Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ilinca eu am luat din cora sau carrefour magiun

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristeo, de la ce editura aveti caietele de activitati? eu nu mai stiu ce sa lucrez cu stefan, caci el de fapt nu are chef de nimic

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabisav spune:

Salutam si noi sarbatoritii de astazi

Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika

Pupici si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Ioana Maria,Mara,Medeea,Eva,Miruna Ioana,Dimitrie

Denisa sper din suflet sa nu fi luat micutii nimic iar soacra no comment

Legat de incaltaminte eu cred ca in casa am s/o las descult eventual cu sosete iar afara ceva care sa/i sustina glezna....mai vedem

Nici noi nu avem dinti dar cred ca urmeaza sa apara sus ca e umflata gingia

Mai nou Antonia cand sta in pat cu noi reuseste sa se ridice in picioare singura din fundulet...bine ca dupa cateva secunde face buf...in rest se ridica de orice ce se poate prinde si are f.mare stabilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! ioi, ce greu a fost.. la 3 noaptea m-am culcat. Ca pe cand m-am pus initial la 11, s-a trezit copilul (la 11 si 20). L-am linistit greu, am mers inapoi in pat, la 12 iar s-a trezit. Si a stat treaz pana la 3 dimi, cu mine in pat, mai maraia, mai se foia, mai urla... of, ce somn imi era mie!

Tu fete, io is dusa cu pluta. Mie la copil imi trebuie manual de utilizare. Si cu orezul - ca stiam ca cerealele is cu orez (ca din alea ii dau si eu), dar ma gandeam ca or fi cumva special facute cu orez pt bebei. Apoi stiam ca e buna faina de orez (dar nu m-am gandit ca si orezul.). Asta ca sa vedeti cat ma duce capul... Apoi papica eu nu ii dau nimic altceva decat ce se discuta pe aici (dar in principal merg dupa diversificarea de la Racusor). cum va vad pe voi asa fac si eu: pana nu ati povestit voi ca stau copilasii pe varfuri sau pe toata talpa cand incercati sa ii tineti in picioare, eu pana atunci nici nu am incercat sa vad cum sta al meu (si atunci l-am ridicat prima data in picioare). daca voi vorbiti de mancare pasata cu furculita, ma gandesc sa incep si eu -daca nu ziceati voi, probabil ii blenduiam pana la 18 ani. si exemplele sunt muuuulte, asa ca mare, mare, mare noroc am cu voi... ca de nu copilul meu era tot in pozitia landou si nediversificat.

Bambi, . In curand se ridica si Matei.

Bumblebee, e bun si un Monopoly, orice, cat sa mai schimbam peisajul. DEu de 2 zile joc cu sotul sah. nu am mai jucat de prin scoala generala. Si ne prinde bine amandurora. mai petrecem timp impreuna.

La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva dulce a Dianei, Mara scumpa de Alice, Medeea frumoasa lui Saddie si Ioana Maria!!! Sa cresteti mari , sanatosi si cuminti!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Ia uitati de aici cum sta fata mea

https://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Martie2011#5586072167255440434

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabisav spune:

Daca tot am prins calculatorul si un moment de respiro, salut si eu delfinariu si am sa scriu cate ceva despre noi.
Vremea nu tine cu noi nici la Deva, asa ca trebuie sa ne gasim activitati in casa. Anamaria e un copil tare cuminte, se joaca singura cu jucarii, dar trebuie sa fiu mereu in preajma ei, sa ma vada. Doarme toata noapte, suntem niste fericiti, nu se trezeste pentru papa sau apa, doar uneori incepe sa planga dar fara sa setrezeasca, o iau repede in brate, se linisteste si doarme mai departe (de pe la 22.00 pana pe la 7.00). Peste zi doarme cam 2 - 3 reprize de cate jumatate de ora si o repriza de cate o ora, o ora jumate. Cu mancatul nu ne laudam prea tare, dar sunt multumita, eu zic ca mananca atat cat are nevoie. Are doar 6,900 kg si 71 cm, dar important e ca e sanatoasa.
Am vazut multi delfinasi care circula in patru labe sau chiar in picioare. Anamaria sta bdoar in fundulet, se rostogoleste de pe burta pe spate si invers si cam atat.
Nici dintisorii nu se arata inca.
Eu deocamdata nu imi fac probleme nici pentru ridicatul in picioare, nici pentru dintisori, fiecare copil cu ritmul sau de dezvoltare.

Nu stiu ce sa mai zic despre noi, cam atat.
Pupam pe toti si daca cineva are drum la Deva, nu ezitati sa ne contactati (gabisav@yahoo.com).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

gabisav multumim
cristina . eu cred ca te subestimezi. sunt sigura ca te descurcai si fara noi, dar probabil te simti mai in siguranta cand stii ca au mai facut si altii la fel. eu am incredere in tine ca esti o mama buna si ca iei cele mai bune decizii pt vlad
giorgia, ce harnicuta e antonia... maine poimaine te alearga prin casa mersi de urari

v-am zis ca avem 2 dinti?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buan dimineata!
Raul s-a gandit ca azi e duminica si a dormit pana la 8.
Cristina, exagerezi, nu e chiar asa. Si fara forum, iti ascultai instinctele si asa bine te-ai fi descurcat!!
Bumblebee, ai avut o seara frumoasa. Si mie imi e dor de monopoly, noi mai jucam si whist si remi. Acum ma joc cu Raul seara de seara!!
Otilia, pe unde esti, iubita? Ce fac frumusetile tale?
Si Tina, sta prost cu comunicarea...nu ne mai zici nimic de Raducu, ce face, daca v-ati gasit apartament!!! Intri rar si scurt, ai treaba cu sarbatoritii si atat!!! Mai multe detalii, te rugam...
Gabisav, mai bine intra in gmail, doc si acolo e listuta cu nr de telef si adrese de mail si le treci si tu frumos acolo, macar stim unde o gasim.
La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea, Ioana!!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Fetelor care vine la Tecuci?...ia uitati ce parc avem noi

www.pazvante.ro/" target="_blank">parc tecuci superb

Mergi la inceput