FIV la Sibiu(25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Doamne ajuta!!
Ai sa vrezi ca asa o sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Lorelei,Andreea,Adnana,Tamys, un gand bun si din partea mea.
Sa dea Doamne-Doamne sa ne aduceti vesti bune si sa depasiti emotia ...
pe care mi-o transmiteti si mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Lorelei am aceleasi simptome ca si tine. Suntem insarcinate.

Eu am stat toata ziua in patut.

Multumim Adinutapop ptr incurajari.

Ufff ce greu trece timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,sa stii ca parca au trecut durerile respective,am si eu toane,se pare...Trag tare la nani de ieri,dar poate fi si de la utrogestan,oricum si eu am un sentiment foarte bun vis a vis de rezultat.Acum,caci peste o ora pot sa ma schimb.Tu stai in patut,ca mai ai liber pana la testAbia astept sa se adevereasca ce ai zis tu,ca suntem insarcinate...
adinutapop,multumim frumos...
AndrreeaCe fain de tine,deja te gandesti cat costa eco pt graviduta!adnana80 si tu la fel,ai scapat de primele emotii,faci eco acum!Lasa ca vin si eu imediat la eco
Amy parca era numele fetei care a scris ieri,nu ne da si noua vesti bune si incurajatoare sau sarbatoreste deja?
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

ilary intradevar am ceva vechime pe aici si am fost printr-e norocoase ca am reusit la primul fiv de fapt cu fet..dar am fost foarte increzatoare..la mine a durat ceva mai mult ptr ca am si donat si a durat un an exact pana sa aflu ca sunt insarcinata..sunt fete mai vechi ca mine care au la activ ff multe fivuri si sunt sigura ca va urmaresc activitatea, ptr ele nu mai e cava nou si nu mai sunt atata de entuziasmate la fiecare injectie ..trec mai departe cu speranta ..cu ocazia asta le salut si le urez sa isi inplineasca visul cat mai repede
andreea eu am fost la dr i la eco de 5 saptamani si nu am platit nimic..atunci este primul eco in care iti spune cati bebe ai..pe tine te-a chemat la 6 saptamani?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

monaramona,multumesc frumos pentru raspuns.Da,pe mine m-a chemat la 6 saptamani..
Si dupa aceea de la 5 saptamani ai mai facut alta?si daca da mai stii cat ai platit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hello!vin si eu cu vesti!
am 2 bebei la purtator ambii ff bine si cu activitate cardiaca!
sunt super happy!
va pupacesc si va tin pumnii la toate!

Doamne ajuta pana la capat!
+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

FELICITARI, Uratica!!!
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Ma bucur pentru tine! Cat timp "ai luptat" pentru a deveni mamica?(asta ca sa ma mai incurajez).

Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

uratica !
sa dea DD a fiti sanatosi!
Monaramona da stiu ca sunt multe fete mai vechi asa de 2-3 ani ca mine,carora le doresc multa vointa ,sanatate si noroc ca spersa ne dea DD si noua 1 bb sanatos
Si tie multa ,multa sanaate ,vezi ti s-a realizat visul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

uratica,eu chiar ma intrebam pe unde ai disparutFelicitari pentru gemenasi,sanatate multa

Mergi la inceput