FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 13
alecori spune:
yasmi81, eu am f#259;cut in z21 doza unica de 3,75 diphereline,mi-a venit cm apoi din z7 a cm am f#259;cut 11 zile menopur 300 ( o fiola de menopurde 75 e in jur de 85 lei), si cu exact 36 ore inainte de punctie ovitrelle pt maturarea ovocitelor...despre tarife #355;i-au raspuns fetele
unele medicamente le gasesti la clnlinica,altele la Farmacia de langa clinica,e bine sa mergi cu bani pregatiti in caz ca va trebui sa cumperi ceva
daca ai protocolul scurt,cel cu ac, te ca chema la monitorizare Dupa 5 zile iar la cel lung Dupa 7 zile de la prima injectie de stimulare,Dupa care din doua in doua zile
somn u#351;or fetelor!
lorelei78 spune:
Alecori,ma gandeam eu ca e altceva...Deci se pare ca trebuie sa mai astept putin.
Tamys,bravo !Ai mentalitate de invingatoare si e foarte bine!Acum vei avea succes!
tamys spune:
lorelei78 multumesc mult pentru incurajari, sunt in a -5-a zi de la ET si nu mai simt nimic. Ma gandesc tot timpul la puiutii mei sper din tot sufletul sa mai fie acolo , ma rog in fiecare zi pentru ei sa fie puternici si sa reziste .Sa dea Dumnezeu sa venim cu vesti bune saptamana asta , am emotii mari toate fetele mele dragi.
Doamne te rog ajuta-ne si pe noi
lorelei78 spune:
Eu m-am intors la munca azi,incerc sa o iau mai incet saptamana aceasta pana am raspunsul...
alecori,sunt in Z6 de la ET.
tamys,tu stai in patut macar!
AMR 3 zile,Doamne ajuta!
yasmi81 spune:
buna ziua fetelor
va multumesc tare mult pentru explicatii, imi vor fi de folos
va doresc din suflet sa veniti cu vesti bune, ma rog la doamne doamne sa reusiti
la mine va mai dura pana la FIV, pentru ca trebuie sa repet HSG si asta ma cam incurca pentru ca desi am un cm foarte regulat luna asta a venit pe 5 martie la timp de altfel si apoi pe 15 am fost la sibiu, la prima consultatie dupa care seara am inceput sa sangerez si a durat 4 zile ..acum sunt intr-o mare ceata pentru ca nu stiu cand imi va veni cm. Oricum am facut analizele pt clamidya, micoplasma, ureaplasma si culturi cervicale si mi-a iesit la culturi un streptococ hemolitic grupa B pentru care am primit tratament 7 zile cu amoxiclav si peste 10 zile sa repet analiza. Asa c anu stiu daca ma voi incadra sa fac luna asta HSg desi abia astept sa stiu ce am de facut. E posibil sa incerc intai IA daca trompele sunt ok
adnana80 spune:
Lorelei si Tamys, stati linistite, nu va stresati, o sa fie bine BAFTA multa
Nici eu nu am stat in pat dupa ET, am muncit si cate 9-10 ore pe zi, e adevarat ca am munca de birou, am dat scaunul mai pe spate si m-am concentrat la ce am de facut... eu zic ca a fost mai bine pentru psihic, daca stateam acasa cred ca imi faceam 1000 de ganduri... cum m-am stresat in weekend din cauza falselor semne
Voi face eco la sfarsitul saptamanii. Sper sa se confirme , n-am mai repetat beta. Doamne-ajuta
lorelei78 spune:
adnana80,multumesc frumos pentru gand si iti doresc sarcina cat mai usoara !Sa ne dai vesti cati sunt.Si eu am munca de birou,deci e ok ca 3 zile sa le petrec aici si daca tot am zis ca o iau mai incet,azi chiar am multa treaba.
Eu am inceput sa ma simt putin ca inainte de CM si ma rog la Dumnezeu sa nu insemne chiar CM ,ci .Imi dau seama ca la ce cantitati de hormoni am bagat in organism,atunci aceste mici 'semne' pot fi cauzate de medicatie.
yasmi81,bafta la HSG!
Va pup pe toate
Doamne ajuta embrionasii mei!
Andrreea spune:
Adnana nici eu n-am mai repetat beta..parca mi-e si teama sa ma bucur..sper sa fie bebe in regula si sa creasca..
Lorelei stai linistita..stii ca si eu aveam aceleasi simptome..ba chiar eram sigura ca o sa-mi vina..
Fetele gravidute aveti idee cam ce preturi sunt la Polisano pentru ecografie la sarcina de 6 saptamani?
lorelei78 spune:
Andrreea,imi amintesc si eu cum speram inainte de FIV si in fiecare luna ma credeam gravi si eram numai cateva zile...nu mai vreau acelasi sentiment si acum,macar acum ...Andrreea,sa dea Dumnezeu sa vorbim dupa si sa-ti zic ca ai avut dreptate