Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 19
bambi_bv spune:
Racusor, apropos de plansul fara lacrimi, si Matei a inceput de vreo saptamana sa faca crize daca ii iau telecomanda sau mouse-ul din mana (pe care si le ia singur de prin pat) si plange asa, ciudat, fara lacrimi, parca tipa la mine Si cateodata nu am nervi sa il las sa planga si i le dau dar cred ca gresesc, ar trebui sa nu ma mai induplece...dar nu prea ii rezist cand il vad ca "buzeaza"...cred ca a inceput santajul emotional...
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo Apar si eu dupa ceva zile. Multumesc cu mareee intarziere de urarile de la multi ani pentru Albert si urez si eu tuturor delfinasilor frumosi LA MULTI ANI! Aelita, apropos de ce se mai intampla prin parcuri, ca acu sunt siderata de ce se intampla prin parc, vad ca e des intalnit sa mananci seminte si sa scuipi cojile in nisipul unde se joaca copilul tau cu alti copii evident, sa bei bere pe banca langa locul de joaca in timp ce-ti supraveghezi copilului-hai ca tatici e in trendul natiunii, dar mame nu vazusem cu ochii tulburi certand copiii. Sa spui unui copil sa plece de la locul de joaca ca nu e de la blocul de care e lipit locu de joaca, deci nu e copilu nostru, si nu mai stiu de ce sunt asa revoltata. de cand e frumos si merg in parc mai des, ma enervez tot timpul. ca stiu ca asa e si la gradi si la scoala.o tanti, bunica, bona nu stiu, i-a luat acum cateva zile lui teo din mana o lopatica la locul de joaca, si-i zice da-o incoace sa i-o dau lu domnu. teo saracu nu a inteles si n-a reactionat. si i-a luat lopatica si i-a dat-o unui tata care zice ce-i mizeria asta, nu-i a mea, dar o ia merge cativa pasi si o arunca in nisip. si tine-te plans la teo si criza ca lopatica lui e frumoasa, nu-i mizerie si de ce i-a luat-o doamna si de ce i-a aruncat-o domnu si plansu de rigoare pana acasa, 5 statii de autobuz. asa tare se suparase, mi-era mila de el, ca totul s-a petrecut in cateva secunde, pana sa merg eu care tocmai ii dadeam apa lui albert pe banca la 5 m s-a terminat toata faza. si explica-i copilului ce a fost in mintea doamnei, care a vrut sa-si recupereze lopatica ei, dand la schimb domnului o lopatica din nisip. Si cu Albert in carucior, mergem la un loc de joaca sa se joace Teo, vine o fetita langa carucior, avea o galetusa cu nisip in mana, eu foarte atenta ca stiu cat de imprevizibili sunt copiii la 1-2 ani ii zic, te rog sa tii galetusa jos daca vrei sa te uiti la bebe, daca o ridici poate sa cada nisip pe bebe si pe tine. si raspunde doamna care era cu eain timp ce o trage de mana, hai la alt copil lasa-l pe asta ca-i aurit. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Doamneeeee asta e scena clara de parc in Bucuresti!!!Fara suparare, ca din pacate si noi tot aici locuim, dar parca in capitala asta sunt foarte foarte multi oameni rai...si ciudati..Saracu' Teo!
bambi_bv spune:
Aelita mi-a placut la nebunie cum ai vorbit tu despre "NU AI VOIE"...eu am bagat la cap, de maine incep sa aplic!
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui crispro Musai sa fac si eu orez copilului. Io nici nu stiam ca nu e voie. Si, hai sa ma laud cu lenesul meu: sta in picioruse, daca are de ce se tine, si sta bine, si ii place!!!! Iu-huuuu!!!. No, aleluia, ca face si copilul asta ceva! |
yuuupiii!bravo!!
ma bucur si eu alaturi de voi - stii ca si Matei e in clubul "puturosilor"...inseamna ca ne va veni si noua randul sa ne ridicam singuri in fundulet si in picioare!
ilinca79 spune:
Buna dimineata delfinariu,
ce vreme mizerabila , va ofer o tare si aromata si o negresa delicioasa...noi ne-am trezit devreme azi ca a plecat tati in delegatie, prin urmare Victor deja doarme din nou.
La multe lunite Dimitrie, Miruna-Ioana, Eva, Medeea, Mara, Ioana Maria!
victo, cum au dormit baietii?
bambi, multumesc frumos, dar nu avem magazine Mic.ro in Cj.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Aelita, ce baba nebuna Scuza-ma ca rad, dar aia ori era dusa, ori era pe meseria ei.
Gasit=noroc, si eu stiam asta, dar la modul ca gasesti o moneda.
Crisu', , pt Vlad!!
citat din mesajul lui aelita urasc chistoacele in nisip si kk de caine ,in tarcurile de copii!! aici inca sunt din astea ! nu mai stiu daca v-am zis,cand a venit Andres cu un kk de caine inghetat in mana ,din nisip.am zis ca morrrrrrrrrrr!!!!!!!! el mereu a cules toti kk de caine . la plaja faceau ei castel de nisip,la malul mari,si in varf,vine Andres triumfator si pune un k de caine ! asamandru era ! Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Cristeo, , necioplita aia merita un raspums pe masura...
Ce frumos ai povestit de baieti.
Victo, , esti o mami tare faina, f sincera. Sunt sigura ca alegerea pe care o vei face va fi buna.
Denisa, poate scapa totusi mititeii de varicela. Cat despre so-acra..
Papuceii ii vom purta numai afara, asta pt inceput.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
bumblebee spune:
Noi aseara am avut niste prieteni in vizita si am jucat monopoly pana la 1, eu pe la 2 inca nu adormisem, pe la 5 eram cu ochii peretei, desi Victor nu s-a trezit, nu a avut decat foieli in program, la 7, of course, trezirea la apel. Nu oi fi eu odihnita, dar tare bine m-am simtit.
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Victo spune:
neata
ee..nimic deosebit in program..mihai l-a trezit pe stefan..stefan s-a mutat..io-te asa..
dar celui mic i-a placut patutul de lemn.
daaaaaaaaaaaaar, am reusit, la ora 5 sa ii dau 60 ml LP!..bine ca la ora 9 aproape ca nu a vrut sa suga si eu is cu sanii durerosi, asta-i altceva!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
:)) alina, citisem msg tau si apoi mi-am vazut numele. nu intelegeam ce se intampla :)) mama denaturata ce sunt nici nu mi-am dat seama ca suntem in 20.
n-am nimic bun sa va ofer, asa ca va servesc cu cafea/cappuccino/suc. bere mai pe seara
si cereale cu lapte daca vreti
la multi ani si celorlalti sarbatoriti! sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)