Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

apropo de animale. eu sunt pro cand era mica adunam toate pisicile de pe strazi. caini am avut tot asa mereu. acum nu mai am. aveam un bichon care era, cum spune catalina, copilul nostru. am dat-o la maicamea la cta, tocmai pt ca mi-era mila de ea sa o tin. nu as mai fi avut timp pt ea si e o rasfatata. dimineatza cand ne auzea ca ne-am trezit venea si ne pupa, se alinta, ne jucam...
am zis ca decat sa sufere la mine mai bine e fericita la maicamea.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

mara a cazut din pat in seara asta. bineinteles ca a inceput sa urle. nu am vazut nici o urma in schimb, nu era rosie pe nicaieri.. oricum, cum am luat-o in brate s-a potolit.

maicamea ii mai zice fata lu` mama, dar nu am nici o problema cu asta. mai fac misto de ea si ii zic ca ea e mamaie nu mama :)) se oftica
eu lu bunicamea ii zic "mama" pt ca asa auzeam in casa, iar lu maicamea "mami" dar tot timpul am stiut diferenta dintre ele.

mara

Mergi la inceput

pufescu, am vazut pozele imi place raducu de mor

ma duc sa ma ia fi-mea in brate, si sa imi vorbeasca in somn.
noapte buna mamici

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina
[TINA, in ce statiune mergeti la mare., e posibil sa ne intilnim

Nisipurile de Aur, hotel Astera. Voi?
Tare mult mi-ar placea sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, dar e multicel ...noi platim 650, la program lung. bine, nu stiu cat e la noi progr. scurt.si 14 lei pe zi masa, poate la voi e mai ieftina mancarea.
iar cu masa-pai platesti indiferent dc mananca sau nu, ca se face portia, nu? sta cineva sa contorizeze a mancat, plateste, n-a mancat, nu plateste? eventual ca nu ceri tu sa aiba masa.

gata, am culcat bursucul mic. ma duc sa il imbaiez si pe cel mare.
asa ma enerveaza tusea asta, nu mai scapam de ea

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ce ieftineala eu platesc asa: 12 mil gradi, 140 lei transport si in jur de 200 lei pe luna optionale.....uffffff
P.S Am uitat sa zic ca e gradinita privata dar sa nu credeti ca ceva de super fite. Nu. E aproape de noi si se gateste im gradi. Sunt si pe la 10 mil dar trebuie sa mearga mai mult in trafic...asa face 2 min maxim cu masina...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, dar e multicel ...noi platim 650, la program lung. bine, nu stiu cat e la noi progr. scurt.si 14 lei pe zi masa, poate la voi e mai ieftina mancarea.
iar cu masa-pai platesti indiferent dc mananca sau nu, ca se face portia, nu? sta cineva sa contorizeze a mancat, plateste, n-a mancat, nu plateste? eventual ca nu ceri tu sa aiba masa.

gata, am culcat bursucul mic. ma duc sa il imbaiez si pe cel mare.
asa ma enerveaza tusea asta, nu mai scapam de ea

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ce ieftineala eu platesc asa: 12 mil gradi, 140 lei transport si in jur de 200 lei pe luna optionale.....uffffff

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Pentru un singur copil, frate da ce salariu trebuie sa ai ca sa dai copii la gradinita , aici sunt 7$ pe zi cu manacre cu tot si activitati

http://community.webshots.com/user/Dragaica

https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Am uitat sa va spun ca a fost cald azi,am stat in maieu pana la 7 seara,in parc.

VICTO spune.i ca nu te complici,ca ii dai LP,ca nu e nici o greutate ca si daca ii dai explicatii nu se va lua dupa tine,daca le dorea intreba dinainte.

BUMBLEBEE eu pana la 2 ani le-am dat.

deasemenea stiu ca nu e o solutie laptele de capra,sau de alte animale,ca e cam acelasi lucru.

CRISPO bucatelele sau pasat cu furculita merge doar pt cine vrea,e pregatit,ii place.altfel,nu.ii dai piure normal in continuare.chestia asta cu bucatelele e buna,dar nu e obligatorie.nu te gandi ca nu invata sa mestece ca nu are nici o treaba.tot acolo ajung.ca asta e frica multora.ai vazut vreun adult sa nu stie sa mestece si sa inghita direct?
Sofia manca devreme bucatele,dar asta pt ca a vrut ea,nu toti sunt la fel.i-am dat pt ca era ea pregatita,in nici un caz in ideea ca trebuie sa invete asta.e ca mersul pe jos ! invata singuri,fara efort,unii mai devreme,unii mai tarziu.
am mai auzit povesti cu copii care mancau numai piure pana la nu stiu cati ani ca nu stiau sa mestece.fals! au diferite motive mamicile alea care dau asa,numai ele or sti adevarul..sunt care isi provoaca greata pana mari,asa sunt ei ,nu le place mancarea si pace.am auzit cazuri,putine,dar nu din cauza nemestecarii..sa ne fereasca dzeu de copii dificili la mancare,ca nu e nici o bucurie banuiesc.nu putem sa judecam din afara.si mai ales,de frica sa nu ni se intample noua,sa ne grabim.

LAURICA nici nu m-am gandit ca tu il obligi la olita
am explicat mai mult pt cine vrea sa faca asta mai tarziu,ca nu e nici o problema.

