Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Paula

Michelle acum ii dau cereale Hero 8 cereale si fructe care se fac cu apa si ii plac mult...inainte ii dadeam Nestle somn usor cu flori de tei

Rody ce frumoasa e Isa ...si eu vreau putina visinta

Da pe la Tecuci nu ajunge nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Am vazut multime de delfinasi frumosi ii pe toti.
Baby -temperatura si bubite -nu-i exclus sa fie vreo boala a copilariei, dar avea de la cine sa ia?
Victo, eu am intarcat baiatul la 10 luni si ceva tot pt. ca nu mai putem fizic si psihic ( aveam vreo 43kg, se mira lumea de mine ca-s bolnava) si spre surprinderea mea, el care era la titi toata ziua a acceptat imediat biberonul si a uitat ca a papat de la titi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, deci 15-16 aprilie! perfect! abia astept! E o scumpa Isa cu limbuta ei pe afara! CU Clujul, sa vedem... sper sa ma pot baga si eu la o intalnire.

Victo, zi-mi si mie cum e cu orezul? i-ai fiert orez din asta normal de care mancam si noi, si apoi pasat bine? Legat de laptic, cred ca fiecare mama decide varianta cea mai buna pt ea si puiul ei. Eu de asta zic ca mi se pare greu alaptatul, pt ca sunt copii care vor mult sa pape noaptea, si mi se pare obositor! Eu stiu sigur ca nu as rezista. Lasa depresia la o parte, ca nu-i de tine! aia e numai pt mine.

Ioi, Crissteo, o mancam pe femeia aia cu tot cu copil, auzi , ca-i aiurit! Valeu, ca mi se ridica tensiunea pe loc!!! Cat de nesimtita! Deci cam astea ne asteapta, super. Oricum ducem lipsa de bun simt oriunde si oricand. Ca sa nu mai zic la cozi la supermarket cand cel din spate se calareste cu caruciorul pe tine, de parca i-ar veni mai repede randul, sau la banca iti sufla in ceafa!!! mor cand ii vad, cand simt ca ma ating si se calaresc... ma uit o data, de 2 ori la ei, in ideea ca se prind, dar nimic. Este cand le mai spun...

Paula, ma distreaza Raul de numa!!! e fenomenal. cata bucurie pe capul lui cand a reusit sa se ridice din patut!

Mycya, , ce figura esti cu fratele tau, sa-l arunce! Sa stii ca si Vlad are cand se trezeste de la 2 la 3, si sta in povesti. acum de cateva zile vad ca si-a mutat un pic ora.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

baby, Isabelei i-ai iesit asa bubite dupa febra. au trecut de la sine

victo, nimeni nu te judeca pentru ca vrei sa renunti la alaptat! e importanta si starea ta psihica, ba chiar foarte importanta!

paula, eu sper sa venim si la Ms! dar in timpul saptamanii! daca nu reusim, sper macar pe voi sa va vad

paula, mycya, lauri_ca,

despre parcuri nu am prea multe de spus! sunt curate, ca le mentine primaria zilnic! mie nu-mi place de ex nici sotul meu ca fumeaza, chiar daca arunca chistocul la cos apoi! ii tot spun ca e un spatiu pentru copii, el imi spune ca nu se cunoaste o tigara in aer liber (bine, mereu sta la o parte, nu intre copii...). de vreo sapt s-a mai inaugurat un parculet cu aparate ptr sport, Mariei ii place tare mult si e si foarte aproape! ca altul cu verdeata nu prea am la indemana, doar banci langa fantani arteziene...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mycya, nici al meu nu prea vrea..mai mult da pe el..tocane la bibe..da eu sper :).cd vor incepe sa vb va fi si mai greu sa renunte.atunci va sti sa urle..tzitzi!!!!!!!!!

si eu sunt mereu nervoasa..aseara mi-am descarcat nervii pe bietu stefan..ufff.ce rau mi=a parut.
chiar ma gandeam, ca el n-a vrut decat sa mai stau cu el la baie. eu nervoasa ca e aproape 10 si el tot vroia sa umple cada pana sus..mihai doar ce adormise si iar se trezise..ufff..
abia apoi sa se joace..m-am enervat, am aruncat toata apa, l-am spalat in plansete si l-am trimis cu ta-su la culcate.
seara e cel mai greu, si dc mai incepe si el cu de-ale lui..gata sunt.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

laurica si eu voi incerca azi ficatel.sa vedem dc ii va placea. cu cartof si unt.

ciulamaua e gata. am facut si desert- lapte de pasare- noroc cu robotul, ca nu bateam eu la albus nici sa ma tai!

cristina, orez normal i-am dat. mai, eu l-am blenduit un pic, ca se racise un pic si era mai uscat..dar ma gandesc ca dc il pasezi cd e cald, e ok. si sa il fierbi bine bine. vlad accepta pasat cu furculita?

rodi, vei avea program infernal, din cate vad :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Ieri ne-a iesit si noua al doilea dintisor Am fost sigura ca o sa doarma noaptea...s-a tot trezit din 2 in 2 ore. Azi, am zis ca o las sa doarma cand vrea ea dar nu si cat vrea ea. A afdormit la 11.30. Tati e plecat la munca pentru ca saptamana viitoare avem o maare inaugurare in familie si sa ajute pe acolo, asa ca suntem doar noi 2. La 16 vine coafeza sa ma vopseasca.
Apropo de "intamplari" din parc. Mai inainte am venit si noi de acolo. Pe o banca, in parc, o familie: mama, tata si un copil de maxim 1 an in carucior. Ce credeti ca ii dadea la baiatel sa manance??? Mc D. Si ii spunea, hai papa un cartofior, uite si la tati ii dau, apoi in baga hamburgerul in gura....mmm, ce bun e, asa-i? M-am pus pe o banca in apropierea lor sa vad ce se mai "intampla". La un moment dat, tatal o intreaba pe mama "Nu are nimik daca ii dam mancare de la MC? Mama "Ce sa aiba? Acasa nu mananca asa ceva (cartofi prajiti)? Si hamburgerul uite ce ii place. De unde sa stiu eu ca o sa i se faca asa repede foame. Trebuie sa ii dau CEVA sa manance." Pai frate, CEVA orice era mai bun sa ii dai la copilas, ca era in Centru, era aimentara, putea si un corn sa ii ia sau ce stiu eu, orice altceva. Mie mi s-a parut de departe cea mai proata alegere. A, era peste drum de DM...sunt si borcanele acolo, in cazuri din astea in care "nu stii cand i se face foame la copil".

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Am vazut multime de delfinasi frumosi ii pe toti.
Baby -temperatura si bubite -nu-i exclus sa fie vreo boala a copilariei, dar avea de la cine sa ia?
Victo, eu am intarcat baiatul la 10 luni si ceva tot pt. ca nu mai putem fizic si psihic ( aveam vreo 43kg, se mira lumea de mine ca-s bolnava) si spre surprinderea mea, el care era la titi toata ziua a acceptat imediat biberonul si a uitat ca a papat de la titi...

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

In principiu nu avea de unde sa ia pentru ca nu a intrat in contact cu nici un copil...Dar, joia trecuta am fost la controlul de 7 luni si cred ca a fost un alt copil bolnavior inainte sau prin camera de asteptare...Dupa vizita la medic la 5 zile a inceput cu temperatura si apoi la 2 zile bubitele....
E pojar, pojarel,,,ceva de genul..Nu imi fac griji ca este o forma usoara si pe el nu il deranjeaza

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Salve delfinariu

A venit primavara la noi -petrecem cel putin 1 ora si jumatate afara , soare si miros de primavara (dimineata de la 9:30 , dupa-masa 17:30).
Aici este o curatenie exemplara , nu vezi nimic aruncat pe jos , si chiar daca nu este un oras mare Alghero este foarte curat .localitate turistica , multi straini , din toate colturile lumii , chiar si pe timp de iarna -in special nemtii -, aici vin pentru ca , clima este blanda
Astazi in Italia este ziua tatalui -da se sarbatoreste si ziua tatalui , din cate imi amintesc ziua mamei este in Mai , cred, am sa ma informez . Luca astepta auguri de la Giuliano-mai are de asteptat cel putin 2 ani ca sa inteleaga ce inseamna .
Am decis sa-l dau pe Giuliano din Septembrie la Asilo nido, cel putin stiu ca o sa fie piciorusul vindecat . Nu vreau sa-l dau acum , pentru ca trebuie sa stea o luna cu piciorusul in ghips , dupa care vor urma alte doua alternate cate doua saptamani -doua saptamani ghips una fara .Dupa care am terminat si o sa fie prea tarziu pentru Asilo nido .probabil o sa terminam terapia in Mai ,asa ca nu-mi convine sa-l dau doar pentru 2 luni -aici in vara se intra in concediu si se deschid in Septembrie-la privat vorbesc , nu stiu cum este cel de stat .
Zi buna tuturor mamicilor

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Baby eu cred ca e o eruptie din cauza febrei. si Andra a avut la fel iar dupa 2 zile i-au disparut.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput