Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu sunt innebunita dupa supa de linte cauta un restaurant turcesc si incearca acolo, poate nu iti place.
mi-ai facut pofta

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi, sa nu ma uiti cd vii in cj! pleaseeeeee...ca si-asa is cu depresia in deste...

victo, nu va uit pe niciuna! ca tare-mi sunteti dragi toate . o sa iau nr de tel de la voi (cred ca doar ELADEA e in lista gravidutelor), asa ca daca vreti sa-mi trimiteti un PM sa le am. mie mi-ar placea sa ne vedem toate intr-un loc, ca oricum trec prin Cluj cand mergem in Zalau! poate vine si Cristina la intalnire, daca poate . eu oricum vreau sa-mi iau laptop-ul cu mine, sa vad cum fac sa am si net (eventual o cartela de aia cu credit, sau cum e acum in Ro?!?!)

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, cred ca este cartela, nu stiu exact, ca eu numai cu cablu am avut. o sa iti trimit pm. cd vii in ro, la inc. lui aprilie?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

da, cred ca este cartela, nu stiu exact, ca eu numai cu cablu am avut. o sa iti trimit pm. cd vii in ro, la inc. lui aprilie?

9-23 aprilie. 15-16 aprilie is prin zona . nu mai am rabdare, ma trezesc noaptea si ma gandesc cum va fi cu 4 fete , ultima data erau doar 2 . si mi-e dor de ai mei, am multe neamuri de vizitat (prieteni au ramas mai putini, din pacate ), ca nu se stie niciodata cand/daca ne mai vedem. mai ales dupa accidentul unchiului meu care a murit calcat pe o trecere de pietoni in oras (asta dupa ce in vacanta de vara nu ne-am vazut ca am avut altele de facut, am zis ca este timp destul!!), si pe multi din ei, dragi mie, nu i-am mai vazut de la botezul Mariei . asa ca in toata zilele o sa incerc sa fac ceva, nu sa lenevesc in pat, ca asta o fac si aici destul...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Apar si eu dupa ceva zile. Multumesc cu mareee intarziere de urarile de la multi ani pentru Albert si urez si eu tuturor delfinasilor frumosi LA MULTI ANI!
Aelita, apropos de ce se mai intampla prin parcuri, ca acu sunt siderata de ce se intampla prin parc, vad ca e des intalnit sa mananci seminte si sa scuipi cojile in nisipul unde se joaca copilul tau cu alti copii evident, sa bei bere pe banca langa locul de joaca in timp ce-ti supraveghezi copilului-hai ca tatici e in trendul natiunii, dar mame nu vazusem cu ochii tulburi certand copiii. Sa spui unui copil sa plece de la locul de joaca ca nu e de la blocul de care e lipit locu de joaca, deci nu e copilu nostru, si nu mai stiu de ce sunt asa revoltata. de cand e frumos si merg in parc mai des, ma enervez tot timpul. ca stiu ca asa e si la gradi si la scoala.o tanti, bunica, bona nu stiu, i-a luat acum cateva zile lui teo din mana o lopatica la locul de joaca, si-i zice da-o incoace sa i-o dau lu domnu. teo saracu nu a inteles si n-a reactionat. si i-a luat lopatica si i-a dat-o unui tata care zice ce-i mizeria asta, nu-i a mea, dar o ia merge cativa pasi si o arunca in nisip. si tine-te plans la teo si criza ca lopatica lui e frumoasa, nu-i mizerie si de ce i-a luat-o doamna si de ce i-a aruncat-o domnu si plansu de rigoare pana acasa, 5 statii de autobuz. asa tare se suparase, mi-era mila de el, ca totul s-a petrecut in