta!
LAlexandra??
yoana???
slimatei??
Restul

Noi am stat azi in casa, ca era soare dar si un vant pe masura. La pranz m-am apucat de citit o carte, dupa muuult timp , si asa cum mi se intampla cand dau de o carte faina, nu imi venea sa o mai las din maini, desi L a dormit 3 ore!
Intrebare (pentru mamici cu copilasi de varsta lui L sau cele care au memoria fresh ): cum arata meniul copilului zilnic?Ma refer la pranz si cina, in special.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata !!!

va las niste

eu azi sunt in pregatiri serioase

e ziua lu tati

o sa revin cu recuperatul altadata, scuzati..

numai bine tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza si de la noi,
cu maaare intarziere, bine ai venit bb SEBASTIAN,sa cresti mare si sa fii sanatos.
din aceeasi serie de intazieri ELISA,ptr intarziere.
am citit tot,in fiecare zi dar am avut daviducu acasa de miercurea trecuta cu febra si nu am prea scris.
acum suntem la antibiotic,mai bn.
revin,va!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Aseara a venit mama si ma bucur enrm...prin urmare voi intra tot mai rar ca o sa mergem in diverse locuri...etc.

Eu noaptea am mari intepaturi acolo, jos...abia m-am ridicat din pat dimineata, am zis ca nasc...asa tare ma intepa. Oare este foarte aproape momentul?

Va pup!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 7 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput