FIV la Sibiu(25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos pt suport,fetele!
Mi-a curs putin,pe hartie vad ca nu se ia...Sunt in Z7 de la ET,oare sa nu mai astept pana joi,pot sa merg maine sa fac beta,in Z8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Lorelei
Eu am facut beta in Z7 de la ET si a fost in jur de 50 valoarea.
Trebuia sa fac in Z9 de la ET dar nu am mai avut rabdare.
Ai avut ET cu embrioni de z5?
Bafta la Beta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lorelei Poate este de la nidatie trebuie sa stai in pat.
Eu zic sa nu faci maine beta ca poate nu iese asa repede si iti faci rau.

Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Lorelei, nu dispera, stai linistita, ca nu ai de unde sa stii de la ce este sangerarea. Poate sa fie foarte bine de la nidatie, cum au avut atatea fete... Fa ce ti-a zis dr si asteapta pana la beta. Tine-te de utrogestan si incearca sa te relaxezi, stiu ca e greu, dar mai ai putina rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Lorelei, si eu cred ca e bine sa urmezi sfatul medicului.Nu-ti pierde speranta si continua sa te rogi!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Am fost ieri la dr. Chicea!
Programarea era pentru 17,30 si am intrat aproximativ pe la 21,30........In cabinet am stat 5 minute! Nu am mai pus nicio intrebare, caci nu mai aveam pofta de nimic.
Nu am indraznit sa spun medicului ca nu este normal sa programeze atatea femei intr-o zi si nici altii nu cred ca au facut-o!
In rest nimic de reprosat in timpul consultatiei.........calm, amabil!
Sper ca in timpul FIV-ului nu voi sta ore in sir pentru monitorizare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

andreea eu am facut eco (primul )la 5 saptamani la sibiu, din cauza unor sangerari minore am facut altul la 6 saptamani(mi-a zis dr i sa repet eco la 7-10 zile ca sa vad inimioara), apoi am facut altul la 9 saptamani deoarece am avut o sangerare mare si m-am dus la spital, acum am sa mai fac la 12 saptamani..pe la 9 saptamani bebe dadea din manute , era agitat
uratica felicitari ptr bebelusi stiam eu ca ai 2 ,iti doresc sa stea acolo cumintei pana la 9 luni
lorelei nu te speria si stai linistita , pana la proba contrarie tu esti graviduta..nu le face bine la bebei eu am facut beta in ziua 9 , nu cred ca iasa in ziua 8 ,doar daca sunt gemeni..mai ai un picut de rabdare si roaga-te mult
taliduta semnatura mea e cum e , dar a ta ..ce sa mai zic avem si carucior deja..pupici fete dragica 2 sunteti

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Lyvette, o ,ba da!Dupa toti astepti!Eu am fost programata la 12 la IA cu Chicea si a venit la 14,am stat in camaruta aia ...2h,dar e un dulce si ca un mare profesionist ff cautat,la facultattae ,la spital , la polisano,la nasteri.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

O sa fac beta joi,m-am hotarat sa mai astept putin.Dar deja sunt terminata,scurgerea se pare ca e CM,mult mai usoara dar totusi nu au fost niste pete mici si sa se opreasca,ea continua de azi dimineata...Cata nedreptate pt noi toate care trecem prin asa ceva si care ne chinuim si suferim sa facem un bebe.Nu ma pot opri din plans,nici macar nu mai am nicio speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lorelei pana nu faci beta nu ai de unde sa sti asa ca trebuie sa mai stai linistita macar o zi , au mai fost fete care au avut sangerari si au ramas insarcinate roaga-l pe bunul Dumnezeu sa te ajute ca maine sa primesti un raspuns bun.
Eu nu mai am nici un simptom nu ma mai doare nimic nici macar sanii sper din tot sufletul sa mai fie puiutii acolo ....

Doamne ajuta-ne si pe noi

Mergi la inceput