FIV la Sibiu(25)
Raspunsuri - Pagina 15
tamys spune:
uratica felicitari pentru puiutii tai, sper sa te urmam si noi , sa simtim si noi sentimentul pe care il traiesti tu acum
Doamne ajuta-ne si pe noi
leonardo2007 spune:
Felicitari uratica pentru gemeni!
Cum de ai reusit sa ajungi la eco asa devreme? Ziceai ca nu te primesc inainte de 3 luni.
La mine este numai 1 si l- am vazut ieri la eco. Are 6.3mm si activitate cardiaca. E cat o samanta de mar acum ... Care pulseaza. Mai merg in 2 sapt sa-l revad. Dupa capul meu as face zilnic eco.
lorelei78 spune:
Mie mi-a aparut o scurgere maronie deschisa astazi...Ati mai patit asa ceva?Sunt in Z7 de la transfer.Asta noapte am avut dureri ca de CM .Daca a mai fost cineva in situatia asta ,o rog sa-mi scrie repede
lorelei78 spune:
Nu inteleg daca e pata maronie sau rosie,e f deschisa la culoare si nu e abundenta,e mica...Ati mai patit asa la FIV ?
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica hello!vin si eu cu vesti! am 2 bebei la purtator ambii ff bine si cu activitate cardiaca! sunt super happy! va pupacesc si va tin pumnii la toate! Doamne ajuta pana la capat! +7 |
felicitari
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
lorelei78 spune:
Fetele,sunt pete de sange,se confirma clar ca nu sunt maronii.Acum se vede clar ca am sangerat.Mi-e tare frica sa nu fie CM,cu durerile care le am acum.Am sunat la clinica,dr I era in consultatie,i-am lasat mesaj si astept sa ma sune ei.
Doamne ajuta!