Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
Alice_Elena spune:
neatza. racusor, cafea! multumesc
aelita, te intrebam cum ai nscut pt ca imi place ca e diferenta mica intre puiutii tai. asa mi-ar placea si mie, dar am nascut prin cezariana. bine, doc meu a zis ca dupa 6 luni e ok, ca se vindeca bine operatia... cum o vrea DD
aseara cand m-am dus sa dorm, am avut parte de o mare sperietura :)) copilul meu dormea pe burta, si din cate vedeam eu cand am intrat in camera parea ca doarme cu fata in jos, in saltea. nu era asa avea nasu liber,putea respira, dar eu m-am speriat. apoi am inceput sa rad, m-a auzit si si-a schimbat pozitia. dormea ca un om mare, pe burta
am intors-o pe spate si bineinteles ca s-a trezit. am stat o ora la povesti, apoi a adormit la loc, si dimineata la 7 trezirea am reusit pe la 8 fara 20 sa o adorm si ne-am trezit la 10
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Hannah Isabela de Rodyka Iulia de arissa Anamaria de Gabisav Iulia de mousel Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
si de la noi si de la noi!
rodi, eu vreau doar visinele :))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Neata!
La multi ani Isa scumpa, 9 lunite delfinasa sefa!!! Te pupa Vlad cu drag si spera ca la 10 lunite ale tale sa te pupe live!
La multi ani Iulia de Arissa, Anamaria de Gabisav si Iulia de Mousel!
Sa cresteti toate mari si sanatoase!!!
Vad ca si-a facut copilul un obicei de 3 zile, culcat seara la 9 (desi incep la 8 procesul), nu se mai trezeste deloc pana la 4, ii dau Lp, mai doarme, apoi se trezeste si sta la povesti la ore imposibile... azi noapte de la 5 la 6 juma povestea... ioi, isi scoate suzeta, se enerveaza ca nu o mai nimereste la loc sau o pierde, pana la urma l-am luat langa mine, dar la fel a povestit si s-a foit... a adormit la 6 juma pana la 9 (macar atat).
Am vazut-o si pe scumpa de Antonia, ce bine manca lingurita si bolul. si mai zice mami ca face nazuri la papa.
Baby, nu o fi de la caldura? cata carne i-ai dat? eu stiu ca se da la inceput de 2-3 ori pe sapt, nu zilnic.
Diana, multumim ca ai impartasit cu noi sfaturile!
Bumblebee, Doamne, ce noroc ca erai afara cand s-a aruncat fratele tau... ioi...
Adriana, credeam ca ce bine iti va fi cu soacra. Obligatoriu sa ii spuna si sotul tau sa nu mai zica "hai la mama", ea e bunica, sa ii fie clar.
Aelita, s-a bucurat mamaia de o jucarica uite asa, rapid in gentuta!
Valeu, ce scoruri pe la gradi...
Bumblebee, ce tare sotul cum cearta cainii.
Gramaje de papa- fructe 160-180ml (atat mananca Vlad), iar legume maxim 200, este cand doar 140... cat vrea, ma bucur ca le mananca. dar niciodata mai mult, si parca niciodata cu placere..
Racusor, deci a luat-o si Andrei pe sensul normal, nu mai circula pe interzis.
Merg la copil. L-am dat ieri din nou cu glicerina, azi pare sa nu mai aiba decat un pic de bubite in gura, insa vad ca are pe buza de sus, niste bubite rosii. poate s-o fi extins alea... nu pare deranjat de ele. Sau poate si-a facut greata ieri ca i-am dat papa de la borcanel. Nu ii place nimic!!! i-am dat ieri de la Nestle cartofi cu orez si pui. si cate am mai incercat, dar in zadar... si si-a facut greata, poate de aia o fi aparut bubitele...
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Pentru un singur copil, frate da ce salariu trebuie sa ai ca sa dai copii la gradinita , aici sunt 7$ pe zi cu manacre cu tot si activitati |
Dragaica, venim la tine cu delfinasii . aici e minim 1 euro/ora gradinita, fara mancare si restul... pentru Maria daca o inscriam sa manance la scoala dupa ore (ca in anii trecuti) era 6 euro/zi doar pranzul (2 ore)...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena rodi, eu vreau doar visinele :)) |
asa deci, si Mara a evadat din piscina! bine ca nu s-a lovit
michelle1981 spune:
Isa, Iulia, Ana Maria, Iulia
giorgia , crissy , bumblebee
giorgia - ce fel de cereale ii dai tu? Cred ca era tare comica imbracata sub dus
Vazut si eu delfinasi si fratiori:
Tudor de Baby, Radu de Puiutz, Raducu de Pufescu, Eric si Filip, Antonia de Giorgia.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
cristina, multumim. o sa-l pupacim pe Vlad in 15-16 aprilie, poate in 15 ne intelegem cumva si cu fetele din Cluj sa bem o cafea impreuna, asa in trecere macar , daca au placerea...
noi dormim bine noaptea , era si timpul! de la 22 seara (+/- jumate de ora) pana la 7-8-9, azi s-a trezit la 8.30, dar eu eram treaza de la 8, ma uitam la ea cum doarme ca un ingeras! nu s-a trezit decat pentru 5 minute, pe la 6, asa ca la 9 i-am dat deja fructele. 200 g le-a papat pe toate, atat aveam facut. tu fete, nici Isa nu mananca in fiecare zi atat, dar nici mai putin de 150 g. eu am in casa 3 pofticiosi, le place sa manance mai mult decat orice (asta fara catel si pisoi; nici eu nu m-am numarat, ca la mine sunt zile si zile...)
michelle, multumim
catalina2307 spune:
'Neata.
Isa, Iulia, Anamaria, Iulia - sa fiti sanatoase!
georgia - multumesc mult.
baby - mult mai bine, multumesc. Ieri a mancat banana dimineata, piure fructe pranz si seara iaurt cu biscuite (orez).
Azi introducem carnea :).
Va pup si week-end placut.
rodyka spune:
catalina, multumim . we placut si tie!
am pus si noi cateva POZE ...
PS: in toate e cu limba scoasa, semn ca e racita . dar pe ea o si amuza...
Victo spune:
\larisa, in astia 12 mil e numai taxa? fara mancare? aoleo..dublu, frate..si transport nu inteleg, transportul cui?
deci sa ma bucur, ca e ieftin.
eu am fost si am vazut si o gradi de stat, dar nu mi-a placut deloc, asa ca ramanem tot la asta.acum ca acum, ca e numai stefan. dar cd va fi si mihai..sa vezi veselie. da speram sa obtinem o reducere, dc ii ducem pe amandoi tot acolo.
asta cu bucatelele si pasatul cu furculita si eu voiam sa subliniez sa nu va mai stresati nici voi nici copilul daca nu poate. ca nu e chestie ca nu vrea.
surprinzator, la cat e de mofturos asta mic, de vreo 3-4 zile, mananca pisat! stefan a mancat muuuult blenduit!
ieri am testat cu succes spanac, orez is piept de pui.
intreba cineva cum facem cu carnita- o toc marunt marunt cu cutitul si poi o amestec si gata.
aelita, da da..ia spune=ne cum faci tu cu chestiile care trebuie evitate, ca sa folosim cat mai putin cuvantul NU.
mai, ieri am fost afara cu copiii. am gasit un baietel cam de o seama cu stefan..au inceput sa alerge..mie mi se parea ca se simt f bine. bai avea ala o mama..facea cu el ca si cu un catel.Alex..Stop (si copilu tb sa se opreasca)..nu te juca cu pietre..nu fugi..nu sari in balti, nu rupe florile ( erau niste floricele din astea salbatice, si stefan mi le culegea, cadou) (al meu facea astea si atunci si el)..precizez ca noi nu avem parc aici, copilu nu avea nicio jucarie.pana la urma, nervoasa ca cel mic nu o mai "asculta", au plecat in casa, cu amenintarea ca "nu te mai scot niciodata afara la bloc"..aa..si a inceput ala mic sa planga..nu mai stiu dece..i-a zis..tu vrei vreo 2 la fund? micu..nu..ea..atunci nu mai plange.
ce tampenie asta cu nu mai plange, ca te bat..
pai ce=o fi vrand frate, sa se plimbe? l;a 3 ani cat avea el..
fetelor, e gustoasa lintea? as vrea sa gatesc si io, da nu stiu cum.
rodi, sa nu ma uiti cd vii in cj! pleaseeeeee...ca si-asa is cu depresia in deste...
in alta ordine de idei,is de condamnat sau nu..fetelor, eu incerc sa il trec pe mic pe LP. ma dispera faptul ca se trezeste de nspe ori pe noapte si nu vrea decat san.oi fi egoista, rea..cum vreti voi, dar nu mai pot psihic si cred ca cu cat creste, cu atat va fi mai greu sa il intarc. nu stiu dc voi reusi, dar ii voi face biberon si dim si seara.eu peste vreo 3 luni tb sa ma apuc de invatat (mii de pagini, nu 3 lulele 3 surcele), din august ma duc la serviciu. nu pot fi chiauna de cap, ca ma trezesc intr-o veselie..
o sa ii mai dau si canuta cu apa noaptea..nu stiu cum sa il determin sa nu se mai trezeasca.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)