Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Maribell FELICITARIIIIIII ce ma bucur cand vad fetite

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Felicitari !!!ce mai 2printese! 23+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Roxy am vazut si eu caruciorul sa l stapanesti cu placere! Iar burtica frumusica focNoapte buna burticilor! 23+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

F E L I C I T A R I P E N T R U F E T I T A!!!!!! Sa ai in continuare o sarcina usoara
Acum pe seara se pare ca am scapat de febra
Fetele cum simtiti voi contractiile astea ? Apareau si la eco sau control cand ati fost la dr?
Eu de la starea de raceala am simtit-o f putin pe buburuza azi , si aseara umpic cand m-am bagat in pat ...cred ca este deranjat si ptr ea cum ma incordez din toate atunci cand stranut ,offf
va pup si o noapte linistita

17+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

roxy, eu as vrea sa fiu in locul tau si sa l simt des pe bebe.nu cred ca e de rau deloc.

mamutz, eu cred ca bebe doarme de rupe, de aia nu mai misca f activ. eu il simt 1-2 secunde pe zi, seara. stiu ca n am atatea sapt cat voi, dar al meu e lenes rau.si eu ma gandeam sa ma duc la o eco. azi e prima seara cand l am simtit 5-6 secunde, in loc de 1-2, adica a avut si el 4-5 miscari una dupa alta. in rest, toata ziua nimic, nimic.prb e f lenes. singura diferenta este ca acum il simt mult mai puternic, nu mai este o fibrilatie de muschi, e o atingere clara, ca o mica lovitura.:) prb urmat 3 zile n o sa mai simt nimic.......ca asa face, dc intr o zi e activ, apoi doarme de rupe. se reface.

alexia, ma bucur ca te simti mai bine!! da i cu osccilo.

maribell, felicitari pentru fetita.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
18+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bravo maribell

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara !!!

Va multumesc fetelor pentru gandurile bune si sfaturi. Sincer pana acum nu mi-a trecut de tot durerea...vine si pleaca (insa nu depinde deloc de nivelul meu de activitate; ma apuca durerea cand are ea chef). Oricum, cu paracetamol si multa apa vad ca e ok. Oricum maine fac programare la medic . Inca ma simt rau si mai nou ma chinuie si greturile.

maribell felicitari pentru strumfitza

Va pup, fug si eu la somn, poate de data asta dorm..de ceva timp imi e foarte foarte greu sa dorm...

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 20+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Maaaa ce burticute frumoase! ... si mari , ce sa mai!

Maribell felicitari pt fetita!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

fecian,bafta la doctor

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza:)

Bafta la doctor celor care au programari astazi.

Felicitari celor care au aflat ce se ascunde in burtica si ca este bine sanatos hehe:)

Va doresc o saptamana frumoasa. cat ma putin stres:) va pupic pe burticute

16 cu

Mergi la inceput