Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
gabisav spune:
Scuze Paula, Poate ma ajuti sa intru in gmail, doc, ca eu nu ma descurc. Sau spune-mi te rog ce trebuie sa fac sa ajung acolo.
Mersi mult.
saddie spune:
Buna dimineata! (mai pe la pranz asa )
Dimitrie, Miruna-Ioana, Eva, Mara Nicolle, Ioana Maria
Multumim de urari! Va servim cu cafeluta sau fresh de porto si strudel cu mere (cald de la brutarie ca eu nu ma pricep sa fac )
Noi nu ne ridicam inca in picioruse iar daca o sustin de subrat sta pe varfuri sau topaie dar nu face pasi. In schimb patrulam in patru labe pe unde prindem si am invatat sa ne ridicam singurele in fundulet si in genunchi.
Nici noi nu avem nici un dintisor desi cred ca o sa ne apara unul cat de curand ca miorlaie si roade tot ce prinde cu furie asa.
Sapt. viitoare trebuie sa ajungem sa facem un set de analize de sange si pipi ca nu se mai poate. Copilul asta nu asimileaza nimic din ce mananca. Luna asta a luat 170gr toata luna, in conditiile in care mananca cam 180-200 fructe, 150-180 legume cu carne sau branza, si trei mese de 180 ml de lapte.
Am avut o saptamana de balamuc nici nu mai stiu daca am apucat sa intru sa va zic ceva. Eu am pocnit masina de doua ori (pentru prima oara in 5 ani ), tata lu' copilu' si-a tras o ruptura musculara de toata frumusetea, asa ca cateva zile am stat si dupa el si dupa copil de mi-a iesit pe nas.
Partea buna e ca am achitat concediul la turci, mergem de pe 23 mai aici: http://www.baruthotels.com.tr/lararesort.asp. Abia astept!!!
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
paula_m spune:
Gabi, ai mail-ul si parola? Daca nu le ai, spune-mi si iti trimit PM.
Edit: Stai asa ca tu nu ai activat PM. Tb sa intri sus in Contul meu, apoi Editeaza profil, apoi optiuni profil, si acolo ai Mail ed al membrii- si tu treci optiunea DA.
Cred ca asta e, ca de cand mi-am activat eu PM, a trecut o gramada de timp.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
Victo spune:
ca sa va destindeti
asa arata bucataria mea de dimineata :):)
http://family.webshots.com/photo/2365104650102838148qAshSM
si cand ma gandesc la sotul lui kata cum lasa el seara bucataria luna...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de astazi
Isa
nu am prea reusit sa intru...ieri seara am fost la o zi de nastere, baietelul nasilor...si prima parte a zilei am petrecut-o uitandu-ma dupa play station 2, 3 etc ...pana am aflat ca are portabil si am inceput sa caut jocuri adecvate varstei
ce vremuri grele ne asteapta
Catalina peste cica de la 9-10 luni
Katalina fain scaunul sa il folositi sanatosi...de unde l-ai luat pana la urma? de la noi sau Ana
Paula super tare
Ramo felicitari pt no.2
groaznica povestea cand vorba ta, DM era peste drum...si la orice colt e o farmacie unde gasesti un borcanel ceva
Rody te asteptam la MS
despre gradinite private la noi 600/luna/masa + program prelungit 8.00-17.00
Aelita urata patania cu jucaria
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Musai sa fac si eu orez copilului. Io nici nu stiam ca nu e voie. Si, hai sa ma laud cu lenesul meu: sta in picioruse, daca are de ce se tine, si sta bine, si ii place!!!! Iu-huuuu!!!. No, aleluia, ca face si copilul asta ceva! Acum la noi sunt 6 grade, ce zici Rodi? te bagi? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
bravooooo
fetelor iaurtul cum va iese, ma refer la taxtura? ca al meu e ca un lapte batut mai degraba
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
cris2010, ooana
Iulia, Anamaria si Iulia, nu am mai avut timp ieri sa intru si urez azi LML!!
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana
Mara Nicolle de Alice
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika
bambi, si Isa pange asa fara lacrimi daca nu-i dau ce-ar vrea. dar cel mai simplu e s-o mut de acolo, sa-i distrag atentia. in nici un caz sa fac cum vrea ea, ca e mult prea devreme pentru a juca dupa cum canta ea
victo, cum au dormit baietii? dar tu? am citit acum ca n-a fost prea bine... de ce nu te mulgi doar putin, cat sa nu mai fie durerosi?
cristina, dar ce noapte ai mai avut!! cum il pui cu tine in pat? culcat? eu cand aveam chef de conversatie sau joaca si o puneam in patul mare (ca sa mai pot eu dormi ) o puneam in fund, cu spatele la mine, si isi vedea de joaca ei o vreme...
asa-i ca delfinariul e o enciclopedie? orice cauti, gasesti! cu explicatii, cu exemplificari, cu poze si uneori cu preturi
giorgia, superb parcul ala
saddie, mai aveti putin si mergeti in concediu! relaxare placuta!
victo, stai linistita, duminica dimineata asa arata si bucatatia mea, chiar mai rau!! ca e mai mica...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana
Mara Nicolle de Alice
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika
La multi ani si de la noi !
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
noi am fost aseara la cumparaturi, apoi la plimbare, ne-am oprit si pe la nasi unde am uitat de noi, ca am stat pana la 3. Isa a dormit in carucior, s-a mai trezit, a ras si a plans cand a vazut multa lume (pe unii nu-i cunostea). chiar ma gandeam ca in Ro o sa stau tot cu ea in brate pana se obisnuieste cu alte fete si voci...
acuma ne pregatim de mers la un gratar, o sa fac si poze sa vedeti ce vreme superba e!!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
hello !!!
Miruna-Ioana
Eva
Mara Nicolle
Medeea
Ioana Maria
La multi anisori!!! sa cresteti mari si sanatosi !
in sfarsit am dormit si eu mai bine azi noapte cand fu luna mai aproape de pamant oaare cand o sa se mai repete fenomenul ?!!
la noi pare asa frumos afara si cald dar e destul de rece , 6 grade. e un soareeee de abia ma abtin sa nu ies ,da mii ca ma intorc imediat cum dau cu nasu de racoare
fug ca striga Andra dupa mine
Mami de Andra Maria 02.08.2010