FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 19
essperantza spune:
Imi pare nespus de rau, dar trebiue sa fii increzatoare .
Trebiue sa fie bine.Numai asta trebiue sa iti repeti in fiecare zi si sa te rogi bunului Dumnezeu.
Eu ma duc la control pe 8 aprilie.
Te mai tin la curent si astept vesti in continuare de la tine.Te pup si multa sanatate.
anca_alin spune:
misspii, ma rog pentru tine sa fie amandoi puiuti sanatosi si fara probleme, fii tare, pentru ei
tamys, poate se intampla la fel ca la lorelei, daca este un semn bun, fetelor, aveti nitica rabdare, dumnezeu sa va aiba in paza
Andrreea spune:
misspii Dumnezeu o sa aiba grija de voi.Sper din toata inima sa fie bine
Tamys,lorelei,va astept cu beta mare!!
misspii spune:
Va multumesc din suflet pentru mesaje.eu inca mai sper sa raman cu amandoi,este cumplit..va pup pe toate .
adinutapop spune:
Mispii,Doamne-ajuta ca puisorii tai sa fie niste luptatori si sa vina cu bine pe lume!
Tamys, Lorelei sunteti niste luptatoare,mai aveti putin, nu va dati batute acum !
Dumnezeu sa va intareasca!
llary spune:
Mispii,Tamys, Lorelei va pup si ma rog pt voi sa fie bine!
Trebuie sa invatam sa traim cu emotiile si stresul acesta.DD ne incearca,dar pana la urma reusim
lorelei78 spune:
Eu am facut bhcg,dar maine voi avea rezultatul,mai pe dupa-amiaza.M-am intarit insa si orice ar fi,merg inainte.Multumesc fetelor pt mesaje!
yasmi81 spune:
buna ziua fetelor
am intrat sa vad ce vesti mai sunt
lorelei scuze ca te intreb, mai sangerezi?
Ma rog pentru voi sa fei totul bine. Doamne ajuta ca tu si tamys sa fiti cu bebei la purtator
o zi buna
lorelei78 spune:
yasmi81,eu am CM in toata regula.Maine voi avea si rezultatul care deja il banuiesc,cu toate ca fetele ma incurajeaza.O sa fac ET in aprilie,de abia astept sa vorbesc iar cu dr I.Oare in cazul in care FIV e nereusit nu se mai fac si alte investigatii,caci poate sa nu fi iesit din motive medicale care nu le cunosc inca?Voi stiti ceva de acest lucru?Si in cazul in care vreau sa fac ET,cum se procedeaza?Merg in ziua stabilita si atat sau iar mai am drumuri de facut pt ecografii(desi nu vad rostul,dar intreb si eu)?
Bafta Tamys si Ilary!
tamys spune:
Buna ziua fetelor,
Azi am facut testul beta. La 15.30 iau rezultatul.
Lorelei te asteptam maine cu un rezultat bun.
Ilary ce ai mai facut? Cum te simti? Cand faci beta?