Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
baby78 spune:
Hannah Isabela de Rodyka la multi ani fericiti si impliniti micuta printesa cu ochi albastri
Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
matusa77 spune:
Isa ca doar e prima fetita din delfinariu
Iulia de Arissa
Anamaria de Gabisav
Iulia de Mousel sa-i treaca raguseala
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
matusa77 spune:
Legat de relatiile cu fratii- eu am un frate cu 10 ani mai mare si avem o relatie minunata, iar pe nepotul meu( care are 13 ani) il iubesc ca si cum ar fi copilul meu. Mor cand il cearta cineva si mi se pare cel mai frumos si cel mai destept copil. Deeee matusa nebuna.
15 iulie 2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Diana ce diferenta, mie mi-a zis carne nu mai mult dse 3 ori pe saptamana pentru ca prea multe proteine le pot suprasolicita rinichii. Apoi a zis ca la varsta lor 140mg la o masa e mult ......Dumnezeu cu mila, sunt curioasa in alte tari cum e Rody, Mycya, Cata voua ce v-a zis. |
mie mi-a zis ca in ziua cu carne sa nu dau si ou. adica o zi carne, o zi ou, o zi ficatel. ficat i-am dat de vreo 2 ori, mi l-a scuipat si nu am mai incercat, asa ca ziua de ficat e zi doar cu legume... la cantitati mi-a zis sa-i dau cat vrea. la pireu mancam zilnic 200 g, daca mai vrea ii dau 80-100 ml de supa, bea cat vrea (desi uneori supa o bea inainte, la jumatatea dintre fructe si legume). fructe mancam dimineata 200-300 g, in functie de cat ii place combinatia si de foamea de peste noapte. seara tot in jur la 200 ne invartim (iaurt, branza in combinatii). cereale ii dau cate-o masura in bibe de lp, ii mai puneam inainte in pireul de fructe daca era prea moale. noi nu am inceput diversificarea ca la carte -cu cereale- ptr ca asa ne-a recomandat pediatra, sa incepem doar cu suc de fructe si sa lasam cerealele deoparte ca pufosesc . legume verzi un mare NU pana la 11 luni (exceptie fasole verde, de la 6 luni). tot de la 6 luni, la 15 zile dupa introducerea legumelor se introduce si carnea de pasare si orezul. luna 6-7 se introduc cereale cu gluten, luna 7 iaurt natural si carne de miel, vita. luna 9 peste alb, luna 10 albus, luna 11 legume verzi si cele din familia lintei, luna 12 albus de ou si lv (desi imi recomanda lp pana la 2 ani, daca nu mai e lm).
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
Neata
LA MULTI ANI DELFINASA SEFA SI FRUMOASA IZA!!! SA FII SANATOASA, SA TREACA TUSEA !!
LA MULTI ANI Iulia de Arissa, Anamaria de Gabisav si Iulia de Mousel [S][S]
va servesc cu si cioco de casa cu migdale de data asta, a iesit numa buna, parca un pic (1% ) cam moale, dar e fffff b.
fug la treaba ca imediat se trezeste puiul de zmeu si azi vin socrii in vizita
AELITA sa imi zici te rog parerea ta cu NU. eu ii zic NU doar la prize si cand trage de cabluri. in rest il las sa patruleze cum vrea el.
aaa, am uitat sa va zic ca merge si al meu in fata in patru labe
crissy77 spune:
LML sarbatoritilor zilei!
Diana, multumim de sfaturile impartasite
adrianaBuc, mama-i numa' una
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 fetelor ..am si eu o problema...Stumful meu e plin de bubite mici pe burtica si pe spate....De la ce poate fi?...Azi e a doua zi de carnita..ieri a fost prima zi..Sa fie alergie la carnita?...Daca da..nu ar fi trebuit sa aibe bubitele de ieri?..... Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010 |
baby, Vad ca ti-a raspuns aelita. Poate intra si paula, parca ea a avut asa probleme cu Raul.
michelle, pt stimularea lactatie din ce imi amintesc: capsule din drojdie de bere, galactogil, ceai fares, parca este si ceva de la Hipp, ceai din anason, fenicol. Cred ca racusor te poate ajuta mai mult.
matusa77 spune:
Rody ce bine papa Isa, noi abia mancam cateva ligurite.
Bravo lui Andrei.
15 iulie 2010
crissy77 spune:
Pe langa problema aelitei cu NU/NU-I VOIE, eu mai am alta: ASA TREBUIE(expresie folosita in exces de soacra si bunica)
La copilasii mai maricei, "NU/NU E VOIE" TREBUIE inlocuit cu DACA FACI XYZ SE POATE INTAMPLA TZ
bumble, sotul cu certatul cainilor. Te invit cateva zile la mine sa te calesti (nu stiu ce rase sunt, unul sigur e lup, dar au o voce groasa, cand latra vuieste tot cartierul)
giorgia23 spune:
Neata
Isa,Iulia,Ana Maria,Iulia
Aelita ce imi place cum povestesti tu...f.urat din partea femeii cum a luat jucaria
Paula multmuim pt comentarii
Eladea Filip se face mai frumos pe zi ce trece...de Eric nu mai zic ca ma topesc cand il vad
Michelle incearca sa ii dai seara cereale cu lingurita care se fac cu apa..eu asa ii dau ca si Antonia a incput sa refuze biberonul
Aseara s/a facut toata numai cereale asa ca am bagat/o in cada imbracata...asa comica era si totodata f.serioasa
rodyka spune:
bumblebee, baby, matusa, racusor, crissy, giorgia , la fiecare de la Isa
azi in Spania e ziua tatalui, deci avem 2 motive de sarbatorit azi. initial am zis ca o sa fac eu o prajiturica, dar Maria nu mananca de nici un fel, cu nici un fruct, decat cele de inghetata sau de frisca, asa ca poate o sa cumpar si un tortulet! va invit si pe voi, pe toate, la cate o portie sanatoasa! si la un paharel de visinata de aia buna (cu visine cu tot ), o cafeluta, un capuccino, un ceai (Paula, esti tot pe ceai cu lamaie?), o bere FA, care ce doreste
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)