FIV la Sibiu(25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

adriana, intai sa-mi vina cm, dupa care, daca se intampla ca la IA trecuta, in ziua 2-a ded CM ma voi duce la clinica pentru ecografie, dupa care stiu exact cand incep tratamentul
mersi andrreea pentru raspuns si pentru incurajare, multa sanatate la amandoi
tamys, mersi si pentru lista de preturi, am vazut-o demult, era vb de ce vi s-a intamplat voua concret, cele care ati trecut prin asta
sa auzim numai de bine, cu vesti extraordinare pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Anca_alin, pe mine m-a costat 150 de milioane, dar eu am facut stimulare 13 zile cu doze f mari, de 300 si 350. Altfel ar trebui sa te incadrezi pe la 110, 120 milioane.

Loreley, nu-ti fa probleme pt paracetamol, e permis in sarcina, doar sa nu fie paracetamol sinus. Important e sa nu stai cu febra. Asta dauneaza rau. Ma bucur ca esti mai bine!

Mona, stai cuminte in pat macar o sapt. Am trecut si eu prin asta tot in sapt 10 si repaosul la pat cred ca m-a ajutat cel mai mult

Multa bafta, fetelor!

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Felicitari Andreea si Adnana80
Sa incercati sa va relaxati pana la eco. Nu mergeti prea devreme.
Eu la 5 sapt si 5 zile am mers sa vada cati sunt si m-a rechemat la 6 sapt si 6 zile sa-l vedem pe bebe (adica pe marti 29).
Nu mai am rabdare deloc. Cu rabdarea o sa fie cel mai greu si la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Nu prea mai am rabdare pana in 31 martie cand va trebui sa fac testul.Am emotii datorita racelii ,desi ma ajuta Dumnezeu caci a fost cea mai scurta raceala din viata mea...Ma rog sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna!

Andreeaa,da,dupa valoarea BHCG as zice ca sint gemeni,oricum ai transferat 2 blasto,e f posibil sa fie asa :)

Lorelei,trebuie sa ai rabdare....tu pe 22 ai facut transferul?hai ca cu ajutorul lui dumnezeu v-a fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Da bytzi,pe 22 martie am facut transferul...Am emotii acum cu febra care am avut- o chiar pe 23 martie de 37 *C...Eu tot ma rog sa fie bine si pentru mine si sa dau si eu vesti bune saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna ziua fetelor
va citesc de ceva timp si ma bucur nespus pentru toate cele care ati reusit, sa va dea doamne doamne sarcini usoare si bebei sanatosi
cel mai probabil va trebui sa urmez si eu FIV dar inca nu stiu cand. Deocamdata astept cm pentru a repete HSG si in functie de rezultat vom decide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Bun venit Yasmi!
Si pe mine ma va astepta FIV.
Sa te ajute Dumnezeu si sa ne ajute pe toate sa avem un bebe... sau mai multi.

Multa sanatate tuturor fetelor,rabdare si nadejde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lorelei 37 de grade este temperatura normala a omului. Daca aveai 38-39 sau 40 de grade atunci trebuia sa te ingrijorezi.

Tu ce simtomptome ai? Ca pe mine ma doare usor burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Bun venit Yasmi si Adinutapop printre noi

Va asteptam cu vesti pozitive.

Mergi la inceput