Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza burticutelor!
Rammy si Roxy, superbe burtici!
Maribell, felicitari pentru eco ! si pentru culoarea caruciorului! mai recupereaza si fetele!
Alexia, multa sanatate!
Babyblue, ar fi super sa fie bb asha si dupa ce nasti...sa nu fie plangacios si agitat, ci cuminte, mancacios...

Eu abia astept sa vina miercuri sa fac morfo!!
Va pup pe toate!

22+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata!

babylicious, bafta la morfo miercuri !

Felicia, multa sanatate in continuare !

Sa aveti o saptamana usoara si fara boli!

Eu ma simt mai bine,dar inca sunt "pe baricade" !

Acum am fugit la invatat pt ca dupa amiaza am un examen (partial) !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 24+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor,

O cafea din partea mea sau ceai cu lamaie, dupa caz.
Sanatate multe bolnavioarelor, adica lui Anaemi, Fecian, Alexia!
Maribell, ce bine ca recupereaza fetitele felicitari acum pe bune, sotul ce a spuns? "inca o fata?!"

Felicia, sigur nu ai la rinichi ceva nisip care se transforma in pietricele? ca zici ca nu te ustura cand faci pipi, dar te deranjeaza in rest... nu sunt medic, dar mie intuitia asta imi spune, ca "nasti" o pietricica. Da doamne sa nu fie ca mine, sa fie ceva mai simplu....
Mamutz, se pare ca bebe are astenie de primavara si al meu a avut o perioada din asta, de obicei e foarte, foarte activ si a avut o perioada de cateva zile in care ma deranja de 2-3 ori pe zi, maxim. Dar, daca il simti, nu vad sa fie probleme.
Corry, parca tu intrebai de stimulentul de 500 ron pe luna. Se da doar in prima varianta, cea cu 1 an acasa max. 3.400 ron/luna, daca te intorci la munca oricand in primul an. Si primesti banii astia pana face bebe 2 ani. Pe varianta asta vreau sa ma bazez si eu...
Mai am o intrebare, eu stiu ca la varianta de stat 1 an acasa poti sa optezi sa mai stai inca un an (adica pana la 2 ani, cum era pana acum) dar fara niciun ban din partea statului. Intrebarea este... cum e considerata perioada asta pe cartea de munca, e trecuta ca si concediu fara plata, sau cum?
Roxybarbu, super carucior! abia astept sa incep sa cumpar si eu chestii pentru bebe, desi mai am destul timp. Am primit de curand un biberon anti-colici si un termos special pt biberon. Primele mele chestii de bebe, ma uitam la ele si parca nu ma mai saturam se pare ca o sa primesc si scoica de masina, deci am scapat de una. Scaun o sa imi cumpar, dar scoica, pentru 5-6 luni cat se foloseste, parca mi-era aiurea sa dau bani pe ea, nici nu stiu cat de des o sa merg cu bebe cu masina...
Ramyy, ce burtoi! mai fetelor, sunt eu anormala? ca in comparatie cu voi (ramyy, roxybarbu, anaemi) am burtica miiiica! o fi ceva in neregula?
Zicea cineva ceva de suc de portocale, fresh. Atentie mare cu sucul de portocale, si nu numai in sarcina.
Am citit un articol care mi s-a parut foarte bine argumentat. Pe scurt, cateva studii au aratat ca unul din motivele pentru care obezitatea in America creste de la an la an e... din cauza sucului de portocale (cel fresh). Motivul: portocala contine zahar, destul de mult. Dar, daca mananci o portocala, nu e nicio problema. Problema se pune in momentul in care pentru un pahar se fresh de portocale se folosesc 4-5 portocale, deci nivelul de zahar e mult mai mare. Si daca acest obicei se formeaza zi de zi.... intelegeti unde bat.
No, acu, fetele din America sa nu se supere pe mine, e doar ceea ce am citit dar mi s-a parut destul de logic...
Pup toate burtoasele!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Servus fetelor.
De cand n-am mai fost pe la voi a-ti crescut, aveti multe vesti bune si cateva mai putin bune.
Felicitari pentru fetele cu vesti bune si sincere pareri de rau pentru cele racite si cu probleme de alta natura.

Noi suntem bine, bebe creste, are 407 gr. E mai mic cu 3 zile decat ar trebui, iar chestia asta m-a intristat putin. Dar totusi e un bebe activ ce face tumbe si rostogoliri de mi se onduleaza burta. O fi mai micut de la sportul pe care il practica. Vineri cand am fost sa ne revedem a venit si fratele meu, ce emotii a avut saracu de a dat un cot la un dulap de prin cabinet (are 20 ani si e foarte mandru ca va fi unchi). Sotul nu vrea sa rateze nici o ecografie, e foarte schimbat de cand e insarcinat. Nu ma lasa sa fac curatenie, a curatat el toata mizeria de pe gresie dupa ce ca a fost plina de resturi de la gletuit si zugravit, faianta la fel. Vine mobila de bucatarie si de aia. Abia astept sa o vad.
Abia astept sa ma mut la casa mea. A fost asa de bine acolo cat am fost sambata.

Ce faine burtici aveti, sa va traiasca.
Si cate carucioare la orizont....ce sentimente placute.

21 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ireth, nu te grabi cu scaunul de masina, scoica se foloseste pana inspre un an, de fapt asa e indicat sa o folosesti, fiindca se monteaza cu spatele la directia de mers si la un eventual accident, chiar si usor, gatul lui bebe nu este solicitat. Ei nu au muschii gatului suficient de bine dezvoltati, astfel incat chiar si la o frana serioasa tendinta este sa vina brusc cu capul in fata, si se pot intampla nenorociri.
A mea n-a mai vrut sa stea in scoica de la 10 luni, a trebuit sa-i luam scaun, altfel numai puteam circula cu masina.

Omibaba, nu te intrista ca bebe e mai mic cu 3 zile, e ceva f obisnuit, poate sa recupereze, sau poate conceptia a avut loc mai tarziu

Maribell, felicitari pentru fetita, pana la urma procentul cred ca va fi spre fifty-fifty

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Adra, intr-adevar stiu ca scoica se foloseste in sens invers de mers, dar am vazut la Babyexpo un scaun de masina de pe la 6-9 luni (nu mai stiu) pana pe la 4-5 ani, foarte jmecher, inclusiv cu posibilitatea de a il tine invers, adica exact ca pe scoica. Si se scot tot felul de chestii de pe el sa il faca din ce in ce mai mare, ca sa ajunga pana la 4 ani. Si chiar ne gandeam ca sa folosim scoica cat om folosi-o, si dupa sa luam un astfel de scaun de masina. Alex era foarte incantat de scaun, chiar daca nu era foarte ieftin (orice pentru masina lui pretioasa )

Omibaba, no worries, si mie mi-a zis ca bebe e mai mic, dar sunt 2 chestii de care trebuie sa tii cont:
- la momentul respectiv nu luam vitamine prenatale (si stiu ca au si ele un rost, ajuta la cresterea lui bebe)
- ecografia, de orice fel ar fi ea, e informativa. Adica de-aia se tot schimba data nasterii de la eco la eco, se schimba si varsta lui bebe... probleme sunt - din cate stiu eu - cand exista un astfel de trend de scadere de la o ecografie la ecografie... se vede ca tot ramane in urma. Dar nici atunci nu inseamna ca e o problema in adevaratul sens al cuvantului, ci ca bebe e mai... lenes. Nu asimileaza asa bine.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

multumesc mult fetelor care mi-au raspuns!

m-am mai linistit acum! a trecut!
m-am panicat foarte tare, am sunat la doctor ieri si in timp ce eu eram serioasa sii ii explicam cat mai bine sa inteleaga omu la telefon pe el aproape ca l-a busit rasul si mi-a zis ca o fi avut si ea vreun picior pe acolo!

in fine, pe 29 mergem la 4D ! abia astept, promit ca pun pe cont poze si inregistrare! apropo de cont, am pierdut parola! daca poate cineva sa-mi dea pe privat!

dulce toate burticile nazdravane!

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_81

hello burtici!

de ieri am simtit ca o galma in partea dreapta undeva unde ar fi zona apendicelui.
azi noapte am stat cu mare teama, parca nici nu-mi venea sa ma intorc de pe o parte pe alta, doare putin la miscari, foarte putin, dar eu sunt tare panicoasa!

aveti idee ce e? se simte asa la mana ca o intaritura a abdomenului in acel loc! v-ati confruntat cu asa ceva?

pup!

Alexutza in cate saptamani de sarcina esti? Eu o mai simt asa pe gargarita sau se contract uterul....

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 25+
DPN 04.07.2011

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia Ioana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Ireth ma bag si eu la un ceai cu lamaie, daca mai este...

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Aveti dreptate fetelor referitor la faptul ca bebele meu e mai micut.
Incerc sa nu ma ingrijorez, dar stiti voi, gandurile unei viitoare mamici tot la bebe sunt.
Nici eu n-am luat vitaminele, m-a durut stomacul de la ele si le-am abandonat. Poate de aia e bebe mai mic cu 3 zile.
Acum mi-a dat altele, sper ca de la ele voi fi bine si bebe la fel.
De activ e activ, misca foarte mult intr-o zi, spre bucuria mea si a sotului care e foarte mandru ca va fi tatic.

Voi cu kg cum stati? Eu maine intru in luna 5, iar kg doar 3 in plus.
Poate ca si eu nu voi lua mult pana la final desi mananc normal ca si inainte de sarcina.
Nu mai tin minte cine vroia sa aiba doar vreo 8-9 kg in plus la final. Poate si eu voi fi la fel.

Multumesc ca sunteti alaturi de mine.

21 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth
. Ramyy, ce burtoi! mai fetelor, sunt eu anormala? ca in comparatie cu voi (ramyy, roxybarbu, anaemi) am burtica miiiica! o fi ceva in neregula?
19+

Ireth cred ca nu putem sa facem comparatii, crede-ma in 6 saptamani se schimba multe cred ca daca vrei totusi sa-ti compari burtica poti sa o faci cu lulusor,Burtocika,Krissy si eventual Babyblue daca nu ma insel ele au cam aceeasi varsta de sarcina ca si tine

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput