FIV la Sibiu(25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

amy25

Ne-ai bulversat in cazul tau trebuie sa ne povestesti ce ai facut.
Am vazut in urma ca trebuia sa faci testul pe 28 daca l-ai facut mai devreme se poate nu iese rezultatul. Si eu l-am facut odata mai devreme si am plans din cauza nereusitei si posibil sa le fi facut rau la puiuti.
Deci fetelor trebuie rabdare in ziua cand a spus sa faceti testul doctorul atunci se face. Daca il faceti mai devreme nu iese si va faceti sange rau.

Lorelei ti-am trimis un mesaj privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Am facut FIV cu protocul lung, inepand cu Z21 Diphereline 0,1, apoi stimulare cu Menopur si toate cele, o sacosa intreaga.
Am obtinut 5 embrioni din 10 foliculi numai cu 1 ovar caci atat am.
Pe data de 14 martie am avut ET cu embrioni de Z3.
Cand am zis ca testul trebuie facut pe 28 m-am referit la cel din sange.
Neavand rabdare , am facut si din cele de urina acasa.
Astept sa vad ce rezultat primesc maine la test...

ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Bun venit amy25!Si bafta multa ,multa!Sa vii maine si sa dai numai vesti bune ,poate ne ridici putin moralul si noua,celor care asteapta rezultatul!
Ti-am raspuns la mesaj,Tamys.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

adriana_1978, ce faci draga mea pe aici?? pune-te pe treaba; multa bafta si sa auzim ca esti gravi, , urmeaza 3-4 zile
amy81, bun venit printre noi
tuturor fetelor muuuuulta sanate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Amy, sunt multe cazuri in care testele de pipi se pozitiveaza la mult timp dupa ce beta hcg a fost pozitiv. Si le mine Beta a fost pozitiv si cu 2 zile inainte facusem un test de pipi foarte nnegativ. Bafta!

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI SI INCURAJARI!
Voi face cu siguranta si analizae mycoplasma....
Oare se poate face si intr/un spital de stat?
HIV, hepatita c, hepatita b si VDRL, m/ar fi costat la Synevo 160 RON, iar la Centrul de transfuzii Cluj, am platit 52 lei.....E o diferenta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Monaramona,sanatate multa si sa auzim numai vesti bune!Si tu esti veche pe aici si uite minunea
Tamys sunt reactii generale ptr femeile care iau dosti...stiu ca tu esti draguta,dar dupa 3 ia-uri.........poate ne spui un pic despre ce efecte crezi ca au avut FIV-urile asupra ta
Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Oare se poate daca am facut ET marti sa simt deja stari de somnolenta si sa fie de bine sau e din cauza vremii sau imi doresc eu prea mult sa fie asa?Parca m-am simtit sleita de puteri azi,desi am stat numai in pat si am dormit si o gramada.Doamne ajuta sa nu fie doar imaginatia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Ilary singurele efecte negative ale FIV-urilor au fost dezamagirile, lacrimile si o lunga asteptare. N-am avut efecte adverse dupa stimulari.

Viata merge inainte si nu ma dau batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

lorelei78, si eu am fost mai somnoroasa la cāteva zile de la ET, nu ca acum n-as fi, dar poate sa fie si de la utrogestan( progesteronul) da stari de somnolenta

Mergi la inceput