Mamici si Gravidute Italia -98-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu nu stiu cum se face de la spital la spital, de la regiune la regiune pt. ca la nastere naturala nu e asa. Adica la contractii care apoi nu mai sunt, fara dilatatie sau rupt membranele si fara sa fi depasit termenul (am inteles ca ally il avea pe 30-31 martie), m-au trimis acasa. Numai ea stie care-i situatia exacta sau cine vb cu ea la tel. Oricum ar fi, sper sa fie bine si sa nu sufere prea mult.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare tuturor!!!
abramburika, dar ma doare tare...auzi la ea, urzici Sunt ani de cand nu mananc si am o poftaaaa!!!!!!!!!!!Si de unde le iei??
raluk31, ma bucur sa aud de voi!!Ce faceti?Cum sunt fetele?Te asteptam cu noutati!
berarpiri, ma bucur ca v-ati simtit bine la gratar.E bine ca aveti si cu cine sa iesiti! Nik test, nu am mai avut motiv . Pup copilasii
Lalexandra, hai, ca a iesit iar soarele, revino-ti!!!
slimatei, mai da-ne detalii, ce faceti, cum mai sunteti?
ally

Noi suntem bine, azi dimineata a ploua dar dupa-amiaza a iesit soarele, asa ca iar am fost la joaca. Eu sunt putin...gri.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Salutare tuturor!!!
abramburika, dar ma doare tare...auzi la ea, urzici Sunt ani de cand nu mananc si am o poftaaaa!!!!!!!!!!!Si de unde le iei??

De pe camp, soro!! Manusi de cauciuc si o sacosa de 1 leu , atat iti trebuie. Pe malul Addei... iar eu in fiecare an mananc delicatesuri din astea .

De ce esti gri? Eu is obosita ... de facut nimic, booo???

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ce surpriza RALUK cu vestisi cu net...vrem povesti

CRIS super bb Simone...depinde de tine la nastere, adik cum te dilati , ce contractii ai , cred caar treb sa te ptregat si de cezariana ...vb cu doctorul , stiu ei...am p vecinica care a nascut 4.500 dupa un travaliu au folos cezariana, dar a fost si anuntata din timp
sa fie repede si fara dureri

A mea azi a facut febra...gatul cred ca avea muci si se simte catarro, dar asta e primavara mult mai periculoasa decat iarna zic eu, asa am avut parte mereu chiar si cu mine

pup si intru mai tarziu sa citesc toooooot

STEFI sa va fie de bine iesirea

Dana se vede cine poarta pantaloni in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Abrambu sa stapaneasca sanatoasa bicicleta, pan la iepurila se mai gasesti si altceva...fimea s-a jucat ieri cu ceva de 5 eurici SCHIFIROBOT e precum omida si cu baterie...dar iepurila la noi aduce doar oul de cioco,fiecare cu gustul dorit...poate de la neam bani sau lucruri
si eu adun urzici pe la rau, tot cu mamaliga imi plac

Cred ca pe Ally o tine ptr inductie daca e la termen si nu mai aree contractii

Lale trimit mes cu detalii

Andreea , dar puteai sai pui doar vata in urechiute...la noi nu a fost asa soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

abramburika, nu am manusi (mi-e lene).
roxali, sanatate la pice! Intr-adevar, e inselatoare primavara, afara ba e cald, in casa mai racoare, ba e vant, ba...

Eu sunt obosita, fara chef mare...si inca sub influenta unui film vazut vineri, despre traficul de fiinte umane.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

petro da figura mai esti cu urzicile...noi prea suntem nici cu spanac,nici cu urzici,sincer,urzici n/am gatit niciodata,nici nu stiu cum se fac...

roxali nici aici nu era soare,aproape tot timpul era innorat.Stiu ce zici tu,da- daca pediatra mi/a zis sa/l tin cu caciula...cred ca ea stie mai bine...

gianina si mie mi se intampla sa raman impresionata de cate un film...daca stiu ca/i de rau,prefer sa nu ma uit,ca dupa aia cateva zile am stare naspa...

noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara

ALLY nastere usoara.Sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara si bb sanatos.

RALUK bine ai revenit. Multumesc de cuvinte.

PETRO urzici....hmmmm....sunt ani, dar efectiv ani!! ca nu le mananc.Nici nu stiu daca as stii sa le recunosc....

ALI

KEMSY si eu am vazut filmul.La toata oboseala pe care o aveam , am vrut sa ma uit si am ramas si eu tare marcata.Chiar azi la masa ii povesteam in mare filmul lui Alin....din pacate se intampla si in zilele noastre....fereasca D-zeu! Cum merge treaba cu bona? Ai inceput sa ai mai multa incredere in ea? Loris cum se descurca? Incepe sa ii dea fiducia?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

ANDREEA eu nu stiam de acest lucru. Dar pot sa contrazic acest lucru. Si Alessio, si Mattia au avut colici foarte puternici.Alessio nici nu iti spun ca avea in fiecare seara 4 ore de plans neincetat. Marco e cel mai naspa dintre toti. Ca el are si ziua...si dupa amiaza si pure si noaptea!

STEFANIA sa dea D-zeu sa te ajute in toate proiectele tale! Sa reusesti sa realizez tot ceea ce-ti propui. Te imbratisez mult.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

PETRO stiu cam ce simte mititica de Silvia. Ca asa a reactionat si Alessio. Oricum el ptr 2 sapt a avut bicicleta in casa si ce giri facea!!!

DAVIDUCA
ghioceiiii!!! Imi e dor de ei inca de cand eram gravida. O data am gasit de cumparat si chiar mi-am cumparat. Aici astia ii numesc; bucaneve. Nu? Parca asa imi aduc aminte.

YOANA sper ca esti bine.

ELY sanatate multa si sper ca durerile de spate sa nu se intesifice. Offf stiu ce inseamna. Sa te menajezi mult daca ai posibilitatea.

ALLY tocmai citeam ca aveai programata o mica festiciola ptr mama ta....offf....si tu tocmai atunci in spital.

Oare ce face??

Pozici cu noi

Mergi la inceput