Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Abramburik sant de alea infuriate...vreauuuuuuuuu
neaparat imi fac...
buna si dieta Danei dupa gogosi
fata cum se simte mai bine...mai bine cand ii este rau sa nu papa , dar putine lichide da

a mea are un catarro...off..nu vreau sa mai bag in ea decat gocce omepatice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Nuu PETRO ma refeream la o postare de-a ta mai veche.....: "Esti tare ... in ceea ce priveste scrisul ... uneori ma pierd in firul povestirii de parca as citi un roman." Cum Roberta mi-a spus acest lucru....mi-am adus aminte ce mi-ai scris tu la inceputul blogului meu......adica tu ai fost prima ca mi-a zis ca parca citeste un roman.

Am 3 zile ca merg foarte mult cand ies cu baietii de efectiv am febra musculara. E si asta o cura......ca prin mers mult oricum arzi calorii. Numai ca nu mai am antranament...si-s varza de picioare. Dimineata la fel am mers o ora de nici Alessio nu mai putea saracu' si se cerea in brate.

Dupa furtuna de aseara acum e soare si frumos.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Acushi m-am intors si eu de pe luna. daca fu asa aproape am dat o fuga sa vad daca se pot face vacante pe acolo!

De la vinul de aseara mi se trage!

VA MULTUMESC DIN SULFET PTR URARILE DE ZIUA MEA! SUNTETI NISTE DULCI TOATE SI SUNTETI FAMILIA MEA VIRTUALA!

Desigur sunteti curioase sa stiti cum a decurs ziua mea! pana la ora 17.30 a fost o zi normala caci sotul fiind la munca eu am stat cu Ricky si ne-am plimbarit, am fost in parc, pe urma m-am dus si am luat 2 tortuleze micutze, unul cu cioco si altul miglie foglie...ca sa fie pe placul amandurora. Am luat si o sticla de Lambrusco frizzante care mie imi place mult si gnochi cu gorgonzola ca sa fac la cina.

M-am intretinut la telefon cu lumea care m-a sunat sa ma felicite, am mai citit si mailurile primite...iar dupa ce a venit sotul m-am relaxat un pic...dupa 20 cand l-am pus pe Ricky la culcare am sarbatorit in tihna doar noi doi.

A fost dragutz si am primit un cadou pe care mi-l doream dar nu credeam sa-l primesc acum caci ii spusesem sotului sa nu cheltuie banii acum pe cadou ca poate de ei ne luam ceva din vacanta.

Dar el nu m-a ascultat si mi-a luat o camera foto f draguta si rosie ca focul.

Referitor la vacanta cred ca parerile voastre de rau sincere au ajutat si se pare ca graba de a parasi Kuwait-ul a prietenilor nostri nu e asa mare , pot ramane acolo mai mult asa ca ne ducem!

Numai ca acum trebuie sa pregatim bagajul in mare viteza , nici nu stim cu ce sa incepem ... Maine si poimaine vom fi in mare verva.

Azi am profitat de vremea frumoasa si am fost la sala (cu masina!ca am inceput sa mai misc si eu un pic) si i-am luat lui musiu niste hainute de vara de la Oviesse caci nu avea nimic de mers la vreme calda. (miercuri cand ajungem noi acolo vor fi 31 de grade!)

Mi-ati facut pofta cu gogosile dar trebuie sa ma abtin ca sa arat bine in costum de baie! sa vad cate camile ofera arabii aia sotului pe mine!