cateva secunde, pana sa merg eu care tocmai ii dadeam apa lui albert pe banca la 5 m s-a terminat toata faza. si explica-i copilului ce a fost in mintea doamnei, care a vrut sa-si recupereze lopatica ei, dand la schimb domnului o lopatica din nisip. Si cu Albert in carucior, mergem la un loc de joaca sa se joace Teo, vine o fetita langa carucior, avea o galetusa cu nisip in mana, eu foarte atenta ca stiu cat de imprevizibili sunt copiii la 1-2 ani ii zic, te rog sa tii galetusa jos daca vrei sa te uiti la bebe, daca o ridici poate sa cada nisip pe bebe si pe tine. si raspunde doamna care era cu eain timp ce o trage de mana, hai la alt copil lasa-l pe asta ca-i aurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata fetele!!!
Rody, da da, merci!! Sunt tot pe ceai cu lamaie. Nu ma mai doare atat de tare gatul dupa ce am luat antibiotic, dar inca ma mai deranjeaza.
Am mai scris un mesaj lung, dar mi-a inchis Raul calculatorul, ca tot misuna pe la picioarele mele si nu am vazut ca el se juca la butoanele de la calc. Nu mai pot sa-l las singur deloc, nici macar in patut, ca ia www.youtube.com/watch?v=SCTPMblC0EI" target="_blank">uitati ce face!! Acum nu s-a lovit tare la gurita, dar mi-e teama ca-si scoate dintisorii. Si uite asa, eu nu mai pot face absolut nimic, doar cand doarme.
Giorgia, Antonia e una dintre slabiciunile mele.
Baby si lui Raul i-au iesit bubite, dar nu erau multe. Mai intai erau rosii, in 20 de min se estompa culoarea si ramaneau mici, mici, de abia se vedeau. Prima data cand i-au iesit m-am speriat. Am schimbat LP si am luat-o de la inceput cu diversificarea ca nu am stiut de la ce sunt. Raul face de la laptele de vaca. Aseara i-am dat de capra si nu a a avut nimic. Ii mai dau si azi, dar ii dau putin, cum scrie la carte , sa fiu sigura ca nu face bubite.
Sa revin, pediatra mea mi-a zis sa-i dau picaturi. Acum ii dau Zyzal- 5 pic de 3 ori pe zi, pana ii trec bubitele. Cam in 2, 3 zile. Si de cate ori a mai facut, i-am dat zyzal. Sper sa te ajute.
Eu am un frate cu 4 ani mai mic decat mine. Nu suntem noi cei mai apropiati frati. Acum el e in Cluj, nai in Ms. Ne vizitam, dar nu ne sunam cu saptamanile, doar daca avem treaba unul cu altul. De aceea as vrea parca tot un baietel al 2lea copil, ca ma gandesc ca daca sunt de acelasi sex se vor intelege mai bine.
Nu sta copilul meu linistit neam . Acum scuipa biroul si incearca sa treaca de picioarele mele sa intre sub birou la cabluri.
Asa, mai departe. Nici pe mine nu ma deranjeaza ca mama mea ii zice lui Raul, hai la mama!! Eu am avut 4 mame :
1. Mama Luci-era mama mea proprie
2. Mama Buni- era 1 bunica
3. Mama Cica- era 2 a bunica
4. Mama Maria- era strabunica. Si niciodata nu m-am incurcat in ele si pe toate le strigam cu apelativul mama, doar cand erau mai multe la un loc sau vb de ele foloseam si al 2 apelativ.
Victo, nu te judeca nimeni mama!! Faci cum crezi tu ca e cel mai bine. Pt ce inveti asa de mult?
Rody, da la Ms cand vii? Daca nu ajungi tu, vin eu sa va vad, ca Cosmin merge in fiecare saptamana la Bistrita. Dar e mai bine sa vii tu, ca noi suntem mai multi in Ms
Na, daca imi mai amintesc ceva mai scriu.
La multi ani Isa, cele 2 Iulia si Anamaria!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata delfinariu !!!

