--> --> -->

Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Stefi nu doar ca nu se rostogoleste, dar nu suporta sa stea pe burta. S-a intors de cateva ori de pe spate pe burta , dar de vreo 2 sapt. nu s-a mai intors deloc, iar daca o asez pe burta tipa ca din gura de sarpe in sec.2, zici ca cine stie cum o chinuiesc. Asa ca n-am mai pus-o deloc pe burta si e multumita asa, doar in fundulet si in picioare sustinuta de subrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, .

Laurica, pai stai asa , ca si Vlad sta in picioare tinut de la subrat, cum altfel. Si in rest mai sta in fund, pe burta deloc, tipa (exact ca Stefi). Se ridica in picioare numai din pozitia de sezut si daca are de ce sa se tina. Altfel nici poveste... Dar e foarte bine si asa!

Iuliana, extra pt tine!

Merg si eu la nani... am culcat copilul pe la 8 juma, s-a trezit deja o data, sa vedem de acum. Noapte buna, fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

apropo mai este vreun delfinas caruia nu i-a iesit niciun dinte sau am ramas noi de coada delfinariului?

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

HEHE credeam ca noi suntem codasii, asa deci mai sunt ca noi. Nu-i bai ca ne vine si noua randul, sanatosi sa fim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nici noi nu avem dinti si nici macar semn ca ar veni vreunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Hannah Isabela de Rodyka la multi ani fericiti si impliniti micuta printesa cu ochi albastri

Iulia de arissa
Anamaria de Gabisav

Iulia de mousel

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

La multi ani si din partea noastra, sa cresteti mari si sanatosi, delfinasi dragi!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

La multi ani, delfinasi iubiti!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Victo, sa aveti succes cu dormitul baietilor impreuna. Si noi i-am culcat impreuna de vreo saptamana. Am avut o tentativa mai demult, dar Albert se trezea des noaptea si am clacat eu tot facand drumuri Si-l trezea si pe Teo. Acum sa nu-l deochi se trezeste de 2 ori pe noapte, adica daca il culc la 8 se trezeste pe la 11, 12 noaptea pentru apa sau suzeta si pe la 5,6 pentru papa. Il iau cu mine sa-l alaptez, apoi inapoi in pat. Dimineata apare la noi Teo, ne anunta la Albert s-a terzit primul si se joaca in patut cuminte. Asta pe la 7 asa. Si gata, incepe ziua. Si cum pauza lui Teo de la gradi nu se mai termina e mare distractie ziua cu amandoi acasa. Dar parca tu ziceai Victo, si eu cand sunt singura cu ei ma organizez mult mai bine si ei sunt mai cuminti. Cand mai apare cineva in peisaj, adica tati, ca in rest, mai avem o prietena care vine cam o data la 2 saptamani sa ma ajute, se strica treaba, incepe Teo prostioarele. Acum ca-l vede pe Albert ca se misca prin casa, adica se taraste peste tot si mai noi sta si in picioare sustinut, Teo e foate multumit, imi spune mami ai avut dreptate ca a crescut, de acum se joaca cu mine. Si chiar se joaca impreuna.
Cu incaltamintea, la Teo am avut 2 pareri diferite cu piciorul gol a zis un pediatru, neparat incalcat cu incaltaminte rigida a zis altul. Asa ca am mai citit si am vazut ca si aici parerile sunt impartite si am apelat la instinct, care a zis asa:de regula descult in casa, numai cand statea mai mult pe gresie il mai incaltam si afara n-am avut sanse sa-l las descult in parc, din cauza de mizerii, cioburi, etc. Asa ca afara incaltat, a avut si incaltari care-i tineau glezna cu talpa flexibila si talonet si s-a simtit foarte bine si unele care nu-i tineau glezna si cu talpa rigida si mergea foarte bine. Amandoua in acelasi timp, cam pe la 1 an si mergea foarte bine cu amandoua.Am avut si cu talonet care-l deranja si il dureau picioarele, adica mergea ce mergea si incepea sa planga si sa dea din picioare si cand l-am descaltat si i-am masat talpa a inceput un plans, am verificat si il deranja talonetul. Asa ca o sa tot aveti experiente cu incaltamintea,eu petru inceput o sa-i dau din mostenirea de la Teo ghetutele care-i tin glezna, asta pentru linistea mea ca mi se pare mai protejat.
Va pup pe toate si copilutii frumosi, eu scriu cand scriu ca nu stiu daca mai am timp inca o saptamana de acum incolo. Ziua e durere cu timpul nu stiu cand mananca Albert si cand Teo cand care trebuie spalat, schimbat jucat cand pregatesc masa pentru Albert cand pentru Teo cand pentru noi. Si mai nou, Teo a primit niste caiete de lucru pentru gradi si musai zilnic trebuie sa facem exercitii. Asta si mersul afara e cheia cuminteniei, cand aude ca e posibil sa nu mai facem lectii sau sa treaca in plimbare pe langa locul de joaca si sa nu intram e suparare mare. Distractie maxima la noi, dar asa imi place, cand vine Teo si-mi spune iubita mea vreau sa ma casatoresc cu tine ca esti printesa mea, nu stiu ce poveste i-a citit atti si dimineata in facea propuneri, apoi imi spunea ca-l iubeste pe Albert si ma intreba daca atunci cand va creste si al si Albert se poate casatorii cu el, avem nioste discutii...E minunat, o sa vedeti voi. E inmiita rasplata pentru orice ora sau noapte sau luna nedormita. Pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabisav spune:

Multumim tuturor de urarile de La multi ani.
Dorim si noi tuturor delfinasilor sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Multi pupici dela noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Catalina - faina sugestie nu ne zici si preturi?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

In jur de 25eur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

VICTO bafta cu dormitul copiilor impreuna !!!!!!!tinem pumnii!
or sa mai faca ei traseu la tine,uneori,dar o sa fie bine,ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna fetelor!

Eu acum citesc din capitolul anterior, ca sambata am avut musafiri toata ziua si vineri am facut pregatirile pentru sambata, asa ca acum, cand musafirii sunt la culcare, apuc si eu sa va citesc...in primul rand pentru ca mi-ati lipsit doua zile in care nu am apucat sa va citesc.

Am ajuns la Ilinca79 care intreba unde se gaseste Magiun de Topoloveni in afara de Selgros si vroiam sa ii spun ca zilele trecute am vazut in Mic.ro - acum nu sunt foarte sigura daca aveti si in Cluj aceste magazine - Bucurestiul e plin!

Revin!

Mergi la inceput