Va pupic cu drag , va doresc o duminica placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - eiii, e bine ca iti mai aduci aminte din trecut, inseamna ca nu ai imbatranit. Eu, da . Nu imi aminteam sa iti fi spus aia cu romanul. Da, te citesc cu placere, ai avut experiente diverse si bune si rele si cu bani si fara bani si dragoste si suferinta, exact ca intr-un roman/film. Insa nu imi aminteam sa ti-o fi spus .

nafi - ala e cadoul pe care mi-l doresc si eu (o camera foto adica). Da' la mine piticii sunt mai scumpi asa, vreau o camera buna. Acum nu mai ai scuza cu fotografiile, vrem sa vedem multeeeeeee ...

roxali - daa, stiu ca nu mananca mult cand e bolnavioara, mai ales daca vomita. Se pare insa ca nu era ce credeam (faccio le corna), azi e bine. O fi fost un pui de virus mai slabut asa . Am iesit afara si s-a zbenguit, acum doarme neintoarsa! Merci .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!!!

Va multumesc pentru felicitari...inca nu am prea citit mare lucru din urma,dar sunt convinsa ca v-ati gandit la mine.

La Multi Anisori Alessandro si Riccardo!Sa cresteti mari,sanatosi si sa va bucurati de toate lucrurile frumoase ale vietii!!

Noi suntem acasa de vineri,bebe e cuminte si mananca ,are si cativa colicei care il cam tin treaz ziua..dar e bine,nu ma plang!!! Seamana leit cu Giulia!Cand am putin timp pun si poze!

Cu Giulia...probleme in schimb...pe langa faptul ca ii iese o masea si e nervoasa,cu bebe cand il accepta and face niste crizee...vrea in brate si nu prea o pot lua!Si cireasa de pe tort de ieri dimineata i-au aparut bubite pe fata...apoi pe brate si pe picioare.Azi dimineata era plina pe obraji,a fost Ionut cu ea la Pronto Soccorso dar dupa 3 ore de asteptat pediatra a venit acasa.Acum sunt iar la P.S....speram sa aflam ce boala a copilariei are!!!

Deci nici nu se putea sa nasc intr-un moment mai "bun"pt Giulia...eruptie de masele si bolile copilariei!!! Sper sa nu ia si bebe!!!

Despre nastere ...va povestesc alta data,atat zic...cu cat e travaliul mai scurt pe atat e mai dureros!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 40 Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna seara si de la noi!
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana cat mai usoara.
Noi azi am iesit un pic la plimbare , vremea a fost buna , asa ca am profitat, desi trebuie sa stau mi mult acasa , din cauza unor contractii care ma supara desi iau si pastilutze pt ele , in fine sper sa fie bine pana la urma . Imi dau seama ca este o proaspata mamica, Georgyiuly, sa iti traiasca puiul si sa ne povestesti despre nastere , ca eu acum sunt cu gandul numai la asta.
toate mamicile si bebici si noapte buna!

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Un lapte cu Nesquik avem si pt dimineata aceasta...doreste careva ?

Astazi vine mamaaaaaaaaa!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 10 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata, burtici, mamici, pitici!!

Sunt pe graba, da' revin. Poate am pagini intregi de citit pana atunci .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am incarcat si eu 2 poze mai vechi cu burtica pe contul comun!!

Am vazut si pozele voastre, si sunteti toate frumoase cu familii minunate si copilasi de vis....ce sa mai zic de tarte, mucenici, gogosele, , torturi si ce am mai vazut pe acolo...
Georgy, ce grasunel ai tu acolo...sa va traiasca!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 10 zile MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!!

Va ofer si eu o !!!
M-am apucat de recapitulat capitolul...si am vazut ca am facut o mare gafa aseara,nu suntem in luna Aprilie,ci martie...asa ca imi retrag urarile pt Riccardo si Alessandro si le pastrez pt luna viitoare si ii urez NAFI: LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si iubita de cei 2barbati ai tai!
Scuza-ti confuzia...asa ca dupa nastere!!!

Noi la 12 mergem cu Sebastian la pediatru,prima vizita,sa vedem cum creste.Si la 1,30 cu Giulia la pediatru ca la urgente nu ne-a lamurit ce are,probabil a5a maladie,ca deja azi e a 3a zi de eruptie si incepe sa ii treaca.

Am pus poze cu Sebastian!

Roberta bine ai venit printre noi,sarcina usoara!!!

Va pup!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 40 Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput