Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

M-am apucat de cautat.

Cele patru principale categorii de alimente care constituie baza alimentatiei sunt:
· Laptele si produsele din lapte.
· Carnea si derivatele acesteia.
· Fructele si legumele.
· Cerealele si pâinea.

incerc sa pun link catre brosuri interesante
www.spitaluldecopii.ro/public/Ghid-de-alimentatie-sanatoasa-a-copilului.pdf" target="_blank">brosura 1
www.incepe-sanatos.ro/html/files/diversificarea.pdf" target="_blank">brosura 2

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Diana ce diferenta, mie mi-a zis carne nu mai mult dse 3 ori pe saptamana pentru ca prea multe proteine le pot suprasolicita rinichii.
Apoi a zis ca la varsta lor 140mg la o masa e mult ......Dumnezeu cu mila, sunt curioasa in alte tari cum e Rody, Mycya, Cata voua ce v-a zis.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', desi sunt iubitoare de animale, afara cand se aduna-n jurul meu mi se duce tot sangele-n picioare. Am avut caine in casa, dar Tasha (corcitura de labrador negru) dupa 6 luni am dus-o la curte.
Nu stiu daca e fobie, dar mi se face parul maciuca/sila numai la gandul: gandacilor, paianjenilor...
Fug cat colo daca se perinda vreo albina/viespe pe langa mine. Daca intra vreun tantar/musca la mine-n camera, nu inchid un ochi pana nu le extermin. Lista din clasa : lighioane, insecte, poate continua...

Cata, tare frumos ai povestit de catelusii tai.

Asta cu geamurile e groasa... eu stau la parter si cand avea frate-miu vreo 2 ani, si-a tras scaunul la geam si hop! Eu eram in fata geamului si l-am prins... Iesisem ca am scapat nu mai stiu ce minune dingr-o patura cand scuturat-o... El radea, eu nici nu mai puteam respira...

Diana, multam de ponturi!

Rody, atati de 9!
Multe-am vrut sa spun, dar neuronu' defect...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

greu ma tin dupa voi

scurt, am soacra la mine de miecuri. A stat cu Rebeca, eu am lucrat ieri toata ziua, azi am umblat cu acte juma de zi, iar restul am umblat pe la cumparaturi. Nu zic! M-a ajutat cu bebe, dar... abia astept sa o vad plecata! Ma scoate din sarite, ma urmareste prin casa, isi baga nasul peste tot. In plus, mi-a zapacit copilul cu "vin' la mama"! Pana m-au luat nervii si i-am spus ca Rebeca are alta mama! Dar ce folos?! Copilul e capiat, deja cand ii zic de mama nu mai stie la cine sa se uite! In plus, nu stiu cum a schimbat ea pamparsii ca are Rebeca o iritatie groazica, pana la sange. Uf! duminica pleaca! Si clar imi caut bona 5 ore pe zi si gata.

Va pup ca ma duc sa intind rufe.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

greu ma tin dupa voi

scurt, am soacra la mine de miecuri. A stat cu Rebeca, eu am lucrat ieri toata ziua, azi am umblat cu acte juma de zi, iar restul am umblat pe la cumparaturi. Nu zic! M-a ajutat cu bebe, dar... abia astept sa o vad plecata! Ma scoate din sarite, ma urmareste prin casa, isi baga nasul peste tot. In plus, mi-a zapacit copilul cu "vin' la mama"! Pana m-au luat nervii si i-am spus ca Rebeca are alta mama! Dar ce folos?! Copilul e capiat, deja cand ii zic de mama nu mai stie la cine sa se uite! In plus, nu stiu cum a schimbat ea pamparsii ca are Rebeca o iritatie groazica, pana la sange. Uf! duminica pleaca! Si clar imi caut bona 5 ore pe zi si gata.

Va pup ca ma duc sa intind rufe.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Si noi am avut problema asta cu hai la mama pana i-am spus ca daca vrea sa zica cuiva asa sa isi ia baiatul in brate si sa ii zica baiatul lu' mama pana nu mai poate..Copilul meu are o mama si aia sunt eu...Ea trebuie sa accepte ca este bunica lui si in nici un caz mama lui

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Slava Domnului, tocmai mi-a sosit si mie scaunul de masina pt Victor

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

de care ati ales pana la urma?

www.britax.co.uk/car-seats/first-class-plus-special" target="_blank">ASA am ales in final

noapte buna delfinariu

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu tocmai am terminat de mancat (da, la ora asta), asa ca Rody astept bunatatile maine dimineata

In seara asta am ramas fara lapte, m-am chinuit o ora jumate sa o adorm, timp in care i-am facut si LP (pe care nu l-a vrut.. i l-am dat cu lingurita ca in biberon exclus sa vrea), am baut si ceai Fares pt lactatie.. Uff.. greu tare
Acum incerc si un ceai de la Humana, poate isi revine lactatia ca de nu.. zau daca stiu ce sa ii dau copilului sa manance

Diana multumim ca ne-ai impartasit ce ti-a zis pediatrul.
Tu cum ii dai cerealele? Biberon cu LM?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Noi nu mai vrem biberon deloc si nici LP (nici canuta, nici lingurita, nici biberon), le fac cremoase si le dau cu lingurita (iau cereale cu lapte inclus -vad ca le accepta bine). Cand nu le vrea pun fructe in ele si au succes garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

fetelor ..am si eu o problema...Stumful meu e plin de bubite mici pe burtica si pe spate....De la ce poate fi?...Azi e a doua zi de carnita..ieri a fost prima zi..Sa fie alergie la carnita?...Daca da..nu ar fi trebuit sa aibe bubitele de ieri?.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
pana nu te lamuresti sa nu ii mai introduci nimic nou,cateva zile sa vezi care e treaba..

ADRIANA,nu te speria ca va sti copilul care e mama,cam toate bunicile folosesc vin la mama,nu e nici o problema,si mama la fel spune,pe mine una nu ma deranjeaza,imi stiu rolul bine Stai linistita,nu e nimic pe lumea asta mai frumos decat ca cei din jur sa innebuneasca de dragul copilului nostru ! e mai rau cand nu e asa.
si BABY
bine,bunicelor care nu isi cunosc limitele,si iau rol de mama nu doar zic,atrageti-le atentia!

nu am apucat sa raspund din celalat capitol de unde ramasesem.

dar sa va spun intai o intamplare din parc.
vine Sofia la mine cu lacrimile in barba,dar nici nu intelegeam ce zice,ca i-a luat jucaria o fetita.
ea imi arata cam spre banca unde era mamaia unei fetite...dar eu acu ce sa fac,sa intreb de o porcarioara de jucarie?tot credeam ca a bagat-o prin nisip si nu o vede,si o intreb unde a lasat-o,ea miorlaia si nu spunea cu toata gura,de parca ii era frica ,mamaia aia se uita dar nu zicea nimic,paaana la urma scoate jucaria si ma intreaba daca e vorba de aia...DA,aia era.cica a "gasit-o" fata si ea i-a spus ca daca a "gasit-o" sa se joace.Dar n u se juca ! o luase mamaia si o bagase in cutia ei cu jucarii! acum,spune-ti.mi voi daca sunt tampita,daca parcul e plin de copii,un tarc mic cu nisip si-un topogan,nu va inchipuiti cismigiul,nu era normal sa intrebe a cui e?acum adica a "gasit" cand se presupune ca fiind copii acolo sunt jucarii pe jos?o iei,te joci cu ea,e normal ! dar o bagi si in buzunar?a luat-o din fatza Sofiei.bun,copila nu si-.a dat seama,dar mamaia ???nu era vcorba de rahatul de jucarie,ci de lacrimile copilului meu.

Mergi la inceput

Eu le zic romanisme. Aici a stat un ursulet frumusel pe un gard vreo 3 zile. Apoi cred ca l-a recuperat stapana lui .
NU am cuvinte. Ma uitam azi la stiri la PRO tv cum se imbranceau la o inaugurare de magazin. Incredibi!

Mergi la inceput