ALICE am nascut normal,cu epidurala la baieti,la prima nu a mai fost timp.
poti sa o pui in premergator atat timp cat nu sta mult sa oboseasca,cat nu e pe covoare care sa o faca sa impinga din bazin ,cat nu e suspecta de displasie de sold...etc.pe gresie aluneca fara sa mearga propriu zis si sta in fund in "chilotul" ala,poate sa se ridice in picioruse si cand simte,se aseaza la loc.atat cat sa se simta bine nu e pericol.
practic au inceput sa se "interzica" din cauza ca lumea abuza,au fost multe accidente,copii care gasesc usa deschisa si cad pe scari cu tot cu roti..copii care plang si ii doare saracutii de ei ca sunt lasati acolo..dar NU e cazul intre noi

ELADEA ce-mi place sa-ti vad baietii !!! e in picioare dejaaa bravooo!!!! felicitari !!

OANA da-le pace celor care te streseaza cu caciula,daca nu inteleg.sunt sigura ca abia asteapta primul muc sa iti atraga atentia ca e din lipsa caciulii
despre munca,fata desteapta ca nu le-ai raspuns,lasa-i sa te astepte !

ANNE ma bucur ca sunteti mai bine !

KATALINA vai de mine,ce spui tu de tenia??dar totusi,nu am mai auzit la copil de 8 luni?? e sigur de la caini ?aia nu sunt vaccinati,controlati?sau de chestia asta nu se vaccineaza...habar n-am !!!!! ma gandesc ca e multa lume cu caini,si e chiar indicat.
eu nu am ca nu am loc,si sunt si alergica,dar eram PENTRU animale si copii,pt cine poate si ii iubeste..
o fi doar o pura intamplare???
brrrrrr ma ia frica !
vad ca scrie mai jos CATALINA ca ea ii deparaziteaza intern si extern..E posibil sa nu fi fost deparazitati cainii din familia de care povestesti cu fetita cu tenia?? or fi caini din astia normali pe care nu ii duce nimeni nicaieri?ca in cazul asta macar se mai linistesc fetele cu caini controlati.
Eu desi nu am ,sunt PENTRU. cei care au sa ii pastreze si cand se naste un nou membru in familie.

ILINCA

KATALINA maama mi s-a facut mie pofta de cum povesteai cum faci piureul cu mar copt !! mmmm am sa fac si eu curand!merci!

RODYCA-

Citat:
a mea face in liniste
ce simpatica esti !

RACUSOR,eu am o problema si cu NU la copii,ti-o mai spun?

BUMBLEBEE-
Citat:
Am ajuns la dimesiunile si greutatea sapt 12 de sarcina. Mai am un kg sa ajung la 54, g initiala, dar inca 2 pana la g tinta... mi se pare aproape imposibil... nu mai am vointa... offfffff..
FELICITARI !

ALINA2005 BINE AI REVENIT !!CETARE FAZA CU OSUL hahahaaaaa
poate incep si dintisorii,daca fura osul
ce ai patit?sper ca nu ceva grav...daca poti sa ne spui,suntem aici
super pozele ! ce mare si frumoasa e !

BAMBOLETTA sa-ti creasca mare flacaul! la multi ani si finutului ! si multa sanatate sa va faceti bine!

ANCA VLAD-
Citat:
pesti si melcii din acvariu sunt considerati animale de casa?
daca da avem vreo 60!

mie imi plac pisicile, sotului cainii asa ca am facut compromis....avem pesti!

hahahaaaaaa tareee !!!

RODICA eu am stat azi in maieu,deci clar la tine ai murit de cald in maneca lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Azi sarbatorim numai delfinase! Sanatate si mult noroc!!

Hannah Isabela de Rodyka

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victor a avut o noapte usoara, doar o trezire... in schimb, eu, pt ca am un sot care-o mai ia pe ulei am dormit din parti... ca pe la 1 m-a trezit Victor, pe la 3 au inceput sa latre niste caini fix sub geamul nostru... ei, sotul meu a deschis geamul, i-a certat... la 5 aceeasi poveste. Evident eu am adormit cu greu la loc, dar dupa a doua cearta cu cateii nu am mai adormit deloc.

Am vazut si eu pozici : Bianca de Michelle, Tudor de Baby, Radu de Puiutz, Raducu de Pufescu, Eric si Filip. Super frumosi..adorabili!!

Daca mai puneti poze, spuneti-mi si mie, thx!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
.
Pot spune ca legatura dintre mine si fratemiu e foarte puternica, noi vb aproape zilnic, nu spune parintilor ce-mi spune mie, la mine vine si cere un sfat nu la parinti.

CE FRUMOOOOS!!
Toata viata mi-am dorit un frate:(

eu cu frate-mio ne bateam pana ne scoteam ochii..diferenta de varsta e mica intre noi, 1 an si 3 luni... apoi ne certam mereu, niciodata nu aveam aceleasi pareri...de cand s-a nascut insa Eric, a devenit alt om...relatia intre noi e mult mai ok, mai apropiata si asta datorita lui Eric... il adora pur si simplu iar Eric e topit dupa el...

eladea, ai descris perfect relatia cu sora-mea . la noi, chiar daca suntem departe, Maria a fost deschizatoarea de drumuri. ei nu ii placeau copiii, nici nu isi dorea... dar cand a vazut-o pe Maria tot universul ei s-a schimbat, la 2 ani a stat la ea cateva zile si asa a decretat ca o adora! a urmat, la 7 ani distanta, prima ei fata. apoi Isa, si apoi a doua fetita. pentru mine e ca si cum eu as avea 4 fete! pentru ea, la fel, parca ar fi toate fetele ei!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput