FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 11
tamys spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajare si toate sa avem un beta mareeeeeee.
Eu dupa 3 Fiv-uri ma tin tare si nu ma las batuta pana nu reusesc.
Primul Fiv l-am facut la Bucuresti si mi-a transferat 2 embrioni la ziua 3-a dar n-a fost sa fie, am stat mult in picioare si am facut efort (am purtat si tocuri) nu m-am protejat.
A urmat un FET unde mi-a iesit beta 127 fusesem mult mai atenta atunci dar dupa doua zile valoarea a scazut si s-a oprit din evolutie.
Al doilea FIV l-am facut tot la Bucuresti si mi-a pus 3 embrioni la ziua a doua. M-am protejat foarte mult dar nu s-au prins deloc. Au fost pusi prea devreme asa mi-a spus la Sibiu.
Cele doua FIV-uri au fost foarte dureroase si era un altfel de tratament medicamentos.
La Sibiu n-a fost dureros ET, la Bucuresti a durut foarte tare.
Simptomele dupa ET au fost cam la fel.
Azi sunt in a 4-a zi dupa ET si nu mai simt nimic doar o sensibilitate la sani.
Ilary cred ca esti insarcinata, dupa simptome deci ai grija sa te protejezi (sa stai in pat).
yasmi81 spune:
Fetele care au facut FIV poate ma ajutati si pe mine sa ma almuresc de niste chestii legate de FIV. In primul rand cat a durat toata procedura FIV ma refer de la inceputul tratamentului pana la ET? Medicamentele necesare le-ati gasit in orice farmacie sau sunt anumite farmacii? Cam cat v-a costat tratamentul? Procedura FIV se achita toata suma dupa ET? Pt congelarea embrionilor la fel se achita atunci? Parca e 960 lei? Pt. ecografiile de monitorizare ati mers la dr. I? Se plateste fiecare eco sau e inclusa in pretul FIV? Imi cer scuze daca va deranjez prea tare cu intrebarile dar as vrea sa stiu cam de ce suma trebuie sa dispun.
Va multumesc mult de tot
tamys spune:
yasmi81
Prima consultatie 80 lei.
In cazul meu pe 16 februarie a fost prima de ciclu si am inceput tratamentul cu Yasmin pana pe 4 martie 20 lei.
Dupa care am avut o pauza pana pe 9 martie cand mi-a venit din nou ciclu.
De pe 9 martie - 13 martie 250 U Puregon injectii
13 - 15 martie 225 U Puregon + Cetrotide
17 martie la 1.00 noaptea am facut Ovitrelle
Tratamentul de stimulare: 3300 lei
L-am procurat de la farmacia de langa Polisano. Daca nu are acolo iti poate da si de la Polisano.
Ecografiile de monitorizare intra in pret.
La punctie am platit 5518 lei - 18 martie.
Si la embriotransfer 2144 lei - 23 martie.
Aproximativ 11062 lei toata procedura.
La care se adauga cheltuielile de transport + cazare etc.
Embrioni congelati nu am avut.
Multa bafta.
lorelei78 spune:
tamys,multumesc pentru raspuns.Ai trecut prin atatea emotii ,cred ca ti-a fost asa de greu... De data aceasta sper sa reusesti,mai ales ca ai avut blasto,ai stat si linistita in patut...Eu ma simt tot asa,adica am sanii un pic umflati si durerosi,nimic mai mult.Zilele trecute am avut intepaturi f puternice la ovare...Asa mult ma gandesc la puiuti,stiu ca Dumnezeu are un plan pt noi...Poate asa trebuie sa fiu eu mai incercata,sa fiu si racita...
yasmi81,bine ai venit !Pt FIV,procedura inn cazul meu a tinut~1 luna si jumatate,in februarie am luat anticonceptionale,iar in martie am inceput tratamentul.Prima consultatie costa 80 lei,a doua costa 40 ron si dupa aceea mai platesti doar la punctie 5518 ron si la ET ~2200 ron daca e Z5 sau ~1200 ron daca e Z3.Tratamentul costa intre 20 mil-60 mil,in functie de cat vei avea de facut,ce doze,cum raspunzi.La inceput vei avea de cumparat tratament pt 4-5 zile,urmand ca la prima eco sa mai cumperi(de la Sb).Tratamentul e cam greu de gasit,cand te programezi la Sb si te-ai decis pt FIV e bine sa ai niste banuti la tine sa cumperi si o parte din tratament(pt cele 4-5 zile).Bafta multa!
Bafta multa,fetelor
yasmi81 spune:
Tamys multumesc tare mult, esti o draguta sa dea doamne doamne sa ne dai o veste buna
adinutapop spune:
Lorelei,Tamys,multumim pt. informatii
Chiar sunt binevenite.
Va asteptam cu vesti f. bune.
Yasmi, mult succes!
lorelei78 spune:
yasmi81,in primul an congelarea embrionasilor e gratuita.Pe mine m-a costat tot Fiv-ul 13000 lei+drumurile la Sibiu si 3 cazari.Pana se va decide daca ai nevoie de FIV o sa mai dai banuti si pe tot felul de investigatii medicale.O sa faci cam 5-6 drumuri la Sibiu in luna respectiva.
Va pup pe toate!
amy25 spune:
fetelor, azi e ziua 13 de la ET si ieri am facut un test sure check si a iesit negativ.
Vineri ar fi fost ziua cand se implineau 28 zile sa-mi vina CM, dar nu am niciun simptom. Am avut dureri de menstra si sani umflati doar cateva zile dupa ET.
Voi la cate zile ati facut test?
ami
amy25 spune:
fetelor, azi e ziua 13 de la ET si ieri am facut un test sure check si a iesit negativ.
Vineri ar fi fost ziua cand se implineau 28 zile sa-mi vina CM, dar nu am niciun simptom. Am avut dureri de menstra si sani umflati doar cateva zile dupa ET.
Voi la cate zile ati facut test?
ami
tamys spune:
amy25
Trebuie sa faci test la sange beta Hcg acolo iti apare cel mai bine rezultatul. Testul la urina nu este concludent.
Si pana nu iti apare CM esti inca gravidutza.