FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 7
lorelei78 spune:
Merci frumos,byti...a trecut raceala,dar mi-e cam teama pt ca am avut febra(ce-i drept nu mare)...Nu o sa mai beau nici ceai,mi-am luat multe fructe si am obiceiul zilnic sa iau cate o lingurita cu miere(cu scortisoara cica ar face si minuni,am inteles ca e recomandata si pt infertilitate sau ma rog,acum la FIV e chiar ok)...Am ceva emotii cu inceputul de raceala,bine ca m-am pus pe picioare,dar mi-e teama pt ziua de ieri cand am luat ceai si paracetamol...Ce-i drept ceaiul a fost de ceapa,cel mai groaznic posibil,dar e bun pt raceala si nu vroiam sa iau altceva
llary spune:
Lorelei-ptr gat ridiche neagra rasa cu miere ffffffff buna!
Succes fetelor si sa dea DD,dar cu IA sansele sunt scazute........ptr voi o sa fie bine,va pup
Fetelor v-au durut punctia si embriotransferul?
tamys spune:
Ilary la punctie nu simti nimic ca te adoarme si dupa trezire simti o mica durere la ovare si nu te mai doare dupa 2-3 zile iar la embriotransfer nu simti nimic, problema a fost cu vezica plina eu am fost de vreo 5 ori la baie (ca goleam cate putin) ca a intarziat dr o ora. Singura problema este sa ai vezica plina asta a fost partea cea mai grea din tot Fiv-ul. Si dupa embriotransfer trebuie sa mai stai vreo 20 de min cu ea plina... Dar merita tot sacrificiul. 
Sper sa nu mai fie nevoie sa faci Fiv ca o sa vii cu un beta mare.
La 1 aprilie fac testul beta. 
anca_alin spune:
ilary, stiu ca sunt sansele scazute la IA, dar daca e sa fie...??!!
oricum incercarea moarte n-are, inca o data si va prindem din urma, adica o sa fim si noi printre FIV-oase :)
asta e, capul sus si mergem mai departe
pt cele care au facut FIV cat costa cu aproximatie, bine exceptand medicatia, mai este necesar ET-ul??
astept raspunsul vostru, sunt incepatoare in <ale SIBIU-lui>
scz, nu gasesc ghilimelele pe tastatura![]()
tamys spune:
Anca_Alinpreturi proceduri:
-prima consultatie 80 ron
-FIV z1-3 -6.798 ron
-FIV z4-5 -7.662 ron
-ICSI z1-3 -8.078 ron
-ICSI z4-5 -8.942 ron
-IA 1.060 ron
-IA donator 1.920 ron
-ET dupa dezghetare 1.280 ron
(preturile nu includ medicatia si analizele necesare)
-spermograma 100 ron
-inghetare embrioni si conservare pt fiecare an 960 ron
-inghetare sperma si conservare pt fiecare an 960 ron
Medicamentele costa in jur de 4000 lei.(depinde de stimulare)
Andrreea spune:
Adnana multumesc pentru urari!!Iti doresc si tie,din toata inima o sarcina usoara si la termen!!
Amandoua eram foarte dezamagite dar Dumnezeu ne-a ajutat sper sa fie bine si de acum inainte..
Lorelei tu urmezi :D
Racheel mare noroc ai avut iti doresc si tie aceleasi lucruri sa ai un bebe sanatos si o sarcina la termen,cred ca asta este cel mai important.
Sper sa stea si la mine bebe in burtica 9 luni de acum inainte..Doamne ajuta!!
Cat despre rugaciuni..eu chiar cred ca ele au facut minuni..
Adriana iti multumesc iubita..si eu sper din tot sufletul sa se i-a si la tine(am sa pun o vorba buna la barza,acum daca tot am prins-o de picior
n-am de gand sa-i mai dau drumul)
Ilary,ti-am raspuns la mesaj,te pup!
Adinutapop iti multumesc din suflet imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea
dar ai incredere in dr I si in Dumnezeu si sunt convinsa ca vei reusi..si eu eram lipsita de speranta dar
uite ca s-a intamplat si crede-ma ca nici acum nu-mi vine sa cred..Iti tin pumnii,
sper din toata inima sa reusesti.
Alecori iti multumesc si Doamne ajuta!!si eu astept cu nerabdare prima ecografie..iti tin pumnii si abia astept sa
ne spui ce si cum,te pup.
Bitzy,iubita iti multumesc enorm ca ai fost alaturi de mine!!M-am gandit si eu
la gemeni datorita rezultatului la beta,m-as bucura.Nu am vorbit cu dr I.Am sunat la clinica si era asistenta
care mi-a facut programarea la ecografie o sa vad atunci..si tu tot datorita bhcg-ului crezi asta?l-am facut in Z 10
Alina,sper din suflet sa va arat poze cu bebele sau bebeii!!Doamne ajuta!!
Tamys multumesc mult!!Iti tinem pumnii si sa vi si tu cu un rezultat la fel de frumos.Cat despre simptome eu nu am avut..din contra,simteam
ca imi vine menstra si sanii erau mai moi.
Monaramona,iti multumesc draguto si sper sa fie 2 bebici,dar daca nu,
sunt extraordinar de multumita si cu unul!!Te pup dulce,imi pare rau pentru ce ai patit
dar ma bucur ca bebe este bine.Abia astept sa-l simt si eu ca misca..tu cam cand l-ai simtit prima oara?
Anca_alin nu mai stiu preturile exact..cred ca in jur de 40 de milioane a fost tratamentul iar Fiv-ul(procedura,in jur de 80 de milioane) Et este
embriotransferul care este cel mai important..9atunci iti pune in uter embrionasii)
Iti doresc succes si multa rabdare daca te hotarasti sa faci FIV.
Fetelor va spun din tot sufletul ca am niste emotii enorme nici nu ma pot linisti pana la ecografie..numar zilele exact cum le-am numarat si dupa ET.Voi dupa ce ati facut primul BHCG ati mai facut dupa cateva zile?sau ati mers direct la eco?mi-e si teama sa mai fac inca un beta..
Va pup dulce pe toate si le doresc fetelor numai succese si sa vina cu vesti bune ca vad ca cei de la SB ne dau numai vesti bune 

tamys spune:
Andrreea
Pentru linistea ta sufleteasca poti sa mai faci un beta dupa 48 de ore. Si trebuie sa se dubleze valoarea care ai avut-o.
Dar la o valoarea asa mare nu trebuie sa-ti faci probleme.
Stai linistita pana la eco si ia-ti vitaminele.
adriana_1978 spune:
pt anca_alin am fost ieri la sb in ziua 10 a cm dar foliculi erau micuti ma duc din nou sambata asa au fost si luna trecuta mai micuti in ziua 9 acum m-a chemat in zile diferite sper sa fie bine pana la capat treb sa il intreb sambata pe dr I cati foliculi trebuie sa fie mai mari ca sa se prinda pt ca luna trecuta am avut unul mai mare in ziua 12 era de 15 si pregnylu l-am facut in ziua 15 cred ca ajunsese la 20 si endometrul ok,mi-a mai zis ca trat asta pot sa il fac 3-4 luni si daca nu reusim trecem la pasul urmator
tu ce mai faci cand te apuci de tratament
Ilary ti-am rasp la PM va pup fetelor

adnana80 spune:
Andreea, eu nu cred ca mai repet beta. Am vb cu dr si a zis ca nu e nevoie...astept eco. Tu cand te-ai programat? Eu nu stiu daca ajung la Sibiu, desi as prefera sa merg acolo, dar vorba dr. sa bat drumul de 4 ore pentru 30 sec de eco...
M-am mai inviorat dupa ce am vb cu cei de la SB, care, ca de obicei, iti insufla un optimism, de parca ar fi si psihologi - 2 in 1!
Parca nu indrazneam sa ma bucur, cel putin nu pana nu trecem de perioada asta de inceput, cu incertitudini.
Lorelei si Tamys si Ilary si toare celelalte fete, haideti cu beta frumos! Aveti grija de voi
.
Monaramona, ce-a fost rau sa speram ca a trecut, Doamne-ajuta sa nu mai fie nicio problema de acum incolo si sarcina usoara pana la 9 luni!
Nu stiu daca valoarea asta de beta inseamna gemeni, nu tin neaparat sa fie, pe de o parte e frumos sa fie 2, sa creasca impreuna, e o legatura speciala intre gemeni, pe de alta parte sunt si riscuri mai mari la o sarcina multipla. Dar oricati ar fi, sunt bineveniti si ma voi stradui sa ii gazduiesc cum se cuvine.
monaramona spune:
andreea primul copil a miscat la 4 luni jumate(atunci l-am simtit)dar el misca de mai demult..acum l-am vazut pe bebe la 10 saptamani si dadea din manute dar inca in burtica nu se simte..dar am auzit ca la al 2 lea bebe v-a misca mai repede pe la 3 luni jumate..acum mai astept
pupici la fete
talida nu am apucat sa schimb semnatura , nu ma bate
ca am zis sa ii raspund repede andreei si plec de pe calc ca nu prea stau in fund mult timp
MULTUMESC DOAMNE