FIV la Sibiu(25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,sper sa vii cu un rezultat bun de ziua mea,macar tu sa reusesti,caci atunci vei face betahcg chiar de ziua mea...M-am rugat asa mult sa fie bine,dar am CM sigur,dr I inca mai spera ca am si una si cealalta,ci bebe si CM peste,dar cate fete patesc asta?Cam greu sa mai fie adevarat...
Oare daca am facut FIV in martie pot sa mai transfer 2 embrionasi in aprilie sau e prea repede si trebuie sa mai astept?Mi-e teama si de hidrosalpinx,ca se reface si acum as mai beneficia de scoaterea lichidului la punctie din martie,asfel incat nu as mai face si o alta punctie mai incolo.Sincer,daca ar trebui sa mai astept as opta pt clipsarea trompelor,asa cum a facut uratica,banuiesc ca as fi 'safe' pt mai mult timp asa.
Doamne ajuta pt Tamys,Ilary si toate fetele care mai asteapta raspuns si pt gravidute sa aiba o sarcina cat mai usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei78 eu am facut fiv in noiembrie, pe data de 20 nov.2009 am avut beta negativ iar pe data de 6 feburarie 2010 am pus 2 embrionasi congelati care culmea am avut mai mult succes cu ei dar in final nu a fost sa fie .
Doar eu sper ca nu va fi nevoie de FET poate sunt acolo embrionasii si se lupta sa traiasca , Doamne ajuta !

Doamne ajuta-ne si pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna ziua fetelor, desi vad ca lorelei e trista, eu ma rog la doamne doamne sa fie cum zice dr. I, sper din tot sufletul sa fie bebeii tai acolo in burtica bine
Abia astept sa primiti confirmarea si tamys si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Buna Misspii!
Ce faceti?
Sunteti bine?Nu ai mai dat nici un semn de viata!
Cum ti-a iesit rezultatul la amniocenteza?
De asemenea Lemurico nici tu nu ai mai dat nici un semn de viata?
Ce ai mai facut ?
Astept vesti!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lorelei eu am facut fet unul dupa altul unul in septembrie si altul in octombrie apoi a zis dr i sa mai stau o luna sa ovulez si urma sa fac in decembrie , dar urma sa il fac de revelion si s-a mai amanat cu o luna si in ianuarie a fost cel norocos

10+

Mergi la inceput

Merci frumos,inseamna ca pot si eu sa fac in aprilie iar ET.O sa vorbesc maine cu dr I dupa rezultatul bhsg.M-am mai linistit acum.Oricum nu voi mai putea sta in patut nici macar 1 zi dupa ET,pentru ca am beneficiat de prea multe zile de concediu deja.Multumesc pentru toate mesajele care se indreapta catre mine si va doresc numai bine si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Lorelei am intrat special sa vad cum te mai simti..imi pare rau de sangerare..dar poate totusi este bine..sper dn tot sufletul sa ai beta pozitiv

Monaramona multumesc frumos pentru raspuns,pe mine ma interesau si preturile de la eco..am auzit de la cineva ca sunt niste preturi exagerat de mari si vroiam sa stiu ca sa fiu pregatita cu bani la mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus Essperantza,din pacate nu suntem bine.rezultatul la amio este relativ bunicel ,la unul din ei a iesit ceva dar se pare ca nu este relevant deoarece este pe o ramura secundara a cromozomului (nu stiu exact explicatia dar e fara relevanta clinica) dar din pacate se confirma sindromul transfuzat-transfuzor.cel mic are deja probleme la inima ,insuficienta ,lichid acumulat si cord marit - nu se stie cat o sa mai reziste.luni ma duc din nou la cj,am fost si ieri.O sa nasc f repede ,speram sa ajungem in sapt 30 -la cluj.medicul din oras a zis ca o sa colaboreze cu cei din Cj sa nu stau internata pana in 30.o sa fac cezariana in momentul cand se considera ca unul are sanse mai mari dar sper sa reziste si inimioare celui mic.suntem distrusi .au zis ca putem sa-i pierdem pe amandoi daca cel mic nu o sa reziste ca ei au o placenta.tu cum esti? sper din suflet sa fiti bine si sa nu ai nici o problema.vorbim? cand mai mergi la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor sunt in ziua a 7-a de la ET si a inceput o scurgere maronie.

Nu mai am rabdare si maine o sa fac beta.

Mergi la inceput

tamys,tu ai mai ramas dintre noi doua sa dai vestea cea buna,iti tin pumnii...Nu te stresa,ca eu de ieri plang in continuu si nu stiu cat de bine am facut,acum imi pare rau ca nu am putut sa fiu mai puternica.
misspii,ma rog la Doamne Doamne sa fie cat mai tarzie nasterea si sa fie bine ambii bebei.Fii tare,te rog
Va pup pe toate!

Mergi la inceput