Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Noapte buna fetelor.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Tot eu cu BUNA DIMINEATA si o , dupa o noapte de infern. Daca aflati ceva de ALLY poate ne anuntati si pe noi.Cumnatamea a stat in spital de Miercuri pana Sambata, cand ii facusera alla fine cezariana ; ca i se oprisera contractiile si nu se mai dilata.
Azi vreau sa spal geamurile. De cand am descoperit amoniaca , ptiuu ce geamuri imi ies!! Ca o data il tineam pe Mattia in brate si saracu' nu a inteles ca acolo-i geamul si a dat un cap de geam.
Declar cu mandrie ca am o sapt ca reusesc sa mentin curatenia in casa. Secretul? Seara dupa ce adorm baietii, pun toate la locul lor. Ma refer in special la jucarii si pe urma, la lucruri genul un papuc,o hartie,un castron, un polonic. Dimineata cand ei sunt la gradinita aspir si cand e cazul spal pe jos sau spal baile(ma refer la sanitari) Si uite asa mentin casa curata si psihicul meu a posto.

Va doresc tuturor o zi buna, plina de voie buna, plina de satisfactii si sa va "loveasca" o ondata de sanatate!!![pup
]

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hi!
am si eu o zi mai libera azi dupa multe ocupate
de maine iar incep asa ca musai ca ma pun pe treaba sa recuperez
multumesc ca intrebati de noi
sinteti scumpe tare
numai ca eu lipsesc motivata
m-au tot pus in plus la munca si alerg ca o zapacita dar sint fericita ca fac ceva,ca schimb rutina,chiar daca cite-o zi e la fel o astept ca asa imi fac cu calm curatetie,haine etc iar alte 2-3 alerg intr-una cu serviciul
dar imi place ,ma simt mai bine asa activa
mai tirziu revin sa mai raspund cind fac pauza de coffie
acum ma pun pe aranjat daca tot am mattinata libera
a dopo ragazze!!!!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

YOANA ma bucur ca sunteti bine. Spor la treaba.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

kemsy - stii vorba aia a noastra moldoveneasca? Mu-ieti ti-s posmagii?? Auzi la ea, n-are manusi .

Si eu, ca Andreea, daca stiu ca-s filme mai sensibile, prefer sa nu ma uit pt. ca raman marcata. MAi ales acum, in perioada asta. Am eu deja paranoile mele, nu tre' sa ma mai alimentez cu altele. Dar despre sb de care zici, la fel am ramas marcata dupa ce am citit cartea A cincea fiola de Robert Palmer (trateaza acelasi sb). Nasol, dar e adevarat.

dana - ai sa le recunosti instant urzicile, daca pui mana pe ele . Citit Pm, raspund acusica.
Da' nu mai vine fata care te ajuta la curatenie? Poate ar trebui totusi sa lasi geamurile alea oleaca mai murdare, decat sa isi faca baietii cucuie .

ioana - era a treia strigare, dupa chiar veneam cu parul (telefon adica). Chiar si asa, in goana calului, poti sa ne mai saluti din cand in cand.

roxali - ou de cioco e musai de Paste. Si e destul ... poate ceva hainute noi, asa cum facea si mama cu noi.

EU is vesnic obosita ... am dormit ca o purcica de aseara de la 9,30 si pana azi dimineata la 7,30 si tot is fara vlaga.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata fetelor

Ally-nastere usoara
Eu am bagat smotru la greu -ma rupt
Acum incerc sa-mi revin cu o cafea tare
Vremea este asa si asa -cand soare cand innorat dar temperatura este in crestere
Danangie pentru colici ati incercat cu Reuterin?-in cazul lui Giuliano eu am fost norocoasa nu au tinut decat 3 saptamani si numai dimineata avea crizele -au trecut si astea , acum ne confruntam cu dintisorii , mai exact caninii.
Tot pentru colici exista un ulei special de la Weleda cu care poti face masaj usor la stomacel , il calmeaza -incearca ,este foarte bun
Pupam mamicile si bebeii !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

De Reuterin am auzit si eu, da' n-am folosit.
Si eu folosesc cosmeticele Weleda la fata, sunt bune. De uleiul asta , nu stiu insa pt. ca le-am descoperit cand era S. mare si nu mai era cazul.

Pt. dinti si sa-i mai calmezi un pic durerile noi am folosit cu succes fiolele homeopatice Camilia. Sunt in farmacii.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salutari fetelor,
IONICA-bentornata.ma bucur ca esti ok cu munca,da si aici ne-ai lipsit.stii,nuuuuuuuuu??????

DANA-la mine nu e riscul chiar deloc sa-si faca D cucuie,azi maine nu mai vedem afara,da va bene cosi.le-o veni randul si la geamurile alea odata...si oadata .
ALE-hai,ca m-am luat dupa tine si m-am lipit de o racealaaaa.imi bubuie creierul,parca aud din butoi,am muci si mi-e cam rau.deocamdata ma indop cu paracetamoale..si merg la munca.
BRAMBU-si mama a afcut ieri urzici,hai ca ma pui pe ganduri si o iau pe coclauri si eu...
ANNE- dintzosul mic,sa iasa repede sa nu-l chinuie.
iar am uitat o parte.las ca-mi aduc aminte si revin.
ma duc sa desenez un polpettone ptr baieti,la cina,iar la pranz,bohhh

ALLY-SA AI NASTERE USOARA SI BB SANATOS,ASTEPTAM VESTI

Mergi la inceput

CARE WELEDA, cum sunt,unde le gasiti??preturi??'ptr piele uscata sunt???

Mergi la inceput

voi le dati fragole la copilasi??astia mai mici,pana in 3 ani??
eu nu i-am dat inca lui D ,dar acum e sezon,sunt bune.mi-e frica de alergii.....

Mergi la inceput