FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 6
alecori spune:
Andrreea,adnana80 felicitari mamicutelor, sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!
Bytzi
eu deocamdata sunt ok...asteptam prima eco sa vedem cati sunt
toate fetele
bytzi spune:
Buna!
Andreeaa,am avut o presimtire ca vei reusi!credinta in dumnezeu ne ajuta de cele mai multe ori,te felicit din suflet,o sarcina usoara si pina la capat iti doresc !eu am impresia ca sint gemenasi!!!! dr ce a zis
Adnana,felicitariii!!!!sarcina usoara si pina la capat!!!
Trebuie sa fie tare fericit dr I cu atitea vesti bune!
Sinteti trecute la gravidute!
Lorelei,tu urmezi,doamne ajuta!
alina06st spune:
Wow!
2 vesti bune dintr-o lovitura!
Fetelor, ma bucur tare mult pentru voi si va doresc numai bine iar la sf anului sa vedem poze cu bebicii. Prin decembrie ar fi momentul, nu?
Andreea si eu cred ca tot rugaciunile la Doamne Doamne si la Sfanta Fecioara si la Sf Nectarie m-au ajutat. Si m-au ajutat si in continuare, ca am mai avut mici probleme in sarcina (chiar si o hemoragie... nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut in ziua aia) si chiar si acum...
Va pup cu drag si bafta tuturor!
in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 4 saptamani
tamys spune:
Andrreea,adnana80 felicitari mamicutelor, sarcina usoara si bebei sanatosi si la termen!
Eu ieri am transferat doi embrionasi (1 blasto+1 morula). I-am vazut erau foarte frumosi si fortosi.
Ilary si Lorelei va astept cu un beta mare. Eu nu simt nimic, doar sanii ma dor la atingere. Voi aveti ceva simptome?
monaramona spune:
adnana si andreea felicitari ..sa aveti grija de voi si de bebici..ca eu cred ca sunt mai multi eu am avut beta 48 in ziua 9 ..acum asteptati ziua in care sa mergeti la eco la 5 saptamani unde sa vedeti embrionasul ..bafta(se v-a vedea un cerculet dar la voi sigur vor fi mai multe
bitzi eu am tras o sperietura vineri am avut o sangerare detul de mare ..am intrat in 10 saptamani..si am fugit la spital..azi am iesit bebe e bine da din manute , toata ziua se zbenguie ..am avut un hematom care s-a eliminat..tu cum mai esti? ..am vazut ca esti un mare sprijin ptr fetelele care sunt in cursa asta nebuna a fivului ..asa ai fost si ptr mine si iti multumesc..
MULTUMESC DOAMNE
anca_alin spune:
pt adriana: ce ai facut la sibiu?
sper ca totul este ok; pupici si bafta multa
felicitari fetelor...... mamicilor
lorelei78 spune:
tamys,nu am simptome acum,doar sanii ma dor,dar sa zicem ca dureaza chestia asta de cand cu tratamentul...si mai am dureri de ovare,am inteles ca durerile astea ai fi si de la utrogestan si sunt normale si ok sa fie asa...
Partea cea mai nasoala este ca m-a incercat o raceala cu dureri de gat puternice si am vorbit cu dr I,mi-a zis sa nu stau asa,sa-mi fac ceaiuri si sa iau paracetamol.Ieri am luat un paracetamol si mi-am facut ceai cu lamaie si cu miere,azi deja sunt ca noua.Mi-am cumparat si fructe multe...Sper sa fie ok cu raceala mea,ieri am avut febra 37*C,dar mi-a scazut brusc dupa ceai si paracetamol...
bytzi,iti multumesc pt suport si iti doresc si tie o reusita cat de curand...Vom urma acum eu,tamys si Ilary,tot asa vom da vestea una dupa alta imediat
bytzi spune:
Mona,imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta....parca nu ar fi deajuns stresul dinainte de a obtine sarcina,vad ca dupa, incepe o alta lupta...dumnezeu sa-ti ajute sa fie ok pina la sfirsit,ma bucur ca bebe e ok...pup!
Lorelei,pt git sa-ti faci zeama de lamiie + miere (nu cu ceai)sa vezi ce repede trece,sanatate multa!
Alecori,ma bucur ca esti ok,asteptam eco sa vedem citi sint :)
Tamys si llary ,mult noroc!