Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara ar merge tot timpul daca ar fi dupa ea. nu are un program in care se plimba in picioare iar eu nu stau sa o incalt de fiecare data, deci tot in sosete umbla si a mea

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

poate sunt defecta, dar inca nu am pus-o pe maria sa mearga si nici nu o vad interesata!

sta pe picioruse sprijinita desi nu e ff stabila se ridica in picioare daca sta pe fund si are pe ce sa se sprijine cu picioarusele si o bara de care sa se sprijine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Si eu stiu tot de mersul descult la inceput (prin casa binenteles, afara probabil ghetutele cu glezna). Radu a mers prima data pe nisip, la plaja. Oricum noi avem avantajul faptului ca majoritatea vor merge singurei pe timp de vara.
Pentru incaltat prin casa sunt si sosetutele cu talpa flexibila din piele, antiderapante dar care se muleaza bine pe picior. din pacate nu prea se gasesc marimi mici. Si nici nu ies usor din picioare sa le piarda pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anca, eu nu o pun sa mearga, dar a descoperit statul in picioare, si de vreo 2 sapt a inceput sa paseasca...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Bravo lui Vladut pt. statul in picioare.
Cred ca noi ramanem la urma cu progresele motorii. De acum ma plang eu in locul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sta in picioare dar atat!

inca nu s-a ridicat singura in picioare parcurgand toate etapele asa ca nici nu o incurajez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Catalina - faina sugestie nu ne zici si preturi?

Anca- si eu sunt pro invatat sa mearga desculta. Ma rog noi deabea azi ne- am rostogolit de pe spate pe burta si daca nu era sticla de ulei de masaj, care se chinuia sa o prinda, cred ca nu se intampla. Da semne ca ar vrea sa ridice fundutul cand sta pe burta - ma gandesc eu ca e semn de mers in 4 labute.

Si a mea a adormit greu si e inca agitata in somn.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici eu pana acum 3 zile nu am prea facut pasi prin casa, dar am vazut ca, cum prinde ceva de care se poate agata, cum se ridica in picioruse si in plus, am vazut ca isi tine toata talpa pe pamant, asa ca m-am gandit ca e pregatit sa ne rupa spatele...La premergator am zis pas deocamdata, vedem cat ma tine aceasta hotarare.
Noapte buan fetele si vise placute

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara!!!

Rodyk am facut prajitura aia cu mar e super buna daca mi-ar fi ermis silueta as fi mancat-o toaata pana acum, dar m-am limitat la 3 bucati

am adormit si eu terorista pe la pra 20 dupa ce facuse baie si tot tacamul dar dupa 30 de min se trezise....acum e pe paturica ei bea suc era pus de dupamiaza in canita ei si uitat intr-un colt, a facut rostogoliri pana la el impins cu picioarele si acum bea de n-are aer

si eu cred ca anca are dreptate si cand va venei vremea si eu o voi lasa desculta(sosetele) sa invete sa mearga

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, tineti-mi pumnii, ca i-am culcat pe nazdravani in aceeasi camera. doar doar or dormi mai bine amandoi.
stefan s-a laudat ca dc se trezeste, il linisteste el si apoi se culca la loc.
eu tot sper sa doarma in patul lui, sa nu mai vina peste noi.
desi dc acum e liber biroul proabil sotu va poetrece nopti lungi la jocuri online

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput