FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 5
adnana80 spune:
Andreea, felicitari! Ai sunat la clinica? Ce ti-au zis?
La mine beta 245.83, am facut ET pe 14.03... nici nu mai stiu sa calculez ce zi e, sunt socata, sper sa fie bine in continuare
lorelei78 spune:
adnana80,bravo,felicitari!!!!Numai vesti bune azi Sarcina usoara si sa ai grija de tine,mamicuto!Vin si eu imediat cu un beta mare
adnana80 spune:
Hai, Lorelei! Mai e putin si vii si tu cu vesti bune!
Mie parca nici nu-mi vine sa cred, eram, la fel ca Andreea, aproape convinsa ca nu e nimic... dar ma tot uit la rezultat si la numele de pe foaie si iar la rezultat si... da, e chiar al meu!
Sper din tot sufletul sa fie bine in continuare, sa nu se intample nimic care sa strice minunea asta si va doresc tuturor beta mare si sanatosi!
racheel spune:
Buna fetelor
Va urmaresc din septembrie si m-ati convins sa apelez la aceasta clinica pentru FIV.Dar in decembrie am ramas graviduta natural.
Vreau sa o felicit pe Andreea ca i-am urmarut cazul si este din Craiova ca si mine.FELICITARI mamico si sarcina usoara si fara greturi sa ai.Bebe sa stea in burtica cuminte cel putin 38 de saptamani.
Ai dreptate cu rugaciunea catre Sfantul Nectarie si Maica Domnului.T
Felicitari Adnana si sarcina usoara
Lorelei stiu sa ai luat doi puiuti acasa.Totul o sa fie bine.Trebuie sa ai incredere in Dunmezeu.
Parca v-as cunoaste de o viata.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
adriana_1978 spune:
bravo fetelor,andreea ma bucur tare mult ca ai reusit te-am tot urmarit de la ET felicitari sa ai o sarcina usoara si sper sa se ia si la mine asa e trebuie sa avem incredere in Dumnezeu nu ne lasa la greu
bravo adnana80 felicitari
cmcir spune:
Buna fetelor !
Va urmaresc din noiembrie si m-am bucurat si intristat alaturi de voi in tot acest timp . As avea si eu o intrebare , daca stie careva dintre voi despre un Fiv reusit la Sibiu pentru mamicute de peste 40 de ani.
multumesc
lelu spune:
Felicitari fetelor
Asa ma bucur de tare cand aud reusite la Sibiu, sper sa fiu si eu una dintre ele
va pup
adinutapop spune:
Buna ziua tuturor!
Imi doresc si eu f. mult un copil. Am scris mai mult la cap. laparoscopie, caci asta ma asteapta intr-un viitor f. apropiat.Dupa operatie cred ca va urma FIV( dupa cate mi-a spus d-l dr. Ispasoiu).
Voiam sa-i transmit si eu FELICITARI! Andreei, o sarcina usoara si multa sanatate si tuturor fetelor care au reusit.
Ma bucur f. mult pentru fiecare dintre voi care reusesc!!!
Va multumesc si voua si sper sa va ajute Dumnezeu pe fiecare sa va indepliniti visul!