La multi anisori scumpa Isa , Iulia de Arissa , Anamaria si Iulia de Mousel ca cresteti mari si sanatoase frumoaselor

Rodyk eu vreau tort,o bere FA si tot ce mai ai dulce
azi o sa fac prajitura cu mere ieri cum a fost zi de post doarm am poftit uitandu-ma la poza
am vazut pozele cu Isa e o scumpa cu limbuta asa afara

si eu numa ma gandesc cum va fi in tara, pe unde ma voi duce numai sa nu mai stau deloc in casa ....numar zilele pana atunci mai avem 22 zile pana plecam
Bumblee vaii ce spui acolo noroc mare ca ai fost sub geam sa il prinzi .

deci asa cu sotul si cateii pai si eu cand locuiam acolo in cartier aveam acelasi obicei ieseam noaptea pe balcon si tipam la ei sa taca, ori cand auzeam ca se luau la muscat imediat saream din pat de mila celui agresat cica sa il salvez

ca tot venise vb de geam , eu si sora mea o tot rugam pe mama sa ni-l arunce pe fratele meu pe balcon sa ne jucam si cu el afara ca vezi tu era mic si il puteam prinde noi stateam la etajul 4

Catalina deci sa pus pe mancat si Anastasia

Crispro bucurate ca are ore de alea de povestit si nu ora 2-3 ca a mea

Victo si eu am aceleasi ganduri sa o intarc ca nu mai rezist psihic sa ma trezesc de atatea ori dar ce sa fac daca ea nu vrea nici un strop de LP

astazi m-am trezit cu niste nervi nici cu al meu nu puteam vorbi calm ...numai cand ma uitam in jur si vedeam dezordine in casa ma enervam si mai tare si de fapt nu era asta motivul ci ca m-am saturat de rutina asta si de maraielile teroristei asteia mici

de acu da sa se trezeasca asa ca ma duc sa imi termin de facut curat apoi sa fac bunatate de prajitura cu mere

sa aveti un weekend cand mai frumos si cu delfinasi cuminti

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata!

Baby, nu o fi de la caldura? cata carne i-ai dat? eu stiu ca se da la inceput de 2-3 ori pe sapt, nu zilnic.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

joi a fost prima oara cand i=am dat carnita in legume...O fasie cam cat degetul mic. Vineri a fost a doua oara. Azi ii dau doar legume. Dr a spus 2 zile carne, 1 zi legume, 2 zile ou 1 zi legume
Pediatra a spus ca e pojar sau o boala a copilariei si sa il lasam sa se faca bine. Fara baita 2 zile. El marti si joi a avut temperatura si vineri au aparut bubitele.....Asa ca temperatura nu era de la dinti....Azi au aparut bubitele si pe fata ...E tare simpatic asa pictat

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

'Neata.
Isa, Iulia, Anamaria, Iulia - sa fiti sanatoase!

georgia - multumesc mult.
baby - mult mai bine, multumesc. Ieri a mancat banana dimineata, piure fructe pranz si seara iaurt cu biscuite (orez).
Azi introducem carnea :).

Va pup si week-end placut.

Catalina

Combinate cu LM sau acum a prins gustul la papa si nu mai e nevoie sa combini?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

[quote]citat din mesajul lui Mycya

neata delfinariu !!!

La multi anisori scumpa Isa , Iulia de Arissa , Anamaria si Iulia de Mousel ca cresteti mari si sanatoase frumoaselor

La multi ani si de la noi!
Merci de rasp. despre mango , i-am dat azi dimineata , era copt si bun a papat tot.
Ieri am avut prima mancare refuzata: piure de cartof cu brocoli si ficatel. Nu cred ca ficatelul a fost de vina, cred ca a iesit piureul cam amar de la brocoli, desi i-am mai dat, dar a avut mereu si pastarnac si morcov care il fac mai dulce. Asa ca azi am pus la fiert morcov cu pastarnac sa bag in piurelul de azi, poate il accepta.
A iesit bun si iaurtul, abia azi dimi. era gata.
Apropo de animale noi avem pesti(multi) si un motan in curte, Stefi nu are acces la el inca. Eu as vrea si un catelus dar nu e sotu de acord + mi-e urat de scosul afara de 2-3 ori pe zi, mai ales dimineata.
Cu iesitul in parc, mai am o pb. cu cei care fumeaza si arunca mucul de tigara in nisip unde se joaca copii, inclusiv ai lor.

Mergi la inceput